Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 30.08.2020 Til 30.08.2020 Arr. navn Kjersemfjellet opp Arrangør Stordal IL Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 13.09.2020 Til 13.09.2020 Arr. navn Rulleski Trollstigen Opp Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Sport 1 Tomra Rulleskicup

Skikretsen vil også denne sommeren/ høsten arrangere Sport1 Tomra rulleskicup. Vi håper å få til 4 ulike konkurranser utover høsten. Sport1 Tomra bidrar med premier for deltakelse i cupen. Alt er ikke "spikret" enda, men det er bestemt at første renn i cupen blir Kjersemfjellet Opp søndag den 30. august, se innbydelse i terminlisten.

Søknad om langrenn og turrenn i MRSK 2021

Langrennskomiteen sender ut informasjonsskriv om skirenn i 2021, Utkast til terminliste, og søknadsskjema for Kretsrenn. Klubber som ønsker å arrangere skirenn må lese informasjonsskrivet, og sende inn søknadsskjema innen 22 sept.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund har oppdatert sin koronaveileder etter oppdaterte retningslinjer 15. juni. Se NSFs nye koronaveileder for klubber og kretser.

Trollstigen Opp

Vårt spektakulære og tradisjonelle rulleskirenn "Trollstigen Opp" arrangeres søndag 13 september. Start ved Trollstigen Camping og Gjestegård, og målgang ved Trollstigen Fjellstue. Rennet er i klassisk stil, og arrangeres av LK og Kretslaget. Nærmere informasjon/ Innbydelse kommer.

Vårmøte Langrenn

Langrennskomiteen inviterer til Vårmøte, på Teams, førstkommende torsdag (25.06.) kl. 2000. Klikk for Saksliste, og Utkast til terminliste 2021. Klubbene har fått mail fra LK med link for tilkobling. Klubbene kan selv videresende påloggingsinfo til sine medlemmer. Hvis noen klubber ikke har fått mail med påloggingsinfo, så send mail til LK-Leder Petter Myrset. (se under)

Rulleskivett!

Et sikkert vårtegn er rulleskiløpere på veiene. Da er det viktig å følge regler for å hindre skader og ulykker - her er rulleskivettreglene!

Kretslaget Langrenn

Informasjon om Kretslaget (samlingsplan etc.) kommende sesong finner dere på Langrennsiden vår under "Kretslaget". I helgen var Kretslaget samlet til samling i Molde og i Stordal. "Ei god samling" sier Kretslagstrener Pål Bjørn Øvrebust.

Team Region Midt Norge

Vårt regionlag i langrenn for seniorer har byttet navn til Team Region Midt Norge, og har nå gjort sitt laguttak for kommende sesong. Laget består nå av 10 utøvere, og Kristian Skrøder fortsetter som trener. Gratulerer til Stordal IL`s Martine Lorgen Øvrebust med fortsatt plass på laget.

TEFT-stipend

Gratulerer til Jørgen Slettaløkken - Rauma Alpin, og Mikkel W. Gautvik - Molde og Omegn IF, med Sparebanken Møre`s TEFT Stipend!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02