Hopp til innhold

To norske på pallen!

Det ble knall og fall på flere av utøverne i dagens parallell i La Plagne, men flere unge utøvere imponerte og Mathilde Olsen Ilebrekke og Trym Nygaard Løken kjørte inn til hver sin tredje plass.

Første dag med WC-konkurranser i La Plagne er unnagjort, og det ble en del knall og fall på flere av utøverne. Norge stilte med 17 utøvere til start, noen av de var debutanter i verdenscupen. Med blå himmel og strålende solskinn fikk flere av de unge norske løperne verdifull konkurransetrening, mens de eldre og litt mer erfarne fikk testet formen etter en liten pause fra World Cupen. 

Mathilde Olsen Ilebrekke og Trym Nygaard Løken beviste nok en gang at de er å regne med i kampen om topplasseringene, og kjørte inn til hver sin tredje plass. 

 - Jeg fant ikke helt godfølelsen i dag, og gjorde en del feil i de første rundene. Men jeg avslutter bra og det er jeg veldig fornøyd med, sier Ilebrekke. 

I morgen er det sprint og dagens tredjemann i herreklassen var fornøyd etter dagens konkurranser, men gleder seg kanskje enda mer til i morgen. 

 - Det var veldig gøy å kjøre i dag, og det var kjempe bra forhold. Løypa var krevende og det er et veldig jevnt og høyt nivå på løperne. Jeg gleder meg til sprint i morgen, og synes det er enda morsommere enn parallell, sier Løken.

NIF-EPI01, 01
NSF