Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Stor Langrenns - og Turrenn-helg!

Til helgen er det igjen stor aktivitet i skikretsen! Lørdag inviterer Eidsdal IL til SBM cup i langrenn, og Isfjorden IL arrangerer sitt utsatte turrenn "Isfjorden Rundt" - denne gang i ny trasè. Og søndag er Åndalsnes IF tilbake som kretsrenn-arrangør, og Inviterer til sesongens KRETSMESTERSKAP - KLASSISK STIL på Bjorli.

God deltagelse på Osmarka!

Torvikbukt IL arrangerte SBM cup på Osmarka søndag, og det ble gledelig stor deltagelse - selv om dette "kolliderte" med Birkebeinerrennet. Resultater: Se under "Skirenn".

Vårmøter og Ting i skikretsen.

Lørdag 20 mai er datoen for "vårmøtene" i skigrenene våre, og Skikrets-Ting. Hold av datoen! Det legges opp til en innholdsrik dag med gode foredragsholdere, trening for utøvere, i tillegg til skifaglige saker i grenene. Det kan også bli "oppstart" fredag kveld, med et spennende tema.

Stor opplevelse i Holmenkollen for våre unge utøvere!

"Kong Haralds Ungdomsstafett" i Holmenkollen - ble en stor opplevelse for våre beste 15-16 åringer i kretsen. I stafetten kom laget på 18 plass. Med alt av program for utøverne denne helgen hvor de fikk treffe flere WC-løpere og Kongen, ble dette en flott helg - både for løpere og foreldre!

Sonerenn på Reset/ Volda

Volda T og IL inviterer til Sonerenn på Reset i Volda. Så hvis noen ønsker å gå skirenn søndag, så ønskes de hjertelig velkommen!

Hovedlandsrennet - Tolga.

Kjempesterke resultater for MRSK-troppen under HL-Tolga! Imponerende etapper i stafettene, og i de individuelle konkurransene ble det bla.a. 4. plass til Karsten Vestad, og 7 pl. til Kristine Hjellbakk Hole. I Kombinert ble det to 2 plasser til Andreas Skoglund! Gratulerer til alle!

se flere nyheter Vis alle nyheter