Hopp til innhold

Kompetanse

På disse sidene finner du informasjon om kurs, trenerutdanning, tips til langrennslitteratur, aktiviteter, øvelser og mye mer som kan være til nytte i en treners hverdag.

Vi håper du blir inspirert til prøve nye og spennende løsninger i din trenerhverdag!

       

Aktuelt

Tilstedeværelse, engasjement og entusiasme

Tilstedeværelse og dedikasjon til trenerjobben ble trukket fram som sentrale momenter for å lykkes i Trenerrollen når et svært kompetent gjestepanel delte sine erfaringer i webinar arrangert av NSF, langrenn og Hedmark Skikrets.

Webinar Trenerrollen

Spennende gjester på webinar 18. mars kl. 20-21. Tema er Trenerrollen og prestasjonsutvikling. Astrid, Frode, Chris og Hans Kristian kommer. Kommer du?

Webinar om Hovedlandsrennet

Marit Bjørgen delte sine erfaringer fra Hovedlandsrennet i godt besøkt webinar. Vær tålmodig, tenk på arbeidsoppgaver og fokuser på det sosiale var blant tipsene fra Marit Bjørgen, Petter Soleng Skinstad og Kristian Bjune Sveen. Se link i saken for opptak av webinaret

Webinar med Henrik Dønnestad og Tinus Dahl

Henrik Dønnestad delte detaljer om sitt treningsarbeid og veien fra gutteløper i Skien til pallplasser i world-cup. Tinus Dahl gir oss et innblikk i filosofien bak de gode resultatene til Team Elon Oslofjord. Se webinaret i opptak.

NIF-EPI01, 01