Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Stordalssamlingen - langrenn.

Vellykket Stordalssamling igjen, og mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne! Stor "Takk" til Stordal IL. Bilde: Frank Polte

Skiforbundets "Utetime"

Tre barneskoler i fylket har denne uken hatt besøk av NSF sitt "Utetime-team", og gjennomført en artig "utetime" med mye fysisk aktivitet blandet med skolefag. Absolutt noe å anbefale alle skoler å søke på. Både barmark - og ski-utetimer er mulig.

Høstmøtet - Langrenn

Til informasjon: Vårt "Høstmøte - Langrenn" i skikretsen blir på Vestnes tirsdag 6 november, i forbindelse med Sport 1 Tomra`s "Skikveld" hvor bl.a. Åge Skinstad kommer. Øvrig program / saksliste for kvelden kommer.

Fagdag/ Treningsdag- ski.

Stort oppmøte og vellykket Fagdag-ski i Molde lørdag! Stor "Takk" til bl.a. Karoline Bjerkeli Grøvdal og Mathias Lilleheim for inspirerende foredrag! Også de praktiske øktene med "Athletix" og Basis/ styrketrening ga mye godt påfyll av øvelser og kunnskap!

Enivest Skiskule

Enivest inviterer til skiskule i Sunnfjord isiste del av Høstferien. Enivest samarbeider med Førde IL og Sogn og Fjordane skikrins. Klikk for mere informasjon.

FIS-listen Langrenn

Det er tid for innmelding til FIS-listen for kommende sesong. Klikk for oversikt over hvem som var innmeldt fra MRSK sist vinter. Frist 28.09. for nye utøvere som skal melde seg inn til FIS-listen, og for beskjed om strykning - for de som vil melde seg ut.

Trollstigen Opp.

Bispen, Kongen og Dronninga fikk se et flott rulleskirenn opp Trollstigen søndag! Første renn i SBM cup 2019, og siste renn i Sport 1 Tomra cup ble gjennomført under gode, tørre forhold, og de ca. 75 deltagerne fikk en fin (og hard) tur opp Trollstigen! Klikk for resultater.

Sport 1 Tomra Rulleskicup.

Mange gode tilbakemeldinger, også fra Team Veidekke Midt Norge på "Sport 1 Tomra Rulleskirennet" ved Skaret Skisenter lørdag! Stor takk til arrangør Molde og Omegn IF!

Tid for å rydde i bod og garasje

Meld din klubb på byttehelgen. I november arrangerer hundrevis av idrettsklubber over hele landet byttehelg der det kjøpes og selges brukt skiutstyr.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03
Lars O. Berge