Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Høstmøte - Langrenn

Høstmøtet i Langrenn for alle klubbene, avholde på Vestnes onsdag 08 november. Hold av datoen. Mer informasjon om program og tider kommer. Det legges opp til en ettermiddag/ kveld med besøk hos Sport 1 Tomra, og Langrennsmøte ved Vestnes Fjordhotell.

Team ELON Midt-Norge og Kretslaget

Denne uken har Team Elon Midt-Norge samling i Molde, og ved enkelte økter trener Juniorkretslaget vårt sammen med Teamet. Dette er veldig inspirerende!

Skiklubbutvikler i M&R skikrets

Jan Ole Fuglem fra Valldal IL er ansatt som ny Skiklubbutvikler for oss i skikretsen. Skiklubbutvikleren vil bidra - og hjelpe alle klubbene våre - i alle seks skigrenene innen klubbutvikling, rekruttering, kompetanseheving, impuls - og motivasjons-tiltak mm. Vi Gratulerer Jan Ole med engasjementet, og ser virkelig frem til mye godt samarbeid med klubbene!

Om rulleski og sikkerhet

– Vær synlig. Gå ikke i for store grupper, samt planlegg med å ikke gå for mange i bredden. Husk å del veien med bilistene og andre trafikanter, sier landslagskoordinator i langrenn, Ulf Morten Aune.

Ny samling for Kretslaget - Langrenn

Snart venter ny samling for Kretslaget vårt i Langrenn. Denne gang i Oslo - med rulleskiøkter i Holmenkollen, intervall-løping i Nordmarka - og skiøkter i SNØ-hallen i Lørenskog. Samlingen er 10 - 14 oktober.

Sport 1 Tomra Rulleskicup

Søndag arrangerte Molde og Omegn IF " Sport 1 Tomra Rulleskirenn". Sprintrennet ved Skaret Skisenter var det andre - og siste i skikretsens rulleskicup denne høsten. Stor aktivitet, "fullt trøkk" i løypa, opprykk og nedrykk, og mange fine fighter helt inn i finale-heatene! Stor Takk til arrangørene for et flott rulleskirenn i en fin ramme - og med gode vafler :)

Tilbud fra nabo-kretsene

Team ELON Midt-Norge samling for 13-16 årsklassene i Knyken helgen 01-02 okt. Og Enivest skiskole for utøvere f. 2007-2011, og Enivest rulleskirenn i Førde/ Langeland skisenter helgen 07-09 okt. Dette er tilbud vi er invitert til. Klikk for mer informasjon.

Utstyr til trening

Skikretsen har kjøpt inn orgeltramper og plasthopp for utlån til klubbene våre. 6 x orgeltramp som også kan brukes til rulleski/ rollerblades (se video). Plasthoppene er beregnet til bruk kun om vinteren. Ta kontakt med skikretskontoret om noen ønsker å låne utstyret til aktivitet i klubben. Foto/ video: Lierplast as

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
Foto: Sverre Hjørnevik