Hopp til innhold

Aktuelt

Hederspriser til Rolf Bryn og Birger Goberg

Det er viktig å hedre de som har lagt ned mye arbeid for Telemarksporten både nasjonalt og internasjonalt, og Hederspriser ble tildelt Rolf Bryn og Birger Goberg NSF Telemark på Skitinget i Bodø i helgen.

Fonna Telemark Camp 2024

Fonna Telemark Camp er en tradisjonsrik samling for telemarkkjørere som arrangeres rundt Sankthans hvert år på Fonna Glacier Ski Resort.

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Solid avslutning på sesongen

Tre generasjoner med Telemarksutøvere møttes denne helgen for å avslutte sesongen på best mulig vis i de siste NM-rennene.

NM Telemark Syril IL

Syril IL inviterer til NM avslutning i Telemark! NM i klassisk Telemark ved Sogndal Skisenter fredag 19. april, og NM Fjelltelemark i samband med Kjeringi Open laurdag 20. april 2024.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03