Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

SBM Cup

Meget gode tilbakemeldinger på helgens SBM Cuprenn. Osmarka IL var arrangør lørdag, og Åndalsnes IF/ Isfjorden IL søndag. Resultater finnes på "Skirenn" på Langrennsiden vår.

Nytt Stikk Ut Ski - kart.

"Stikk Ut Ski" har allerede passert hele fjoråret i antall registreringer! Nå er det klart et nytt oversiktskart som viser alle Stikk Ut Ski-postene på samme kart.

Imponerende av Tomrefjord IL i NM!

Tomrefjord IL og Emblem IL stilte med stafettlag under NM sist helg. TIL "klatret" hele 20 plasser i forhold til i fjor, og endte på 54 plass. Emblem IL ble nr. 112. Det ble levert flere meget solide etapper av våre utøvere på begge lag.

Alt om Ski-NM

Ski-NM på Hamar arrangeres fra 11.-14. januar. Alt om mesterskapet her.

SBM Cup - Langrenn

Nok et flott SBM Cuprenn ble arrangert i helgen! Stor Takk til Molde og Omegn IF for et glimrende arrangement! Resultatene er nå lagt under "Skirenn".

Statoil NC Junior på Beitostølen

Nok et imponerende NC jr. renn av Karsten Andre Vestad under søndagens renn, med en 4 plass! Og Vilde Lange og Vilde Lorgen Øvrebust blei nr. 28 og 31 av 100 jenter i J18. Klikk for rapport fra helgen fra Hovedleder Jan Erik Westerås.

Basic Skills Snow Tour.

Skiforbundets "Norges-turnè" i bygging av Basisanlegg for utvikling av skiferdighet, og kurs innen Snøproduksjon, starter i Møre og Romsdal. 10 og 11 januar blir det kurs ved Skaret Skisenter (og Tusten Skiheiser) i Molde. Meld dere på nå! Vi utvider - forlenger påmeldingsfristen frem til oppstart, men ser helst at dere som ønsker å delta melder dere på bia link/ Questback.

Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB scanpix