Hopp til innhold

Oppland Skikrets

Oppland Skikrets består av 93 aktive klubber og drøyt 11.000 aktive medlemmer og organiserer skiaktiviteten innen langrenn, alpint, hopp, kombinert, freestyle og telemark. Skikretsen administreres fra skikretskontoret på Idrettens Hus på Lillehammer, tlf. 977 71 953, oppland@skiforbundet.no

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 30.08.2017 Til 30.08.2017 Arr. navn Øverbyrennet rulleski Arrangør Gjøvik Skiklubb Gren Langrenn Krets Oppland Skikrets Live
Fra 07.09.2017 Til 07.09.2017 Arr. navn GD cup - Skøyting Arrangør Lillehammer Skiklub Gren Langrenn Krets Oppland Skikrets Live
Fra 17.09.2017 Til 17.09.2017 Arr. navn Høstlekene 2017 Arrangør Raufoss Hopp Gren Hopp Krets Oppland Skikrets Live
Fra 01.10.2017 Til 01.10.2017 Arr. navn ØTS-rennet Rulleski Arrangør Østre Toten Skilag Gren Langrenn Krets Oppland Skikrets Live

Aktuelt

Ren Utøver?!

Skikretsen oppfordrer alle utøvere, trenere og støtteapparat om å gjennomføre Antidopong Norge sitt e-læringsprogram Ren Utøver!

Idrettshelga Innlandet 2017

Idretten kraftsamler og lager en skikkelig "happening" på Lillehammer! Hold av fredag 27. og lørdag 28. oktober - og meld dere på allerede nå!

Rulleskirenn 2017

Her finner dere en oversikt over terminfestede rulleskirenn i Oppland sommer og høst 2017.

LSK søker daglig leder

Lillehammer Skiklub utlyser stillingen som daglig leder. Kanskje noe for deg eller noen du kjenner? Søknadsfrist 15. august.

NSF sin nye fagportal

Dette er en fagside med informasjon og tips og ideer for trenere, ledere, utøvere, foreldre og arrangører innenfor barne- og ungdomsidretten.

Rulleskivett!

Et sikkert vårtegn er rulleskiløpere på veiene. Da er det viktig å følge regler for å hindre skader og ulykker - her er rulleskivettreglene!

Overgang til ny klubb?

Alle utøvere som skal konkurrere, må være registrert i korrekt klubb. Husk å melde inn overgang til ny klubb i god tid.

Hilsen fra Gausdal!

Ved hjelp av stor lokal innsats ble det innkjøpt ny løypemaskin i Gausdal denne vinterren, bl.a. med utstyrsmidler gjennom skiforbundet.

Skikretstinget 2017

Oppland Skikrets arrangerte Skikretsting torsdag 4. mai 2017. Signert protokoll er nå lagt ut.

Xtrem Spræk 2017

Årets Xtrem Spræk-samling arrangeres på Gausdal Arena helgen 6-7. mai, for alderen 7-9. klasse, alle grener. Programmet for helgen er nå klart.

NSF Trenerseminar 2017

Norges Skiforbund ønsker hjertelig velkommen til det populære Trenerseminaret 27.-28. mai 2017 på NIH i Oslo. Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Jubileumspokalen 2017

Oppland Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til den nye hedersprisen Jubileumspokalen. Kriteriene finner dere her.

Utviklingsmøter

Oppland Skikrets og Olympiatoppen Innlandet inviterer til Utviklingsmøter i Oppland. Sak sist oppdatert 2. februar.2017.

8 mill til rulleskianlegg

Lygna Skisenter er innstilt som ett av fire anlegg som mottaker av programsatsningsmidler til rulleskianlegg for 2017.

Logo Kulturdepartementet

Egenorganisert aktivitet

Kulturdepartementet arrangerer mandag 27. mars innspillskonferansen med tema egenorganisert aktivitet. Vi oppfordrer alle våre klubber til å delta og komme med innspill til Kulturdepartementet om hvordan de kan legge bedre til rette for aktivitet.

VM-sølv til Mikko!

Mikko Kokslien var med på det norske kombinertlaget som gikk inn til 2. plass i søndagens lagkonkurranse i VM i Lahti. Gratulerer!

VM-sølv til Jansrud

Kjetil Jansrud fra Peer Gynt Alpinklubb kjørte ned til VM-sølv på onsdag, gratulerer!

VM 2017 Lahti

Da er det klart for VM 2017 nordiske grener i Lahti, 22. februar - 5. mars, med flere opplendinger i troppen. Lykke til, vi heier på dere!

KM Oppland 2017

Se oversikt, informasjon og invitasjoner til årets kretsmesterskap i Oppland 2017, alle grener.

Engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye app'en Min Ski.

Klart for ski-NM!

Da er det klart for NM del 1 på Lygna skisenter, torsdag 2. - søndag 5. februar! Norgeseliten kommer, kommer du?

Skidag funksjonshemmede

Oppland Skikrets og NAV Hjelpemiddelsentral Oppland inviterer til skidag for barn og voksne med funksjonsnedsettelser lørdag 28. januar på Budor.

Det har aldri vært gøyere!

- Distansekortet er et utrolig bra virkemiddel for å at jeg synes det var gøy å være med ut på ski, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Hyllest til breddeidretten

Lørdag 28. januar ønsker NRK Sporten å gi breddeidretten i norsk skisport den hyllesten den fortjener. Norges Skiforbund oppfordrer våre klubber til å søke på dette flotte tiltaket.

Midler rulleskianlegg

Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund utlyser programsatsingsmidler til etablering av rulleskianlegg. Søknadsfrist 15. januar 2017.

Vis alle nyheter