Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Uttak VM jr og U23 langrenn

NSF Langrenn har tatt ut 26 løpere og 3 hjemmeværende reserver til VM Nordiske grener Junior & U23 som finner sted 8-14. februar i finske Vuokatti.

KM langrenn utsettes

Pga. korona må KM 2021 på Beitostølen utsettes. Ny KM-helg blir 10-11. april, arrangøren lover snø og god stemning!

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

KM langrenn 2021

16 nye kretsmestere ble kåret på lørdag, da KM sprint ble arrangert på Vind. Gratulerer!

Ny dato for Svearennet

Svearennet, som skulle vært arrangert 9. januar, ble utsatt pga. koronarestriksjoner. Nå er ny dato klar: Søndag 7. februar.

Søre Ål-lekene utsettes

Søre Ål-lekene, som skulle ha vært arrangert i Engesvea lørdag 16. januar, er flyttet til lørdag 27. februar.

Status kretscuper langrenn

Koronaen har medført noen endringer i årets kretscuper langrenn. Her finner du full oversikt over status pr. 14. januar.

Distansekort på nett

Vi er midt i en anderledes vinter der skirenn blir avlyst og utsatt. Hva med å samle alle kilometrene du går,hopper og leker på ski i vinter, på distansekort på nett?

Markeng tilbake i World Cup

Thomas Aasen Markeng viste solid hopping i Vikersund i helgen. Nå får landslagshopperen sjansen i World Cup for første gang på 13 måneder.

Gålårennet avlyst

Gålårennet, som skulle vært arrangert søndag 10. januar., må dessverre avlyses pga. lokale koronarestriksjoner.

Husk skilisens!

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Med skilisens får du også den beste forsikring ved idrettsskade både i trening og i konkurranse

«Best Practice» for ski-Norge

Slik kan ski-Norge gjennomføre skirenn i vinter. Vi besøkte Natrudstilrennet på Sjusjøen i desember, og dette rennet kan fungere bra som «Best Practice» i vinter. Vi oppfordrer ski-Norge til å arrangere mange lokale skirenn i vinter innenfor smittevernreglene.

Morgendagens trenere

"Jeg husker at jeg synes det var ekstra gøy da vi hadde unge trenere", sier Hanna (18). Nå er hun og Marthe (18) snart i mål med Trener 1-kurs langrenn.

Grasrottrener

Norges Skiforbund i samarbeid med Norsk Tipping har utviklet et nytt kurs kalt Grasrottrener. Ønsker DIN klubb å arrangere kurs?

NIF-EPI03, 03
NTB