Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 26.10.2019 Til 27.10.2019 Arr. navn Barmarkssamling med skiaktivitet i Torvikbukt Arrangør Torvikbukt IL Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

SBM Cup/ Sport 1 Tomra - Rulleskicup

En flott langrennsdag og et vellykket første renn i sesongens Sparebanken Møre cup, og med gledelig stor deltagelse, når Hovdebygda IL inviterte til rulleskirenn på Ulsheim søndag!

Verdens første!

Verdens første innendørs rulleskirenn i et parkeringshus ble arrangert i Aksla Parkeringshus, Ålesund i helga.

Kretslagsamling i Torvikbukt

Kretslagstrener Pål Bjørn Øvrebust sender en stor takk til Torvikbukt IL for en strålende samling - og veldig god tilrettelegging. Nå jaktes det på snøen, og neste kretssamling i november blir en snøsamling.

Høstmøtet langrenn

Høstmøtet til langrenn avholdes på Vestnes tirsdag 12 november. Hold av datoen! Langrennskomiteen kommer tilbake med nærmere informasjon og saksliste. Møtet blir også i år i samarbeid med Sport 1 Tomra.

Ønsker klubben din et "Kort kurs"?

NSF - og Skikretsen lanserer nå et nytt kurstilbud, såkalte "Korte Kurs" hvor kurset (en kveld - eller en dag), gjennomføres hos klubbene. Skikretsen har instruktører klare til å besøke klubbene! Klikk for å se hvilke "Korte Kurs" som klubben kan bestille enten nå før snøen kommer, eller til vinteren.

SAS sportspriser

Skiforbundets kretser og klubber har mulighet til å benytte seg av SAS sportspriser og oppnå verdifulle fordeler i forbindelse med sin reisevirksomhet.

Stordalssamlingen - Langrenn

Stor Takk til Stordal IL - som igjen har arrangert en flott treningsamling for våre langrennsutøvere i kretsen. Se www.stordalshallen.no

Kartlegging av kostnader i Norges Skiforbund

Norges Skiforbund skal kartlegge kostnadsnivået i alpint og langrenn. I den forbindelse vil alle klubber få tilsendt en spørreundersøkelse denne uken som vi ber alle klubber sette av tid til å svare på.

Langrenns-samlinger

En glimrende kretssamling i Stordal er "i mål", melder kretstrener Pål Bjørn Øvrebust. Det var både rulleski, løpeturer og styrketrening på programmet. Neste samling for Kretslaget-langrenn er i Torvikbukt i Høstferien.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02