Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

NM Motbakkeløp - Mefjellet opp!

Laurdag 22. juni er det klart for Noregsmeisterskapet i motbakkeløp 2019 som inngår i motbakkeløpet Mefjellet opp i Fjørå i Norddal kommune . Dette er også 2. løpet i Norges Friidrettsforbund sin motbakkecup 2019. Og –løpet er avgjerande løp for uttak til EM i motbakkeløp i Zermatt, Sveits, som går først i juli.

Sesongstart for Storfjordlangrenn

Storfjordlangrenn møtes til sesongens første samling kommende helg på Ullsheim. 25 utøvere (13-16 år) er klare for ein spennende og kjekk start på sesongoppkjøringa. Storfjordlangrenn har fått på plass to nye trenere i år. Petter Elias Vestre Røkke og Iver Mattias Linge Glomnes.

Kompetansehelg i skikretsen.

Helgen 21-22 september vil det bli arrangert en felles kurs og kompetansehelg for alle skigrenene våre i kretsen. Hvilke kurs og tema det blir tilbud om, og hvor kompetansehelgen blir er ikke klart enda, men hold av helgen! Mer informasjon kommer.

Trenarkurs langrenn

21.-27. juni 2019 inviterer Sogn og Fjordane Skikrins/ Norges Skiforbund til Trenar 1 og 2 kurs i langrenn på Sognefjellet.

Vellykket Skikretsting og Fagdag-ski.

Astrid Eide Stavseng ble gjenvalgt som ny Leder i skikretsen. Klikk for oversikt over vårt nye Kretsstyre og Grenkomiteer. Det ble en hyggelig Ting/ fag-dag, med god stemning blant de ca. 50 fremmøtte. Gode foredrag, et godt Krets-Ting, gode grenmøter, og to treningsøkter til utøvere fra langrenn, hopp/ kombinert, telemark og randonee. 6 utøvere ble hedret med gaver/ premier.

Kretslagssamling - Langrenn

Kretslaget vårt i langrenn samles neste helg til første samling for sesongen 2019-20. Det blir en innholdsrik samling med rulleskitrening, deltagelse i "Molde 7 topper" og to treningsøkter i forbindelse med Fagdagen/ Vårmøtete-dagen.

Informasjon Kretslaget langrenn 2020

Her finner du informasjon om Kretslaget langrenn for kommende sesong og samlingsplan, fra Kretstrener Pål Bjørn Øvrebust. Påmeldingsfrist for Kretslaget er satt til 10 mai.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB scanpix