Hopp til innhold

Møre og Romsdal Skikrets

Velkommen til Skikretsens hjemmeside!

Scroll nedover for nyheter, eller klikk på Langrenn, Alpint, Hopp/ Kombinert eller Telemark/ Randonè sine egne sider.

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 19.08.2018 Til 19.08.2018 Arr. navn Sport 1 Tomra Rulleskicup - 1 Arrangør Hovdebygda IL Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 01.09.2018 Til 01.09.2018 Arr. navn Sport 1 Tomra -Rulleski Sprintrenn, Molde Arrangør Molde og Omegn IF Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 16.09.2018 Til 16.09.2018 Arr. navn Trollstigen Opp Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Rulleski Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Toppidrettsveka 2018

Artig å oppleve Toppidrettsveka i Aure "live". Meget profesjonellt arrangement, og like imponerende rulleskigåing av et stort startfelt både i dame og herreklassen. Mange internasjonale toppløpere stilte til start.

FIS-listen Alpint 2018-19

Det er tid for innmelding av navn på alpinsiter som skal stå på FIS-listen/ delta i FIS-renn neste sesong. Frist for tilbakemelding er 20 august. Nye løpere (f.2002) må også sende inn Athletes Declaration. Løpere som ikke lenger ønsker å stå på FIS-listen, må melde inn dette. Hvis ikke vil dere motta regning på årskontingenten.

Gratulerer til Karoline B. Grøvdal!

Gratulerer med Bronsjemedalje på 3000 m. hinder i EM-Friidrett i Berlin, til vår tidligere langrennsløper Karoline Bjerkeli Grøvdal - og til Isfjorden IL!

Sport 1 Tomra Rulleskicup i MRSK.

Denne sen-sommeren/ høsten arrangeres det en Rulleskicup i kretsen bestående av tre renn. Hovdebygda IL er først ute av arrangørene, og inviterer til Rullskirenn 19 august på Markane i Stryn. Se informasjon i terminlisten og facebook. Cupen bærer navnet "Sport 1 Tomra Rulleskicup", og alle som deltar på alle tre rennene - og sammenlagtvinnerne premieres!

Barmarksamling-alpint, for U14 og U16

Det vil bli en barmarkssamling for U14 og U16 års alpinistene i kretsen neste helg (18-19 august). Siden Juvass er stengt, prioriteres en god barmark-treningshelg. Klikk for mere informasjon.

Kretslagssamling i langrenn

Denne uken (torsdag til søndag) er det ny samling for Juniorkretslaget vårt. Samlingen er på Ullsheim og i Markane/ Stryn, og er i samarbeid med Krinslaget til Sogn og Fjordane. Pål Bjørn og Jan Erik er som alltid våre trenere, men denne gang blir det også økter med Sjur Ole Svarstad, og Mathias Lilleheim.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03
Toppidrettsveka