Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 27.09.2020 Til 27.09.2020 Arr. navn Tomra Sport Rulleskicup - Skaret Arrangør Molde og Omegn IF Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 18.10.2020 Til 18.10.2020 Arr. navn Sport 1 Tomra rulleskicup Fristil Arrangør Hovdebygda IL Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Trollstigen Opp

Det ble et vellykket Trollstigen Opp-rulleskirenn søndag i flott høstvær. Noe vind inn mot mål gjorde den harde traseen enda hardere!! Karsten Andre Vestad, M.O.I. og Nora Røtvei, Oppdal IL, var de raskeste i herre og dameklassene i lang løype (9 km). Ingeborg S. Hole, ÅIF, og Sindre Fylling, Stordal IL, var raskest i 5 km løypa.

Søke om midler til Langrennsgrupper eller til skikretsen

Skiforbundet lyser ut midler som skiklubber og skikretsen kan søke på. (egen sak på Langrennsiden). Langrennskomiteen vår ønsker på vegne av klubbene våre å søke om midler til 8-10 stimulerings/ aktivitetskvelder eller dager i kretsen i løpet av september - november. Dette kan være en ute-økt med øvelser/ veiledning, eller en kombinasjon av treningsøkt og en kursmodul innen et ønsket tema. Klikk for mer informasjon. Langrennskomiteen ønsker en tilbakemelding innen søndag.

SKI-NYTT

Litt informasjon - og tilbud fra skikretsen til skiklubbene våre. "Ski-Nytt" var et blad som ble sendt ut i "gamle dager". Nå prøver vi å ha hjemmesiden vår mest mulig oppdatert. Ta gjerne kontakt om noe her kan være av interesse.

Eidsdal IL feiret 100 års jubileum!

Eidsdal IL feiret søndag sitt 100 års jubileum! En veldig fin jubileumsfest for hele klubben, med et svært interessant og underholdende program! En klubb med en flott skihistorie, mange gode utøvere, dyktige ledere, og som også lever i beste velgående i dag! Skikretsen gratulerer med jubileet!

Bilder fra Kjersemfjellet Opp.

Skikretsen har fått oversendt en rekke flotte bilder av fotograf Jon Forberg fra rulleskirennet Kjersemfjellet opp. Ta kontakt med kretskontoret om dere ønsker å se bildene. Link til bildene er forsøkt sendt til alle deltagerne.

Søknad om langrenn og turrenn i MRSK 2021

Langrennskomiteen sender ut informasjonsskriv om skirenn i 2021, Utkast til terminliste, og søknadsskjema for Kretsrenn. Klubber som ønsker å arrangere skirenn må lese informasjonsskrivet, og sende inn søknadsskjema innen 22 sept.

Søk om lokale midler i langrenn

Norges Skiforbund – langrenn har fått bevilgning på en halv million kroner som skal brukes til tiltak lokalt, - i klubber og nærmiljøer og med god geografisk spredning.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB scanpix