Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Team ELON Midt Norge.

Uttaket til Team Elon Midt Norge for kommende sesong er nå klart, og Karsten Andrè Vestad, Molde og Omegn IF, er kommet med på vårt Regionlag! Gratulerer med uttaket! Karsten er første herreløper fra MRSK på Team Elon Midt Norge.

Tour de Devold - Rulleskirenn for barn.

Lørdag 28 mai arrangerer SWIX – (Brav Norge) en morsom dag ved Devoldfabrikken i Langevåg. Blant aktivitetene arrangeres et rulleskirenn for barn og ungdom, t.o.m. 14 år. SWIX stiller med rulleski og staver– og premier! Husk å ta med hjelm! Emblem IL er med i arrangør-staben. M&R skikrets håper flere av våre skiklubber vil ta med seg sine rekrutter til Langevåg denne dagen til et morsomt og uhøytidlig rulleskirenn.

Kretslaget Langrenn 2022-2023

Her kommer foreløpig informasjon om "Møre og Romsdal skikrets - Kretslaget langrenn" for sesongen 2022-2023. Klikk for Samlingsplan og Utøvaravtale. Dette ligger også under "Kretslaget" på Langrennssiden . Påmeldingsfrist for å melde seg på kretslaget vil vere 20. mai. Kretslaget har fått mange gode tilbakemeldinger for det gode opplegget og oppfølgingen i vinter!

Vårmøter i skikretsen

Grenkomiteene i kretsen; Langrenn, Hopp/ Kombinert, Telemark, Randonee og Alpint planlegger ikke Vår-fagmøter denne våren. Men forhåpentligvis arrangerer vi et felles Høst-fagmøte for alle grenene møte inkl. en treningsdag for utøvere - i løpet av høsten.

Flotte klubbmesterskap!

Flere skiklubber avholdt sine Klubbmesterskap i løpet av Påsken. Her er bilder fra Valldal IL sitt "VM" - med 135 deltagere! Fri påmelding til løypelengde - ikke til klasse, Langrennscross hele dagen til fri bruk...Imponerende av Valldal IL - og kanskje gode ideer til artige ski-dager også i andre klubber!

NM del 2/ NC Jr. Finale.

Sterke resultater av våre juniorer under Finale-helgen i Norgescupen! Kristine H. Hole (ex. Sunnylven IL) imponerte med 8 og 10 pl. i K 19/20! Linus Engdahl fikk også en rå-sterk 11 pl. og dermed 8 pl. sammenlagt i G18 cupen! Også imponerende 22 pl. til Lone L. Øvrebust med 22 pl, og kvalifisering til finalen - og 40 pl. og til Laurits L. Glomnes i sin første sesong som junior!

Velkommen til NM Lygna

Norges Skiforbund Langrenn og Lygna Skisenter har gleden av å invitere til NM del 2, NM Para, Equinor Norgescup finaler for junior og senior, 06.-09. april.

God langrennsaktivitet!

Det meldes om god skiaktivitet fortsatt - rundt om i skikretsen, nå mot slutten av sesongen! Avsluttende sonerenn, klubbrenn, Telenorkaruseller mm. Send gjerne inn noen bilder og ord om klubbaktiviteten! Hovdebygda IL har hatt 150 barn med på sin cup i vinter! Bilde: Sonerenn Hovdebygda IL

SBM Cup - Finale

Det ble en svært vellykket SBM Cup Finale ved Skaret Skisenter lørdag! Stor Takk til arrangør Molde og Omegn IF for nok et fartsfylt og morsomt Skiathlon-renn! Løperne setter stor pris på Skibytte-renn :) Resultater + Sammenlagtliste i SBM Cupen ligger under "Skirenn" på Langrennsiden.

Sterke langrenns-resultater!

Karsten Andrè Vestad, Molde og Omegn IF, ble nr. 8 under Scandinavisk Cup på Island i helgen! Og - under Birkebeinerrennet i helgen vant Iver Synstnes Hole 18-19 års klassen. Ingeborg Synstnes Hole vant sin klasse i Ungdomsbirken, Gratulerer til alle!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02