Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Takk til Øystein Solli!

IL Hjelset-Frams`s Øystein Solli "takker av" etter 30 år som Leder i klubben. Øystein har lagt ned et imponerende arbeid for sin klubb, i Hjelset/ Skjevika-området, og for skikretsen, innen både langrenn og hopp/ kombinert! Tusen takk for jobben, engasjementet og alle bidragene Øystein!

SBM cup Finale på Skaret.

Til helgen er det Finale i Sparebanken Møre Cup ved Skaret Skisenter. Pga. mildværet er Molde og Omegn IF litt usikre på forholdene i løypene ved skistadion, men vil melde fra onsdag hvordan helgen blir.

NC-Finaler/ NM del 2 - Gålå.

Denne uken er det NM del 2, Norgescuprenn for junior, og NC-Finaler på Gålå. Vi har flere løpere med på Gålå, med Martine L. Øvrebust "i spissen". Med et godt resultat i fredagene NC-renn er også Emblem IL`s Ludvig Vartdal klar for NC-Finalen, hvor de 50 beste i landet får starte. Vi ønsker alle våre utøvere "Lykke til"!

God deltagelse på Osmarka!

Torvikbukt IL arrangerte SBM cup på Osmarka søndag, og det ble gledelig stor deltagelse - selv om dette "kolliderte" med Birkebeinerrennet. Resultater: Se under "Skirenn".

Vårmøter og Ting i skikretsen.

Lørdag 20 mai er datoen for "vårmøtene" i skigrenene våre, og Skikrets-Ting. Hold av datoen! Det legges opp til en innholdsrik dag med gode foredragsholdere, trening for utøvere, i tillegg til skifaglige saker i grenene. Det kan også bli "oppstart" fredag kveld, med et spennende tema.

Stor opplevelse i Holmenkollen for våre unge utøvere!

"Kong Haralds Ungdomsstafett" i Holmenkollen - ble en stor opplevelse for våre beste 15-16 åringer i kretsen. I stafetten kom laget på 18 plass. Med alt av program for utøverne denne helgen hvor de fikk treffe flere WC-løpere og Kongen, ble dette en flott helg - både for løpere og foreldre!

se flere nyheter Vis alle nyheter