Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Til arrangører av skirenn.

Langrennskomiteen har laget et informasjonsskriv til arrangører av skirenn til vinteren. Her finner dere litt om fluorforbud/ smøretips, premiering, klasseinndeling mm. Informasjonskrivet legges også under fanen "Regler og retningslinjer".

SBM Cup/ Åpningsrenn på Bjorli

Endelig er det skirenn igjen! Søndag 16 desember sesongåpner Langrenn her i kretsen med Sparebanken Møre Cup på Bjorli. Arrangør er Langrennskomiteen i skikretsen. Se Innbydelse i terminlisten og under "Skirenn" på Langrennsiden.

Stikk Ut Ski!

Det er snart klart for ny "Stikk Ut Ski" - sesong! Denne vinteren er også Sunnmøre med, og da er det nærmere 100 skiturer/ turmål i hele fylket med i tilbudet. 40 Skiklubber er med å tilrettelegger og organiserer turmålene og løypenettet. Når det er kjørt opp spor/ løyper til alle postene, trackes via www.løyper.net. All informasjon om "Stikk Ut Ski" finner dere på web-siden www.stikkut.no

Mange sterke resultat under Natrudstilrennet!

Seire til både Martine og Lone Lorgen Øvrebust, Stordal IL, 2.pl. til Karsten Andrè Vestad, M.O.I., 4 pl. til Kristine Hjellbakk Hole, Sunnylven IL, 7 pl. til Ludvig Vartdal, Emblem IL, 8 pl. til Live Johanne Vestre Røkke, Stordal IL, og flere andre sterke prestasjoner av MRSK-løperne, Gratulerer til alle!

Equinor NC jr. Konnerud

Første runde i Norgescupen for juniorer arrangeres av Konnerud IL i Drammen 11-13 januar. Klikk for informasjon - og frist for booking gjennom kretsens tildelte plasser.

Telenorkarusellrenn til vinteren.

Mange klubber i kretsen skal også denne vinteren arrangere Telenorkarusellrenn. Dette er gode og morsomme rekrutteringsrenn som vi håper flest mulig vil delta på! Her ser du hvilke klubber som er med fra MRSK denne vinteren.

Langrennskurs

Invitasjon til Langrennskurs i Stryn 18-20 januar med Sjur Ole Svarstad og Mathias Lilleheim.

Equinor NC/ Gålåsprinten

Martine Lorgen Øvrebust, Stordal IL, ble nr. 11 under fredagens fristilrenn på Gålå. Også flere av våre herre-løpere leverte sterke resultater. I lørdagens sprintrenn kom MOI`s Karsten Andre Vestad til semifinale i juniorklassen! Gratulerer til alle, og Lykke til i søndagens renn!

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
NTB scanpix