Hopp til innhold

Langrenn Nord-Trøndelag Skikrets

Aktuelt

Juniorsamling nordiske grener

Sør-Trøndelag skikrets, i samarbeid med miljøene innen hopp, kombinert og langrenn, inviterer til felles juniorsamling i Trondheim torsdag 2. juni.

Referat fra ERFA-møte langrenn

ERFA-møte i langrenn ble gjennomført 3. mai på Idrettens Hus i Steinkjer. I overkant av førti  deltakere fra 19 forskjellige klubber og to videregående skoler var representert på møtet.

Uttak langrennslandslag sesongen 2022/2023

Landslagene i langrenn for kommende sesong ble tatt ut i dag, og Ane Appelkvist Stenseth, Grong IL og Emil Iversen, IL Varden Meråker fikk fornyet tillit. Skikretsen gratulerer begge med uttaket og ønsker lykke til.

ERFA-møte langrenn 3. mai

Langrennskomiteen i NTS inviterer klubbene og andre skiinteresserte til ERFA-møte i langrenn tirsdag 3. mai på Idrettens Hus, Steinkjer. Påmeldingsfrist 1. mai.

VIL DU VÆRE SKIKLUBBUTVIKLER

Brenner du for skiidrett, og har lyst å være med å utvikle skiidretten i Nord-Trøndelag skikrets? Vi søker skiklubbutvikler i 50% i 3-årig prosjektstilling, med mulighet for forlengelse.

Veressjøen Rundt

Lørdag kunne Veressjøen Rundt på ski arrangeres igjen etter to års pause! Emil Iversen rasket blant herrene, mens Maren Smulan Sagland ble raskeste dame i den 20 km lange løypa.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02