Hopp til innhold

Kalender

Fra Til Tittel
Fra 01.04.2024 12:00 Til 07.04.2024 20:00 Tittel Kick the Limits - Deltagerbankett

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 02.12.2023 Til 02.12.2023 Arr. navn Classic Norway Hotels Randoneecup Bjorli - Sprint Arrangør Romsdal Randonee Klubb - ski - Ski Gren Randonee Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 03.12.2023 Til 03.12.2023 Arr. navn Classic Norway Hotels Randoneecup Bjorli - Individuell Arrangør Romsdal Randonee Klubb - ski - Ski Gren Randonee Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 13.12.2023 Til 16.12.2023 Arr. navn FIS alpint - Bjorli Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 06.01.2024 Til 07.01.2024 Arr. navn Bjorlirennene 2024 Arrangør Rauma Alpin Klubb - Alpin - Ski Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 06.04.2024 Til 06.04.2024 Arr. navn Kick the Limits, Langrenn - Bjorli Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

MRSK-utøvere i WC/ NC i helgen.

Skikretsen har mange utøvere i aksjon i helgen i World Cup og Norges cup! Andreas og Aleksander Skoglund deltar i WC-Kombinert på Lillehammer. Ragnhild Mowinckel kjører WC-storslalåm i USA. Randoneeutøverne våre deltar i NC-på Bjorli, og flere av våre langrennsløpere er med i NC-senior/ Gålåsprinten. Vi ønsker alle sammen - Lykke til!

Stikk Ut Ski

Stikk Ut Ski - tilbudet videreføres også denne vinteren, og har åpningsdato 15.12. Enda flere flotte skiturmål rundt om i hele fylket er med denne vinteren, så det er bare å glede seg! Det er både turer i oppkjørte spor, og noen turer utenfor skiløyper som egner seg for Fjellski og Randonee. "Stikk Ut Ski" tilrettelegger skikretsen sammen med Friluftsrådene i M&R, nærmere 50 av skiklubbene våre, kommuner, skisentre, løypelag mm. Vi retter en STOR TAKK til alle som bidrar!

Classic Norway Hotels Randoneecup

Romsdal Randoneeklubb inviterer til første rennhelg i Classic Norway Randoneecup 2.-3. desember. Rennene som var planlagt arrangert i Tusten Skiheiser, flyttes til Bjorli Skisenter grunnet snømangel.

Terminlisten Hopp og Kombinert

Terminlisten for Hopp og Kombinertrenn i skikretsen er klar. Sesongåpning er SBM Cup Hopprenn i Vikabakken i Spjelkavik torsdag 07 desember. Og ut over vinteren er det skirenn også i Skarbakken og Opdølsbakken. Terminlisten finnes oppdatert under "Skirenn" på Hopp/ Kombinert-siden vår, og i terminlisten på nettet.

Alpinsamlinger på Bjorli!

Alpinistene i kretsen var samlet på Bjorli på Kretssamling sist helg. Gledelig med flere nye unge alpinister i kretsen! Denne gang var det en med en egen gruppe for U12, som Nils Bjarne Krohn hadde treneransvaret for. Spesielt søndagen var en veldig god samlingsdag, med sol - og topp forhold!

Kretslaget Langrenn

Kretslaget vårt i langrenn var sist uke samlet til snø-samling på Gålå. I tillegg til Kretslaget var også noen 16-års løpere med på samlingen. Et tett program med økter fra torsdag til søndag var på planen, ledet av trenerne Eskil Engdahl og Jan Erik Westerås.

3 pl. til Andreas Skoglund!

Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, åpnet Kombinertsesongen med en sterk 3 plass under søndagens renn på Beitostølen, Gratulerer! Andreas ble nr. 4 lørdag. Aleksander Skoglund ble nr. 10 lørdag og nr. 14 søndag. Jens Lurås Oftebro vant begge rennene. Neste helg venter WC-åpning i Ruka, og vi ønsker Andreas Lykke til!

Klart for Skisprell

Vi er klare for å sette i gang Skisprell over hele landet! Et fantastisk lavterskel aktivitetstilbud for barn og unge uten startnummer der fokuset er lek, aktivitet og skiglede. Norges Skiforbunds skiklubbutviklere er klare for bistå og hjelpe nye klubber med Skisprell i vinter.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01