Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Team Midt Norge Elite

Team Midt Norge Elite er et lagene/ tilbudene på seniornivå i langrenn - for skikretsene Møre og Romsdal, Nord Trøndelag og Sør-Trøndelag. Uttaket for kommende sesong er nå gjort, og vi har med tre utøvere i Team Elite. Gratulerer med uttaket til Lone, Kristine og Iver!

Kretslaget Langrenn

Kretslaget i langrenn for kommende sesong er klart, og laget har sin første samling til helgen i Stordal. Eskil Engdahl er ny trener for kretslaget, og går inn i trenerteamet sammen med Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås. Informasjon om Kretslaget finnes under "Kretslaget" på Langrennssiden.

"Bestemannspris" 2023

Skikretsen delte ut "Bestemannspris" til kretsens beste jente og gutt i klassen 15-16 år - uansett skigren, for seseongen 2022-2023. Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF, Brage Bjerkeli, Molde og Omegn IF, og Oddvar Gunnerød, Istad IL, ble vinnerne - Gratulerer!

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre. Protokoll fra Tinget er klar.

Skriv til Langrennsgrupper i MRSK

Langrennskomiteen ber om innspill fra klubbene våre vedr. terminlisten mm. for neste sesong. Ber om at dere leser skrivet fra LK, og helst melder dere på og deltar på Langrennsmøtet 23 mai :)

Team ELON Midt Norge

Uttak til vårt regionlag i langrenn "Team ELON Midt Norge" er klart, og som ventet er Molde og Omegn IF`s Karsten Andre Vestad med videre. Uttak til Team Midt Norge Elite kommer også snart. (Langrennsamarbeid på seniornivå i langrenn vi har med skikretsene i Nord og Sør-Trøndelag.)

Trenerseminar i Holmenkollen 10.-11. juni

Trenerklubben i langrenn og NSF inviterer til Trenerseminar i forbindelse med Oslo Skishow. Seminarstart lørdag 10.juni kl. 09.00 og avsluttes søndag 11.juni kl. 12.30 Bli inspirert av de beste og få påfyll av kunnskap og motivasjon før sesongstart!

Rekord igjen for Stikk Ut Ski!

Det ble ny rekord igjen for det flotte og populære Stikk Ut Ski - tilbudet! Vel 43 000 registrerte skiturer, 1000 flere enn sist vinter, og en jevn økning hvert år! Stor Takk til alle som tilrettelegger for dette tilbudet, og til alle som benytter Stikk Ut Ski! I tillegg til mange skiklubber, løypekjørere, skisentre, kommuner m. fler, gjør Sunnmøre Friluftsråd og Nordmøre og Romsdal Friluftsråd en kjempegod jobb med alt forarbeidet.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03