Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

KM langrenn 2024

Årets siste kretsmestere ble kåret på Skeikampen i april, da KM stafett ble arrangert. Gratulerer til de ferske kretsmesterne!

Xtrem Spræk 2024

Årets Xtrem Spræk-samling arrangeres på Gausdal Arena helgen 4-5 mai, for alderen 7-9. klasse, alle grener. Påmeldingsfrist 16. april!

Velkommen til Skeikampen!

Oppland Skikrets, Gausdal Skilag og Follebu Skiklubb ønsker velkommen til avslutningshelg på Skeikampen 6-7. april, med kretscupavslutninger og KM stafett.

Livestreaming fra junior-VM

Det er klart for Junior VM i Italia og Norges Skiforbund Freeski har tatt ut seks utøvere. Se mesterskapet direkte.

Ledig trenerstilling i Team ELON Innlandet

Team ELON Innlandet søker en ambisiøs og motivert langrennstrener i 80% - 100 % stilling. Tiltredelse fra medio mai 2024. Engasjementet er i utgangspunktet to-årlig med mulighet for forlengelse.

Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

I mars inviterer Norges idrettsforbund, Norges Skiforbund og Olympiaparken til idrettsfest på Lillehammer. Hele tre arrangementer går av stabelen samtidig, og bredden i norsk idrett og idrettsglede for alle skal vises fram gjennom NM-veka, Norgesleker og SKI NM.

Vårmøte Langrenn 2024

Langrennskomiteen inviterer til vårmøte torsdag 30. mai kl. 18.00 på Honne Konferansesenter, Biri. Påmeldingsfrist torsdag 23. mai.

Ildsjelpriser hopp

Oppland Skikrets har gleden av å nominere to ildsjeler til den nasjonale kåringen av Årets Hoppsjel, som skjer under finalen i Raw Air i Vikersund 15-17. mars. Skikretsen har nominert Even Røysheim som årets frivillig og Ivar Fyksen som årets ildsjel.

Ungdomsstafetten 2024

Kong Haralds Ungdomsstafett for 15-16 år arrangeres i Holmenkollen lørdag 9. mars. Oppland Skikrets stiller med 2 lag.

Hovedlandsrennet 2024

Årets hovedlandsrenn nordiske grener ble arrangert på Gålå helgen 1-3. mars. Her finner dere alle resultatlister.

Bankett NM Trysil

05.-07. april runder vi nok en gang av årets NOR Freeski Cup-sesong med Norgesmesterskapene i Trysil. Lørdag kveld inviterer vi utøvere med familie, trenere og andre involverte til bankett med middag, underholdning og prisutdeling!

Solan Gundersen 2024

Solan Gundersens Vinterleker ble arrangert helgen 22-24. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. God innsats av utøverne fra Oppland.

Påmelding stafett NM junior 2024

De som ønsker å gå på et av stafettlagene til Oppland Skikrets under NM junior, må melde seg på gjennom kretsens påmeldingsløsning.

Telemark Weekend Hafjell 2024

ØTI Hafjell Telemark og Oppland Skikrets inviterer til Telemark Weekend i Hafjell 2-3.  mars 2024. Det meldes om mye aktivitet og god stemning!

KM 2024 Hopp Kombinert

Vaaler IF og Elverum Hopp arrangerte felles KM for Hedmark og Oppland i Gjerdrumsbakken og Ydalir 10-11. februar. Resultatlistene er nå lagt ut.

NC junior Granåsen

Det er klart for ny Norgescup-helg langrenn for junior, inkl. NM sprint, i Granåsen 16-18. februar. Informasjon fra kretsen er nå lagt ut.

KM 2024 Alpint

KM 2024 storslalåm og slalåm ble arrangert i Hafjell 10. og 11. februar, vi gratulerer alle de ferske kretsmesterne!

Påmelding stafett HL 2024

De som ønsker å gå på et av stafettlagene til Oppland Skikrets på Hovedlandsrennet, må melde seg på gjennom kretsens påmeldingsløsning.

Klubbguiden

Ønsker din klubb å samle all informasjon om hva dere har å tilby på ett sted? Da har vi verktøyet som dere trenger, kan enkelt tilpasses den enkelte klubb. Og helt gratis å bruke!

Utstyrsordningen 2023

NB!! Søknadsfrist 6. mars. Utstyrsordningen er nå åpen for søknader og vi oppfordrer alle som har kjøpt støtteberettiget utstyr i 2023 til å nytte anledningen til å få dekket noe av kostnaden.

Informasjon NOR Freeski Cupen 2023/2024!

Vi får en del henvendelser i forbindelse med venteliste til årets NOR Freeski Cup og under finner dere en forklaring på årets endringer, samt informasjon om resten av sesongen.

Skisprell 2024

Skiklubbutvikler Marianne er klar for vinterens Skisprell, oversikt over tid og sted finner dere her.

Rekrutteringen til skisporten blomstrer

Det registreres masse skiaktivitet og skileik i ski-Norge etter «tidenes vinter» så langt denne sesongen. Barnas Mini-VM er et av flere flotte rekrutteringstiltak i vinter, og de er i full gang med den første av tre store turnérundene for vinteren.

KM Oppland 2024

Se oversikt, informasjon og invitasjoner til årets kretsmesterskap i Oppland 2024, alle grener.

Opptak webinar rekruttering

Her er opptak av rekrutteringswebinaret under ledelse av skiklubbutviklerne Marianne Myklebust og Ingunn Fossmellem. Her får dere se en presentasjon av ulike konsepter og tiltak for å bygge klubbmiljø, samt styrke klubbens tiltak for å rekruttere inn nye barn og familier til klubben.

Rangeringsrenn SSL Hafjell 11. januar

Lillehammer Skiklub inviterer til åpent klubbrenn i Kjusbakken torsdag 11. januar, rennet er også rangeringsrenn til Telenorlekene (U14) og Hovedlandsrennet (U16)

Klubbvert-vest

Klubbvert-vest kan være et fint tiltak for klubben for å inkludere flere og skape trygghet i hvem man kan spørre under klubbens aktiviteter og arrangementer.

Breddesamling fart Kvitfjell

Skikretsen inviterer utøvere U10 og eldre i Oppland Skikrets til breddesamling i Kvitfjell med fokus på fart 6-8. januar. Påmeldingsfrist 3. januar.

NIF-EPI01, 01