Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Sterke resultater til våre utøvere!

Nytt rå-sterkt resultat til Martine L. Øvrebust med 8 plass, og Mari Støen Gussiås gikk inn til en meget sterk 13 plass under dagens 10 km under Gålåsprinten, Gratulerer! Og vi må også gratulere Surnadal IL`s Berit Mogstad med imponerende 4 plass!

Statoil NC/ FIS Gålåsprinten

Til helgen starter Norgescupen i langrenn med "Gålåsprinten". Fristil lørdag, klassisk sprint lørdag, og klassisk renn søndag er på programmet. Vi ønsker våre utøvere fra MRSK - med bl.a. Martine, Mari - og en solid tropp fra Kretslaget vårt - "Lykke til"!

Stikk Ut Ski!

Skikretsens prosjekt - i godt samarbeid med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, videreføres også denne vinteren. Antall kommuner, skiløyper og poster/ tur-mål utvides i vinter til 50 poster. Stikk Ut Ski - er et tilbud til alle som er glade i å gå på ski, unge som gamle, trimmere, barn, barnefamilier, aktive ++. I vinter er det spesielt lagt opp til flere barnevennlige og/ eller kortere turer for de som ikke ønsker å gå så langt.

Basisanlegg - kurs.

Basisanlegg for utvikling av skiferdighet - og kjempemorsom skiaktivitet! 10-11 januar inviteres det til kurs i hvordan dette kan lages, både i langrenns-anlegg og alpinanlegg. Anleggsansvarlige i NSF kjører kurset.

Ønske om kurs?

Har din klubb ønsker og/ eller behov for trenerkurs eller aktivitets/ treningsleder-kurs? Skikretsen har kursholdere som kan bidra med hjelp til god skiaktivitet.

Kurs i EMIT - tidtaging og LIVE-timing.

Langrennskomiteen inviterer til gratis-kurs i bruk av EMIT tidtagersystem og LIVE-timing, lørdag 25 nov. kl. 1100-1700 i "Ålesund-området". Elektronisk tidtakersystem fungerer etter hvert bra i kretsen, men LK ønsker at enda flere skal få mulighet til å delta på kurs. LK har som mål at LIVE timing også tas i bruk blant annet for å øke interessen for arrangementene våre. Kursholdere kommer fra EQ/EMIT.

Tilbud fra Bjorliheimen Hotell

Skikretsen har innhentet tilbud på overnatting til klubbene våre, ved Bjorliheimen Hotell. Planlegger dere overnatting i forbindelse med samlinger - og skirenn på Bjorli, så anbefales Bjorliheimen Hotell.

Stort engasjement på Høstmøtet/ Fagdagen!

Det ble en veldig bra "Langrenns-dag" på Vestnes onsdag. Flott opplegg av Langrennskomiteen og Sport 1 Tomra. Godt oppmøte på møtene, og gode diskusjoner med stort engasjement. Kanskje kommer det noen "ny-vinninger" til vinteren?

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03