Hopp til innhold

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.03.2024 Til 03.03.2024 Arr. navn Telemark Weekend Hafjell 2024 Arrangør ØTI Hafjell alpint - Ski Gren Telemark Krets Oppland Skikrets Live
Fra 23.03.2024 Til 23.03.2024 Arr. navn Norges Cup Telemark Sprint Arrangør Norges Skiforbund Gren Telemark Krets Live
Fra 24.03.2024 Til 24.03.2024 Arr. navn Norges-Mesterskap Telemark Sprint Arrangør Norges Skiforbund Gren Telemark Krets Live

Aktuelt

NM Telemark Syril IL

Syril IL inviterer til NM avslutning i Telemark! NM i klassisk Telemark ved Sogndal Skisenter fredag 19. april, og NM Fjelltelemark i samband med Kjeringi Open laurdag 20. april 2024.

Klart for World Cup på hjemmebane

Til helgen, 16.-18. februar skal det kjøres World Cup i Ål. Helga i Hallingdal blir årets eneste World Cup på hjemmebane for de norske telemarkskjørerne, og de norske utøverne gleder seg over å endelig få konkurrere på hjemmebane igjen.

Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

I mars inviterer Norges idrettsforbund, Norges Skiforbund og Olympiaparken til idrettsfest på Lillehammer. Hele tre arrangementer går av stabelen samtidig, og bredden i norsk idrett og idrettsglede for alle skal vises fram gjennom NM-veka, Norgesleker og SKI NM.

World Cup i Melchsee Frutt

I helgen har det vært World Cup for telemark i sveitsiske Melchsee Frutt. Der var det god norsk laginnsats og det norske laget var med å kjempet i toppen.

Ny runde med World Cup i telemark

Det er ny runde i World Cup for telemarkslandslaget denne helgen. Det norske laget gjorde det bra i forrige ukes World Cup der det ble flere pallplasser for de norske jentene.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01