Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

SBM Cup sammenlagt - Langrenn

SBM Cupen og rennsesongen 2024 ble avsluttet søndag ved Skaret Skisenter. Stor takk til arrangør Molde og Omegn IF, og stor takk til alle utøvere for en flott skisesong! Ny sammenlagtliste kommer. Endelig liste for SBM sammenlagtcupen og resultater fra Finalen ligger under Skirenn.

Kick the Limits

I helgen arrangeres Kick the Limits - på Bjorli. Det er Lesjaskog IL i samarbeid med M&R skikrets og Skiforbundet som arrangerer alpin - og langrennskonkurranser for utviklingshemmede utøvere fra hele landet lørdag og søndag. Helges renn er siste uttakingsrenn frem mot Special Olympics 2025. Legg turen til Bjorli i helgen og opplev stor skiglede!

NC Jr. Finale - Lillehammer

Imponerende sterk sesongavslutning i Lillehammer og på Skeikampen av våre langrennsutøvere! Ny seier til Ingeborg S. Hole (10 km), 4 pl. til Linus Engdahl (Sprint), og topp-plasseringer til Ida B. Orset og Emil A. Røed (12 og 16 pl.) i klassisk-rennet. Og i NM på Lillehammer gikk Iver Hole inn til en sterk "topp 30" plassering! Gratulerer til alle!!

Gull til Ingeborg S. Hole!

Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF, imponerte stort under Nordisk Juniorlandskamp i Estland i helgen! Gull i 5 km klassisk, Sølv i Sprint, og Bronse i stafetten! Gratulerer til ÅIF og Ingeborg!!

Gull - i NM Junior/ NC Junior

Gull i NM Junior til Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF, under 5 km klassisk på Nybygda - Gratulerer! Også flere veldig sterke resultater av Ida Brakstad Orset, Emil Aslaksen Røed (begge Molde og Omegn IF), Linus Engdahl, Torvikbukt IL - og våre andre juniorer. Gratulerer til hele troppen!

Fannefjellsløpet

IL Hjelset Fram arrangerte igjen et vellykket Fannefjellsløp. Denne gang med både start og mål ved Roaldset på Hjelset. Strålende vær og flotte løyper med en fin ramme rundt "skistadion" på Roaldset.

Kong Haralds Ungdomsstafett

Kong Haralds Ungdomsstafett (Kretsstafett) ble arrangert i Holmenkollen i helgen i forbindelse med World Cup rennene. MRSK stilte med to sterke tropper til stafetten. Stafetten er en mix-stafett i fristil for jenter og gutter i 15-16 årsklassene, Våre to lag ble nr. 10 - og 27. Gratulerer med flott innsats!

Lesebrev fra HL Gålå

Hovedlandsrennet på Gålå forrige uke ble en artig og suksessfull uke for utøverne fra skikretsen. Se Lesebrev/ Rapport fra dagene.

Hovedlandsrennet Langrenn

Gratulerer til hele troppen fra M&R skikrets med strålende resultater under Hovedlandsrennet på Gålå! Det var en artig og sosial helg for våre unge langrennsløpere fra skikretsen, og med mange flotte presentasjoner og solid innsats av alle!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01