Hopp til innhold

Kjempet om topplasseringene

Trym Nygaard Løken var igjen med og kjempet om topplasseringene på dagens sprint, men havnet dessverre rett utenfor pallen. Likevel viser han stabil kjøring, og han er svært nære å ta steget opp.

Det ble bare nesten i dag også for Nygaard Løken, som tilslutt fikk den litt sure fjerdeplassen. Likevel er det mye positivt å ta med seg videre for Bækkelagsløperen inn mot sesongens siste WC-renn og for videre satsing. 

 - Det var veldig god kjøring i begge omganger i dag. Jeg var litt tung i skøytedelen i første omgang, men giret opp et hakk og leverte en veldig bra andre omgang. I dag var det et tillegg som gjorde at jeg ikke havnet på pallen, sier Nygaard Løken.

Ådne Kristenstuen fra Nordre Land kjørte inn til en sterk sjuende plass og sørget for to norske blant topp 10 i dag. Henrik Buck Bryn ble nummer 18, og Sivert Hole var uheldig og falt etter hoppet og ble dermed diskvalifisert.

Hos jentene var det litt stang ut på sprinten, men det er likevel flere positive ting å ta med seg før siste WC-finale i morgen. Mathilde Olsen Ilebrekke lå på en niende plass etter litt rotete kjøring i første omgang, men leverte sterkt i andre omgang og klatret hele fire plasser opp til femte beste tid. Guro Helde Kjølseth ble nummer seks rett bak lagvenninnen, mens Thea Smedheim Lunde var uheldig i andre omgang, falt og mistet verdifull fart inn mot hoppet. Hun endte tilslutt på en 15.plass. 

Full resultatliste:
Kvinner
Menn

NIF-EPI03, 03
NSF