Hopp til innhold

Langrenn Nord-Trøndelag Skikrets

Aktuelt

Eventyrlig vintersesong

Freeskikjører Ulrik Samnøy avsluttet en eventyrlig vinter med gull i junior-VM i bigair i svenske Kläppen lørdag 13. april. Norge preget igjen årets junior-VM i alle Norges Skiforbunds grener.

ERFA-møte langrenn 2. mai

Langrennskomiteen i NTS inviterer klubbene og andre skiinteresserte til ERFA-møte i langrenn torsdag 2. mai på Idrettens Hus, Steinkjer. Påmeldingsfrist 28. april.

Over 800 til start!

Det var over 800 som stilte til start til 5 og 10 kilometeren under helgas NM i langrenn. Det var både juniorer og seniorer til start som gjorde at de var så mange påmeldt. 290 kvinner og 518 menn.

NM-gull til IL Varden Meråker

IL Varden Meråker med Jørgen Sæternes Ulvang og Emil Iversen vant torsdagens lagsprint i langrenn under NM-del II på Lygna. IL Varden Meråker tok en sterk 5.plass i kvinneklassen med Anniken Jørgensen og Katrine Harsem på laget. Skikretsen gratulerer!

Holdenrennet 30. mars avlyst!

Værforholdene de siste dager med mye regn og vind har gjort at det er lite snø i løypetrasèn og mye overvann på myrene. I tillegg til dårlige værprognoser de neste dager med fortsatt mye regn, har medført til arrangøren dessverre må avlyse årets Holdenrenn.

Markabygdarennet i langrenn avlyst!

Etter flere dager med mildvær, vind og regn har det gått hardt utover snøforholdene i Markabygda, i tillegg til dårlig værprognoser de kommende dager har rennledelsen besluttet å avlyse rennet!

Gleden unga viser, er lønna mi

Det er veldig mange ildsjeler i skimiljøet i Norge som legger ned utrolig mange timer for at man skal ha nypreparerte trikkeskinner til en hver tid. Det kjøres flere hundre mil med skispor hver dag.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01