Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Over 800 til start!

Det var over 800 som stilte til start til 5 og 10 kilometeren under helgas NM i langrenn. Det var både juniorer og seniorer til start som gjorde at de var så mange påmeldt. 290 kvinner og 518 menn.

SBM Cup-Finale på Bjorli!

Meget vellykket Finale-renn i Sparebanken Møre Cup på Bjorli lørdag. Stor takk til Molde og Omegn IF for et flott arrangement! Resultatliste og Sammenlagtresultat i SBM Cup 2019 ligger under "Skirenn".

NM del 2/ Finaler NC-Junior

Gratulerer til Karsten Andre Vestad med 5 pl. under NC-Lygna, og seier i årets Equinor NC Jr. i 18 års klassen! En imponerende prestasjon - og sesong! Gratulerer også til Mikkel W. Gautvik med 13 pl. sammenlagt! Og - Gratulerer også til Live Johanne Vestre Røkke, Kristine Hjellbakk Hole og Ludvig Vartdal med sterke resultater både på Lygna - og i NC-sammenlagt!

Langrennskomiteen ber om tilbakemelding.

Langrennskomiteen ber om at klubber og/ eller utøvere/ foreldre/ andre - gir tilbakemelding på to tiltak vi har prøvd ut denne sesongen; Smøreservice/ tilbud om smørehjelp, og vedr. sammenslåtte klasser i SBM cup. Klikk for Questback.

SBM Cup langrenn

Hovdebygda IL arrangerte søndag det 8 rennet i årets SBM Cup i Ullsheim. Resultater finnes under "Skirenn" på Langrennsiden.

Equinor NC-Senior

Møre og Romsdal hadde 3 løparar med under Norges Cup senior i Harstad i helga. Martine gjekk eit av sesongens beste løp for hennar del og blei nr 5 på 20 km fristil i dag. Alexander og Bjørn Erik blei nr 71 og 75 på 30 km i dag. I klassisk stil lørdag blei Martine nr 11, Alexander nr 54 og Bjørn Erik nr 78. Alexander blei også nr 54 på sprinten.

Seier i Ungdomsbirken!

Gratulerer til Tobias R. Nakken med seier under Ungdomsbirken i helgen! Og sterke etapper av våre 15-16 åringer under Ungdomstafetten. Vi har virkelig mange lovende 15-16 åringer i kretsen!

NM Junior/ NC Jr. langrenn.

Et strålende mesterskap med mange gode plasseringer av kretsens løpere, og et meget godt samhold og samarbeid i MRSK-troppen! Karsten Andre Vestad (4 pl!), Kristine Hjellbakk Hole (16 pl.) og Ludvig Vartdal (19.) var de som "slo til" med de aller beste plasseringene, Gratulerer! Les mere i rbnett.no og smp.no

Kong Haralds Ungdomstafett.

Sterk innsats av våre to stafettlag under Ungdomstafetten i Holmenkollen søndag! Førstelaget ble nr. 12, og andrelaget nr. 26. Tilbakemeldinger tyder på en veldig fin og vellykket helg i Holmenkollen!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03