Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 29.01.2023 Til 29.01.2023 Arr. navn SBM cup 6 -Valldal fristil Arrangør Valldal IL Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 26.02.2023 Til 26.02.2023 Arr. navn Osmarkrunden Arrangør Osmarka IL Gren Turrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 15.04.2023 Til 16.04.2023 Arr. navn Kick the Limit Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

KM og SBM Cup-helg!

KM og SBM Cup i Vistdal ble et skirenn for de tøffeste! Men Vistdal IL og Eresfjord IL gjennomførte et fint skirenn tross ruskete vær, takk til arrangørene! Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennssiden.

Skisprell - Karusellrenn i Tingvoll IL

Det ble en kjempefin Skisprell og Karusell-renn kveld hos Tingvoll IL mandag kveld! Stort oppmøte med 40 barn og like mange voksne, og stor aktivitet og iver av ski-glade barn!! Skiklubbutvikler Jan Ole Fuglem og Stig Aambø fra skikretsen hjalp Tingvoll IL med "Skisprell" momenter i klubbens flotte område.

KM og SBM Cup på Tomrefjellet

Det meldes om et flott og vellykket Kretsmesterskap og Sparebanken Møre Cuprenn på Tomrefjellet i helgen. Stor Takk til arrangørklubben Tomrefjord IL! Resultater finner dere under "Skirenn" på Langrenssiden.

Kretsmesterskap - Sprint

Det ble en topp dag på Osmarka under KM og SBM Cup i sprint lørdag. Flott vintervær, fint skiføre, mange tøffe sprint-dueller, 32 barn med på Langrennscross, og en flott ramme rundt skirennet. Stor Takk til Osmarka IL og Torvikbukt IL! Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennssiden.

Stor aktivitet på Bondalseidet!

Det vart ein «kjempe kjekke» Sparebank1 - skirennkveld på Bondalseidet. 165 barn deltok, og i lag med foreldre, vart det langt over 300 på langrennski tysdagskvelden. Skisenteret hadde preppa fint for oss, og langrennstadion med løypene omkring, var base for alle aktivitetar. Det var stor innsats i løyper og bakkar. "Aldri har så mange gått så langt på 1 til 1,5 time på Bondalseidet Langrenstadion". 165 barn + minst 165 vaksne = 330 x 3 km pr. person = 1000 km. Foto: Hovdebygda IL

Skisprell / Telenorkarusell

Gledelig stort oppmøte - med 150 blide barn og enda flere voksne, under Molde og Omegn IF`s første Telenorkarusellrenn tirsdag. En aktivitetsløype med orgeltramp, buer, porter, blåmaling mm. skapte stor og artig aktivitet! Og - saft og boller til slutt gjorde kvelden fullkommen! Flere klubber arrangerer nå lignende skiaktivitet rundt om i kretsen; Dette gir mye Skiglede - og forhåpentligvis god rekruttering!

Equinor NC Junior

Strålande resultater på fredagens sprint på Lillehammer. Iver Nås, Iver Hole, Linus og Lone gjekk alle vidare til finalane. Iver Hole viste storform og vart nr 9 av 166 løparar i G19-20😎 Linus Engdahl var ikkje mykje dårligere med 12 plass og Iver Nås følgte opp med karrierebeste og vart nr 28 i samme klasse 😀.

Stikk Ut Ski

Bli med ut på en Stikk Ut Ski-tur! Pr. i dag er det imponerende 7500 registrerte turer. Kan vi runde 10 000 turer snart? Det et fortsatt fine forhold flere steder i fylket, og vi får håpe den fine hvite vinteren fortsetter! All informasjon finnes på www.stikkut.no - sine sider. Nytt denne vinteren er at det er 10 poster utenfor oppkjørte spor - i tillegg til 132 turmål hvor våre skiklubber. Se når det er kjørt opp skispor på www.løyper.net. God tur!

Skisprell!

Lyst til å arrangere Skisprell i Møre og Romsdal? Skikretsen har som mål å bidra til økt rekruttering til klubbene, og ønsker at så mange klubber som mulig arrangerer skisprell i løpet av sesongen. 09-15 januar er "Skisprell-uka"!

Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03
NTB