Hopp til innhold

Telemarklandslaget på Folgefonna

Telemarklandslaget er denne uken samlet på Folgefonna Sommerskisenter.

Dette er sesongens første skisamling for telemarklandslaget. I fantastisk gode forhold og i flotte omgivelser på Folgefonna og Jondal får de gode dager med på ski og barmark.

 

- Det er en ivrig gjeng som er på samling, de viser allerede nå at de vil jobbe hardt for å få gode resultater til vinteren, sier Sportssjef Jo Mork. Det store målet kommende sesong er VM i Steamboat Springs, USA.

 

Attacking Viking Challenge

Før de dro til Folgefonna deltok Telemarklandslaget på Attacking Vikings Challenge. Et sykkelritt som arrangeres av NSF alpint, der formålet er å samle inn penger til Barnekreftsaken. Det varer i fem timer og man er lag på tre personer. Sammen med alpinister og hockeyspiller var telemarklandslaget med på å sykle inn  over 100.000,- til Barnekreftsaken.

Se mer fra konkurransen her!

 

Frem mot sommeren venter enda en skisamling på Folgefonna, samt tester på Olympiatoppen for laget.

 

Bilder fra samlingen!

NIF-EPI03, 03
NSF