Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Ubemannet kretskontor

På grunn av covid-19 og full stans av aktivitet innenfor idretten, har Norges Skiforbund permittert administrasjonen i skikretsen inntil videre.

Sparebanken Møre Cup

Sammenlagtlisten over sesongens Sparebanken Møre Cup i langrenn er nå klar. Klikk her - eller se under "Skirenn". Alle som havnet blant de tre beste i sin klasse, eller som har deltatt i minst 5 renn, blir premiert! Gratulerer til alle!

Avlysninger - Hva gjør vi i MRSK.

M&R skikrets anmoder alle våre medlemsklubber om å stanse all organisert skiaktivitet (treninger, skirenn, samlinger) i tråd med NSF Skistyrets anbefalinger, frem til 30 april. Alle kretsrenn resten av skisesongen vil bli avlyst.

NM Junior på Beitostølen avlyst

Norgesmesterskapet for juniorer på Beitostølen denne uken er dessverre avlyst! Det er Norges Skiforbund som meldte dette mandag. Avlysninger er tatt på bakgrunn av råd fra Folkehelseinstituttet.

KM Sprintstafett

Stor "Takk" til Volda Langrenn og Skiskyting som arrangerte søndag KM Sprintstafett! Et veldig godt arrangement meldes det om! Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennsiden.

Osmarkrunden

Flotte forhold under Osmarka IL`s tradisjonelle turrenn "Osmarkrunden" søndag. Julie Strand Aunan og Bjørn Erik Langstein ble vinnerne i Dame og Herreklassen. Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennsiden.

Kong Haralds Ungdomsstafett

Søndag er det Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen i forbindelse med WC-rennene i langrenn. Ungdomsstafetten er en mix-stafett hvor alle skikretsene i Norge stiller med et eler flere lag. MRSK stiller med to stafettlag i denne Krets-stafetten.

KM og SBM Cup i Ørsta

Hovdebygda IL arrangerte lørdag et vellykket Kretsmesterskap og SBM cuprenn ved Bondalseidet skisenter i Ørsta! Stor takk til arrangøren! Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennsiden.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04