Hopp til innhold

Trym Nygaard Løken mister årets VM.

Nygaard Løken mister VM

Trym Nygaard Løken (21) var et stort medaljehåp i VM i telemark i USA denne uka, men må stå over mesterskapet på grunn av skade.

Det var i Wyllerløypa Trym Nygaard Løken skadet seg under oppvarming nylig. Det endte med operasjon etter at leddbåndet i tommelen røk.

- Utrolig kjipt. Dette har jeg jobba for de siste fire årene. Jeg hadde virkelig muligheten i dette verdensmesterskapet, og derfor er det ekstra kjedelig å miste dette mesterskapet, sier Nygaard Løken.

Mesterskapet i Streamboat Springs starter med sprint i dag. Det er fire disipliner i årets VM.

- Det er synd å ha Trym hjemme nå under VM. Slik er idretten, opp- og nedturer. Trym var en klar gull kandidat i alle disipliner. Nå som han er skadet er fokuset at han bruker tiden godt hjemme slik at han er rustet for verdenscupavslutning og neste sesong. Det er to år til neste VM, og Trym har allerede stabilisert seg i toppen, sier sportssjef Jo Mork.

Disse stiller i telemark-VM

 Mer om rennene i VM på fisski.com

NIF-EPI03, 03
NSF