Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Telemarksamling i Åndalsnes

NSF Telemark sin breddeuke i Hintertoux er avlyst, men da "hiver" Åndalsnes IF seg rundt, og inviterer til samling i og rundt Åndalsnes 06-09 oktober.

Strømstøtte for frivillige lag og organisasjoner

Lotteri og stiftelsestilsynet vil åpne for neste søknadsrunde 26. oktober, med søknadsfrist 16. november klokken 13:00. I neste søknadsrunde kan det søkes om strømstøtte for perioden juli-september 2022.

Gjør tidenes satsing på skiklubbutviklere

– Storsatsingen på skiklubbutviklere som skal reise rundt i hele ski-Norge blir både veldig viktig og veldig spennende for oss, forteller fadder for skiklubbutviklerne i Norges Skiforbund, Marianne Myklebust.

Telemarklandslaget sesongen 2022-2023

Norges Skiforbund har tatt ut seks utøvere på telemarklandslaget for 2022-2023 sesongen. Det er også tatt ut et rekruttlag for at flere talenter kan få matching med eliten.

Samordnet rapportering 2022

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Varsler full fluortesting

FIS og IBU varsler full fluortesting foran sesongen 2022-2023, og det er testapparatet Alpha II som skal sørge for at skiene er fluorfrie i alle arrangement i regi av IBU og FIS. Regelverket skal endelig opp til diskusjon og vedtak under FIS-congressen 26. mai.

Røk korsbåndet

Trym Nygaard Løken (28) fra Bækkelagets SK røk korsbåndet under World Cup-rennene i sveitsiske Mürren tidligere i mars.

Topplasseringer i Mürren

Jacob Alveberg fikk karrierens første World Cup-seier, mens det ble to gull til Ella Strøm Eriksen under junior-VM. Det ble mange topplasseringer for telemarklandslaget i sveitsiske Mürren sist uke.

Lillehammer får felles NM

Lillehammer Skiklub, Søre Ål IL og Lillehammer Olympiapark AS har fått tildelt felles NM i 2024. Det skal arrangeres norgesmesterskap i langrenn, alpint, kombinert, hopp, freeski, telemark og randonee.

Vi er lettet!

Norges Skiforbund er lettet over at FIS i dag har etterkommet vårt krav om at russiske og hviterussiske utøvere nektes videre deltagelse i de kommende internasjonale konkurransene.

Pallplasser hver dag

Trym Nygaard Løken fikk med seg pallplasser hver dag under verdenscuprennene på hjemmebane i Ål sist uke.

Spillemidler utstyr 2021

Det er nå klart for årets søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2021 (med fakturadato i 2021).

To strake for Trym

Trym Nygaard Løken kjørte inn til to strake seiere i helgas World Cup-renn i Sveits.

Trym åpnet med WC-seier

Trym Nygaard Løken fikk en knallstart på World Cup med seier i mandagens åpningsrenn i Frankrike, men tirsdag ble han slått med ett hundredel.

Samordnet rapportering 2022

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
NSF