Hopp til innhold

Hordaland Skikrets

  

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 21.01.2017 Til 21.01.2017 Arr. navn Viljarrennet Arrangør Viljar, IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 22.01.2017 Til 22.01.2017 Arr. navn Park stafetten Arrangør Voss IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 23.01.2017 Til 20.03.2017 Arr. navn Serierenn i langrenn Arrangør Kvam Langrenn- og Skiskyttarklubb Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 28.01.2017 Til 29.01.2017 Arr. navn Bavallsrennet Arrangør Voss IL Gren Alpint Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 28.01.2017 Til 29.01.2017 Arr. navn Ulvikarennet-KM klassisk stil lang Arrangør Ulvik IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live

Nyheter

Informasjon om KM i Ulvik

Ulvik il inviterer til Kretsmeisterskap i langrenn 28. og 29. januar. Sjå oppdatert invitasjon og vedlagt tilbod på overnatting i samband med arrangementet.

Karoline Simpson-Larsen utteken til VM

Hordaland skikrets gratulerer Karoline Simpson-Larsen med uttaket til junior-VM i Park City. Vargarløparen slår dermed følge med Gaute Kvåle frå Røldal, som skal konkurrere i U23 VM på same plass. Me ynskjer begge lykke til "over there"! Sjå sak om uttak Junior-VM

Hordalandsløparane på Norgescup

Det var 24 Hordalandsløparar i sving når Nes il inviterte til Noregscup for junior i langrenn. Fleire gjorde det skarpte i konkurranse med Noregs beste.

Resultat frå Samnangerrennet

Samnanger il arrangerte det tredje kretsrennet i langrenn for sesongen. Vel gjennomført skirenn i glimrande vinterlandskap var tilbakemeldingane. Raskast for tredje kretsrenn på rad, var Daniel Instanes frå Fana il. Blant damene var det Mari Fareth Aas som var raskast på den lengste løypa. Sjå resultat.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye appen Min Ski. Last ned i dag fra App Store eller Google Play.

"Telenor Open-Mind"

I perioden 08.-14. februar inviterar Norges Skiforbund til "Telenor Open-Mind" samling på Jølster og Voss. Samlinga er open for alle funksjonshemma alpinistar.

Treningssamling i langrenn på Voss

Også i år vert det langrennssamling på Voss- ski og tursenter. Samlinga er for dei som er 15-16 år. Set av helga 19-22. januar. Sjå invitasjon og meld på!

Endeleg i gang med kretsrenn i langrenn

Det var mange som nytta høvet i helga, når både Nyttårsrenn på Seljestad og Vargarrennet gjekk av stabelen. Endeleg vart det ei rennhelg som planlagt. Sjå resultat.

se flere nyheter Vis alle nyheter