Hopp til innhold

Nord-Trøndelag Skikrets

Nord-Trøndelag Skikrets (NTS) ble etablert i 1923. NTS består av 78 klubber og ca 12000 medlemmer og organiserer aktivitet innen alpint, hopp, kombinert og langrenn. Skikretsen blir administrert fra skikretskontoret i Idrettens Hus i Steinkjer.

Aktuelt

Midt-Norsk mesterskap i alpint

Møre og Romsdal inviterer til Midt-Norsk mesterskap i alpint for Møre og Romsdal skikrets og Nord- og Sør-Trøndelag skikrets på Bjorli 24.-25. april. Gjelder for klassene U12, U14 og U16.

Samordnet rapportering 2021

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

"Isbolen 24 timers" ble en skifest!

Følling IL, Kvam IL og Rygg IL gjennomførte sist helg "Isbolen 24 timers skiaktivitet". Arrangementet ble en skifest med 198 deltakere som til sammen gikk 6200 km. Skikretsen gratulerer alle med vel gjennomført.

Resultater fra helgens skirenn

I helga ble flere skiarrangement gjennomført i NTS, tross noen værutfordringer. KM i alpint, hopp/kombinert og langrenn, finale NTE-cup langrenn, TA-skisprint og Børgefjellrennet i langrenn.

Storlirennet avlyst!

Etter klar anbefaling fra smittevernlegen i Værnesregionen, avlyses årets Storlirenn for junior og QR-rennet for mosjonister. Arrangøren tar anbefalingen til etterretning!

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04