Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 21.12.2019 Til 21.12.2019 Arr. navn Vistdalsrennet 2019 Arrangør Vistdal IL Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 29.12.2019 Til 29.12.2019 Arr. navn KRETSRENN / SBM3 Arrangør Åndalsnes IF Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 18.01.2020 Til 18.01.2020 Arr. navn OSMARKARENNET SBM CUP 5 Arrangør Osmarka IL Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Sesongåpning Langrenn/ SBM Cup!

Lørdag 21 desember starter langrennsesongen for fullt her i skikretsen! Vistdal IL inviterer til Sparebanken Møre Cup-renn i klassisk stil på Vistdalsheia. Se informasjon i terminlisten på nettet. Invitasjon fra Vistdal IL med mer informasjon kommer nok snart.

Booking NC Jr/ HL/ MNM

Informasjon om bookinger/ opphold under nasjonale renn finner dere i margen her på langrenn-siden under "Nasjonale renn". Her oppdateres det med informasjon etterhvert som det blir klart. Skikretsen har reservert sengeplasser ved alle NC-Jr. renn og Hovedlandsrennet. For felles overnatting til MNM bes klubbene om å melde inn evt. ønsker. Hovdebygda IL og Stordal IL har meldt inn sine ønsker.

Stikk Ut Ski!

Nå er det igjen klart for "Stikk Ut Ski"! Søndag 15 desember er åpningsdag for denne sesongen, og som de siste årene - varer Stikk Ut Ski - sesongen til 2. påskedag. Det er nå over 100 poster rundt om i fylket, og alle med oppkjørte skispor. Følg med på Stikkut.no og Løyper.net for oppdatert informasjon om postene er klare og om/ når det kjøres opp spor til de enkelte turmålene.

HMS og skismøring

Norges Skiforbund, Langrenn har fokus på helse, miljø og sikkerhet og ønsker å informere flest mulig om hvordan hver og en kan ta vare på sin helse og miljøet i forbindelse med smøring av ski.

Kretssamling på Gålå

Kretslaget vårt avsluttet tirsdag sin treningssamling, denne gang på Gålå. Nå går det "slag i slag" for våre hardt-satsende langrennsløpere! Flere av kretslagsløperne fikk også en god start på sesongen under Gålåsprinten. Kretslaget retter en stor takk til våre samarbeidspartnere, for muligheten til å ha vår gode langrennsatsing i skikretsen!

Gålåsprinten, NC senior

Mange gode prestasjoner av våre utøvere under Gålåsprinten i helgen! 3 pl. til Lone L. Øvrebust i J17, og 11 pl. til Iver Nås i G17. Og 7 plasser til både Karsten Andrè Vestad i G19-20, og til Martine L. Øvrebust i Kvinner senior. - Gratulerer til alle! Og neste helg er det ny Kretssamling for våre juniorer - også på Gålå.

Husk smørevettreglene!

På Vårmøtet til NSF Langrenn i mai 2017 ble det vedtatt regler for opphold og bruk av smørefasiliteter ved NSF arrangement.

Høstmøtet/ Skikveld langrenn

Godt oppmøte og Vellykket Skikveld/ Høstmøte på Vestnes tirsdag. Mange gode tilbud hos Sport 1 Tomra, god treningsøkt for unge utøvere, og gode diskusjoner under Langrenns-Høstmøtet. Petter Myrset (LK-leder) og Bjørn Erik Langstein (Sport 1 Tomra og LK-medlem) var godt fornøyd med kvelden. Foto: Eva Langstein

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03