Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 07.09.2019 Til 07.09.2019 Arr. navn Rulleskirenn -sprint Arrangør Molde og Omegn IF Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 15.09.2019 Til 15.09.2019 Arr. navn Rulleski Trollstigen Opp Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 04.10.2019 Til 06.10.2019 Arr. navn Stordalssamlinga i langrenn Arrangør Stordal IL Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Krinssamling Markane

15.-18. august møtast krinslaget i langrenn til samling i Markane og Ullsheim. Samlinga vert gjennomført i lag med Møre og Romsdal kretslag og utøvarar frå landslinja skiskyting i Stryn.

Kompetansedag/ helg i skikretsen.

Lørdag 21 september (evt. også søndagen) vil det bli arrangert en felles kurs og kompetansedag for alle skigrenene våre i kretsen. Kursdagen holdes ved Vestnes Fjordhotel. Vi ber her om innspill/ tilbakemelding fra dere i klubbene våre, på aktuelle og interessante tema og emner som du - og din klubb trenger/ ønsker. (Klikk på Questback/ kort spørreskjema)

Kretslagssamling - Langrenn

Neste samling for Kretslaget i Langrenn blir på Ullsheim/ Stryn, 15-18 august. I September venter ny samling - denne gang i Molde/ Skaret Skisenter i forbindelse med at Team Veidekke Midt-Norge har samling i Molde i denne perioden, og Molde og Omegn IF arrangerer "Sport 1 Tomra Rulleskicup".

Terminlisten Langrenn/ Turrenn 2020

Langrennskomiteen (LK) Møre og Romsdal skikrets vil som vanlig koordinere terminlista for langrenn og turrenn i fylket, og vi ber derfor klubber som ønsker å arrangere langrenn kommende sesong å søke om dette. Vedlagt finner dere en foreløpig terminliste der hovedaktivitetene nasjonalt og regionalt er lagt inn, og med forslag til hvilke datoer/helger klubbene bør søke om å arrangere kretsrenn, KM og turrenn.

Sesongstart for Storfjordlangrenn

Storfjordlangrenn møtes til sesongens første samling kommende helg på Ullsheim. 25 utøvere (13-16 år) er klare for ein spennende og kjekk start på sesongoppkjøringa. Storfjordlangrenn har fått på plass to nye trenere i år. Petter Elias Vestre Røkke og Iver Mattias Linge Glomnes.

Trenarkurs langrenn

21.-27. juni 2019 inviterer Sogn og Fjordane Skikrins/ Norges Skiforbund til Trenar 1 og 2 kurs i langrenn på Sognefjellet.

Vellykket Skikretsting og Fagdag-ski.

Astrid Eide Stavseng ble gjenvalgt som ny Leder i skikretsen. Klikk for oversikt over vårt nye Kretsstyre og Grenkomiteer. Det ble en hyggelig Ting/ fag-dag, med god stemning blant de ca. 50 fremmøtte. Gode foredrag, et godt Krets-Ting, gode grenmøter, og to treningsøkter til utøvere fra langrenn, hopp/ kombinert, telemark og randonee. 6 utøvere ble hedret med gaver/ premier.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
NTB scanpix