Hopp til innhold

Tre av sammenlagtvinnerne i norgescupen. F.v: Sondre Svensli (herrer junior), Malene Blikken Haukøy (kvinner senior), Olav Bakketun Tronvoll (herrer senior). I kvinneklassen delte Malene sammenlagtseieren med Hildegunn Gjertrud Hovdenak da de to endte på akkurat samme poengsum.

Vel overstått sesong

Skittentind Rando ble gjennomført i helga, som siste renn denne sesongen.

Skittentind Rando ble vunnet av franske Arnaud Mazet, foran Rune Morten Johansen og Glenn Tore Løland. I dameklassen var Ida Nilsson suveren, før Marte Monrad-Hansen på andreplass og Stine Haustreis på tredjeplass.

Med dette er også både norgescupen og den nordnorske cupen avsluttet. I herrer senior ble det suveren sammenlagtseier til Olav Bakketun Tronvoll. Han endte opp med 480 poeng. I kvinneklassen ble det i år delt seier mellom Hildegunn Gjertrud Hovdenak og Malene Blikken Haukøy. De endte på 380 poeng. I herrer junior fikk Sondre Andersson Svensli 600 poeng, og tok med det en klar seier.

I den nordnorske cupen gikk Rune Morten Johansen av med sammenlagt seieren i herreklassen, og Stine Haustreis ble best i kvinneklassen.

Denne sesongen har 77 ulike herrer stilt til start på norgescuprenn, 15 ulike damer har gått, og 3 junior herrer har vært med.

Norgescupen sammenlagt

NIF-EPI02, 02
NSF