Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Kongepokal til Robert

Robert Johansson vant NM stor bakke i Holmenkollen og sikret seg med det også årets Kongepokal. Gratulerer!

Ros til arrangørene

Både arrangørene på Lygna og i Lønnberget Hoppsenter får skryt for innsatsen under Hovedlandsrennet 2018 nordiske grener.

Nyeng vant SkanCup totalt

NorgesCup og SkandinaviskCup langrenn ble arrangert i Granåsen helgen 23-25. februar, med mange gode resultater for Opplandsutøverne.

HL 2018 langrenn

Hovedlandsrennet på Lygna er i gang, og fredag ble det flotte 2. plasser til Johannes Staune-Mittet (G16) og Anna Heggen (J16) - gratulerer!

Sølv og bronse til Kjetil!

Det ble historisk i torsdagens OL-utfor, med dobbelt norsk. Noen dager etterpå tok Kjetil Jansrud sin andre OL-medalje, bronse i Super-G.

Trener 1 snø på Sjusjøen

Oppland Skikrets inviterer til Trener 1-kurs langrenn snømoduler på Sjusjøen 23-24. februar 2018, påmeldingsfrist onsdag 14. februar.

OL-gull til Maren!

Maren Lundby taklet det enorme forventningspresset og ble olympisk mester - gratulerer!

KM 2018 langrenn

En stor takk til arrangøren Vind IL og gratulasjoner til alle ferske kretsmestere under helgens KM på Gjøvik.

Nordisk Juniorlandskamp

Strålende innsats og flere medaljer til gutta fra Oppland i hopp- og kombinertkonkurransene i årets Nordiske Juniorlandskamp.

Gull i Nordisk Juniorlandskamp

Ansgar Evensen fra Vind IL vant gull på fredagens sprint og bronse på søndagens stafett i Nordisk Juniorlandskamp i finske Vuokatti.

OL-uttak

De siste OL-uttakene er klare, og fire opplendinger til er tatt ut i den norske troppen - Maren Skjøld, Maren Lundby og Mari Eide, samt Robert Johansson.

NRK Superlørdag 27. januar

Vind IL, Gjøvik Skiklubb, Gjøvik kommune, NRK Sport og NRK Super inviterer til Superlørdag og skifest på Fastland og i Hovdebakken lørdag 27. januar 2018!

Historisk vinner på Rena

Stefaniya Nadymova fra Russland ble historiens første kvinnelige vinner i det internasjonale kombinertrennet på Rena fredag.

Uttak Junior-VM alpint

Hannah Sæthereng fra Harestua IL er med i troppen som er tatt ut til å representere Norge under Junior VM i Davos 30.01 - 08.02.2018.

Kikkanrennet 2018

Kikkanrennet 2018 arrangeres lørdag 27. januar i Hovdebakken på Gjøvik ifbm. NRK Superlørdag. Velkommen til skifest!

NC Hopp Trondheim

Konica Minolta NC Hopp i Granåsen ble gjennomført med to renn på en dag under svært krevende forhold.

KM Oppland 2018

Se oversikt, informasjon og invitasjoner til årets kretsmesterskap i Oppland 2018, alle grener.

NM på ski 2018

Det er klart for NM del 1 langrenn, som arrangeres 11.-14. januar 2018 på Gåsbu ved Hamar.

NC junior Beitostølen

Sesongens første Norgescup junior ble arrangert på Beitostølen 5-7. januar. Solid innsats og flere pallplasser til utøverne fra Oppland!

Ny poengskala kretscuper

Ny poengskala for kretscuper 2017-18 ble vedtatt på møte i Langrennskomiteen mandag 30. oktober, på mandat fra skikretsens Høstmøte 18. oktober.

Fartssamling i Kvitfjell

Oppland Skikrets inviterer til Fartssamling i Kvitfjell helgen 6-7. januar for U12 og eldre fra Hedmark og Oppland. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix