Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

FIS-kalenderkonferanse 2023

Det internasjonale skiforbundet avholdt sin kalenderkonferanse i kroatiske Dubrovnik nylig. Her kommer referater fra møtene.

Fonna Telemark Camp 2023

Fonna Telemark Camp er en tradisjonsrik samling for telemarkkjørere som arrangeres rundt Sankthans hvert år på Fonna Glacier Ski Resort.

Samordnet rapportering 2023

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Andre strake VM-gull

Telemarkkjører Trym Nygaard Løken (29) kjørte inn til sitt andre strake VM-gull i sveitsiske Mürren torsdag.

FIS: Fluorforbud fra sesongen 2023-2024

Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) kunngjorde i dag at fluorvoksforbudet vil være fullt implementert ved starten av den kommende vintersesongen 2023/2024. Dette gjelder alle FIS-grener.

Bronse til Trym Nygaard Løken

Trym Nygaard Løken kjørte inn til VM-bronse i klassisk, mens det i junior-VM ble gull til Maria Heggheim Berge og sølv til Kaja Husvik.

Sammenlagtseier i telemark

For en avslutning på WC-sesongen for telemarklandslaget. Gøril Strøm Eriksen og Trym Nygaard Løken avsluttet World Cup-sesongen fantastisk med sammenlagtseier i parallell sprint.

Beste World Cup-rennet i år

For andre gang arrangerte Ål i Hallingdal World Cup telemark med fire renn på tre dager. Sportssjef Per Olav Tangen er full av lovord etter helgens World Cup-runde på Ål

Første World Cup-seier

Gøril Strøm Eriksen kjørte inn til en imponerende seier i parallell i det NRK-sendte rennet lørdag på Ål.

Utenfor pallen i Ål

Jacob Alveberg kjørte inn til fjerdeplass, mens Gøril Strøm Eriksen og Trym Nygaard Løken kjørte inn til hver sin femteplass under World Cup-rennet i Ål fredag.

18 hundredeler fra pallen

Kaja Bjørnstad Konow imponerte med en sterk fjerde og femte plass i de klassiske World Cup rennene Ål. I det siste rennet var hun bare 18 hundredeler fra pallen.

Solid norsk innsats

De norske telemarkkjørerne har imponert i sesongens fire første konkurransehelger.

Nå starter vi med Skisprell

Sammen med kretser og klubber inviterer Norges Skiforbund til skisprell-aktivitet i hele Ski-Norge. Moroa starter i morgen med Superlørdag på NRK1.

Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NSF