Hopp til innhold

Åpen juniorsamling i Skien

10.-12.august gjentar vi suksessen fra i fjor og arrangerer åpen juniorsamling i Skien Fritidspark i Telemark.

I år som i fjor arrangeres det multisportsamling for alle telemarkkjørere i junioralder og oppover. Samlingen vil finne sted i Skien Fritidspark også i år. Det blir en spennende, variert og utfordrende samling på tampen av sommerferien som vil gi en skikkelig motviasjonsboost utover høsten og foran årets skisesong!

Egenandelen for samlingen er 1500,- og dekker mat og overnatting, samt alle aktivitetene på programmet. Her vil du få muligheten til å prøve blant annet boksing, orientering, friidrett, skihopping og BMX-sykling for å nevne noe.

Samlingen er for alle som er født i 2000 eller tidligere, uansett nivå eller ambisjon.

Bli med på en sosial og morsom samling, hvor også telemarkslandslaget vil være med!

Påmelding via questback.
Frist 14.juli! 

NIF-EPI03, 03
NSF