Hopp til innhold

Hopp og Kombinert Oppland Skikrets

Aktuelt

FIS-lisenser sesongen 2024-25

Det jobbes med et nytt system for inn- og utmeldinger av FIS-listene for sesongen 2024-25. Mer informasjon skal være klart i august.

Team Olympiaparken UNG

Her finner dere mer informasjon om rekruttlaget, som er et samarbeid mellom NTG, Olympiaparken og Oppland Skikrets. Sist oppdatert 12. juni 2024.

Ny skiklubbutvikler på plass!

Oda Hovelstuen Blystad (30) er ansatt som ny felles skiklubbutvikler for Hedmark og Oppland Skikrets i 100% stilling. Vi gleder oss til oppstart 12. august!

Overgang til ny klubb?

Alle utøvere som skal konkurrere, må være registrert i korrekt klubb. Husk å melde inn overgang til ny klubb i god tid.

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Xtrem Spræk 2024

Årets Xtrem Spræk-samling arrangeres på Gausdal Arena helgen 4-5 mai, for alderen 7-9. klasse, alle grener. Program og utstyrsliste er nå lagt ut.

Vil du jobbe som skiklubbutvikler?

Vil du bidra til økt skiaktivitet blant barn og unge i Hedmark og Oppland? Skikretsene søker etter ny skiklubbutvikler i 100% stilling. Søknadsfrist 5. mai.

Ildsjelpriser hopp

Oppland Skikrets har gleden av å nominere to ildsjeler til den nasjonale kåringen av Årets Hoppsjel, som skjer under finalen i Raw Air i Vikersund 15-17. mars. Skikretsen har nominert Even Røysheim som årets frivillig og Ivar Fyksen som årets ildsjel.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04