Hopp til innhold

Maria Heggheim Berge (Foto: FIS/Sam Decout)

Personlig bestenotering for i World Cup

Maria Heggheim Berge sørget for ny bestenotering i World Cup med sjetteplass i parallell-sprint i Frankrike.

I parallell-sprinten som avsluttet World Cup-sesongen ble Gøril Strøm Eriksen beste norske på femteplass. På plassen bak var Maria Heggheim Berge som kjørte inn til sjetteplass og bestenotering i World Cup. At hun samtidig deltar i junior-VM i Pra Loup gjør prestasjonen enda sterkere. Emma Araldsen kom på åttendeplass og Kaja Bjørnstad Konow på tiendeplass. 

I herrenes renn ble Jacob Alveberg fra Bækkelagets SK beste norske på syvendeplass. Lagkameratene til Alveberg, Trym og Mikkel Nygaard Løken kom på åttende- og niendeplass i torsdagens parallell-sprint. Unggutten Even Opheim kjørte inn til 13.plass, Sigurd Myhre Glimsdal kom på 28.plass og Kristian Jordhøy til 35.plass. 

NIF-EPI01, 01