Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Kretslaget-Langrenn

Kretslaget vårt i langrenn var i høstferien samlet til treningssamling i Torvikbukt. Samlingen inneholdt et variert opplegg med løping, rulleski, styrke mm. fra onsdag til lørdag. Snart venter det snøsamlinger for våre langrennsjuniorer.

Rulleskirenn Fristil, på Markane

Det ble en flott dag under det 3-dje og siste rulleskirennet i Sport 1 Tomra Rulleskicup på Ullsheim søndag! Stor takk til arrangør Hovdebygda IL! Resultater ligger under "Skirenn" på Langrennssiden.

Høstmøte - Langrenn

Langrennskomiteen inviterer alle våre skiklubber, og langrenns-interesserte til Høstmøte ved Vestnes Fjordhotell, torsdag 18 november. Saksliste - og link til påmelding kommer. Sport 1 Tomra får besøk av Fischer samme dag, og vil også komme med en invitasjon.

Tidtagerkurs EQ Timing

M&R skikrets inviterer til kurs med EQ Timing lørdag 20 november. Det legges opp til et fysisk kurs hvor vi får besøk fra EQ Timing. Påmelding, tid og sted for kurset kommer, men interesserte bes holde av lørdagen!

Kretscup Rulleskisprint

Det ble et fartsfyllt og vellykket Sport 1 Tomra Rulleskicuprenn ved Skaret Skisenter. Stor Takk til M.O.I. for et topp skirenn! Veldig artig og motiverende med Team Elon Midt Norge og Team Midt Norge Elite med på rulleskisprinten. Resultater under "Skirenn" på Langrennssiden.

Kretslaget-langrenn samlet i Molde

Kretslaget vårt i langrenn var nylig samlet til 4-dagers samling ved Skaret Skisenter i Molde. Fire dager med mye god trening på rulleski - og løping stod på planen. Kretslagstrenere er Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås.

Fokus på rekruttering!

Rekrutteringsarbeid - og hvordan holde på våre utøvere lengst mulig, er et kontinuerlig satsingsområde for skikretsen - i alle grenene våre. Skiforbundet har utarbeidet mye godt material som kan benyttes. Og ønsker din klubb tips og ideer, et klubbesøk med f.eks. en kurskveld/ inspirasjons-kveld/ aktivitets-tips, så ta gjerne kontakt.

Trollstigen Opp/ SBM-Rulleskicup

Rulleskirennet "SBM Cup-Trollstigen Opp" ble arrangert søndag (05.09.) i fantastisk vær! Takk til Kretslaget, LK - og frivillige, som stod for arrangementet! Også en stor Takk - til Sport 1 Tomra, Tafjord Kraft og Sparebanken Møre - for flotte premier! Klikk for resultater. (Ligger også under "Skirenn")

Stimuleringsordning 2021

Stimuleringsordningen for 2021 er nå på plass og åpen for søknader. Ordningen gjelder for arrangement og aktivitet i perioden 1. januar til 31. oktober 2021, søknadsfrist 15. november.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03
NTB