Hopp til innhold

Møre og Romsdal Skikrets

Velkommen til Skikretsens hjemmeside!

Scroll nedover for nyheter, eller klikk på Langrenn, Alpint, Hopp/ Kombinert eller Telemark/ Randonè sine egne sider. Grensidene har egne undersider med terminlister, resultater, reglement mm. 

SKI PÅ TV 2021-2022

KALENDER

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.04.2023 Til 01.04.2023 Arr. navn Strandafjellrennet PL Arrangør Stranda IL Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 15.04.2023 Til 16.04.2023 Arr. navn Vårsamling og SBM Cup - Hopp Arrangør Spjelkavik IL Gren Hopp Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 15.04.2023 Til 16.04.2023 Arr. navn Avlyst - Kick the Limit - Bjorli Langrenn Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Langrenn Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 15.04.2023 Til 16.04.2023 Arr. navn Avlyst - Kick the Limit - Bjorli Alpint Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Digitalt Skikrets-todagers Påskeskirenn!

Skikretsen inviterer alle klubber og utøvere i alle aldre til å bli med på vårt digitale to-dagers Påskeskirenn i Palme-helgen (kommende lørdag og søndag) . Det meldes fint ski-vær, og målet med Påskeskirennet er å samle flest ski-kilometer og/ eller Stikk Ut Ski-poster!

SBM Finale Alpint

Stranda IL inviterer lørdag til Finale i Sparebanken Møre Cupen vår i alpint med Parallell-slalåm på Strandafjellet. Dette blir en artig "fest-dag" så melde dere på!! Se invitasjon i terminlisten.

Samordnet rapportering 2023

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Spenningskurset - Bjorli

Spenningskurset for utviklingshemmede har hatt en fin uke på Bjorli, og avsluttet med "Bjorli Open" torsdag hvor 70 deltagere konkurrerte i langrenn, slalåm og aking. Senere på dagen ble Spenningskursets 30 års jubileum feiret med festmiddag og fyrverkeri!

Webinar om spillemidler og finansiering av skianlegg

Norges Skiforbund holder webinar om spillemidler og finansiering av skianlegg 26. april KL 17-19.For alle anleggsprosjekter er det kritisk viktig med en god finansieringsplan. Anleggsteamet i Norges Skiforbund ønsker å dele tips og kompetanse om hvilke muligheter som finnes. Programmet i webinaret er nyttig uansett størrelse på prosjektet.Webinaret er gratis.

NM del 2/ NC - Finaler

Gratulerer til Molde og Omegn IF, Karsten Andre Vestad og Mikkel W. Gautvik, med rå-sterk 5 pl. i NM lagsprint under NM på Tolga! Under dag 2 - på Tolga imponerte Iver Synstnes Hole med 6 plass, Gratulerer!

3 pl. NM -Kombinert

Gratulerer til brødrene Skoglund, Molde og Omegn IF! Andreas ble nr. 3 og Aleksander nr. 8 i NM Kombinert i Tolga.

SBM Finale i langrenn!

Takk igjen til Molde og Omegn IF for et fartsfylt og flott SBM Cuprenn ved Skaret Skisenter! SBM-Finalen med skibytte søndag ble en veldig fin avslutning på renn-sesongen, under flotte forhold og i en fin ramme med grillmat og kaker :)

God skiaktivitet i Sykkylven IL!

Sykkylven IL sammen med Velledalen IL og skikretsen arrangerte en kjempefin skileik - og treningsdag ved Fjellsætra i Sykkylven i helgen. Godt oppmøte - og imponerende aktivitet!

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
NTB