Hopp til innhold

Alpint Nord-Trøndelag Skikrets

Aktuelt

Ole Gjeitsund, Spillum IL

Rennsøknader 2017/2018

Da er det igjen tid for rennsøknader til kommende sesongs terminlister i de ulike skigrener i Nord-Trøndelag. Alle rennsøknader må legges inn av klubbene i Sportsadmin innen 13. august.

NT-Idrettskrets inviterer til sonemøter

Hei alle organisasjonsledd i nordtrønderidretten! Med utgangspunkt i vedtaket på Tinget i Nord-Trøndelag Idrettskrets i 2016, samt seks sonevise informasjonsmøter i november 2016, så inviteres nå til tre sonevise oppfølgingsmøter i prosessen:

God stemning på ERFA-møte i alpint

Det var god stemning og godt oppmøte på ERFA-møte i alpint som ble arrangert tidligere i denne måneden. Kort oppsummering og resultater av spørreundersøkelsen finner du under.

Siv Jørgensen valgt som leder

Siv Jørgensen, Inderøy IL ble valgt som leder av skikretsen på Skikretstinget som ble avholdet torsdag 18. mai i Steinkjer. Oversikt over valgene for tingperioden 2017-2019 finner du under.

Stian Saugestad uttatt på E-cuplaget i alpint

Norges Skiforbund har gitt 38 alpinister tilbud om plass på følgende lag sesongen 2017/18. Grongalpinisten Stian Saugestad fortsetter på E-cuplaget og skikretsen gratulerer Stian med uttaket.

Skikretstinget 18. mai

Nord-Trøndelag Skikrets innkaller til skikretsting 18. mai 2017 på Tingvold Park Hotel, Steinkjer. Foreløpig rammeprogram, fullmaktsskjema og påmeldingsfrist er 4. mai

ERFA-møte i alpint 9. mai

Alpinkomiteen i Nord-Trøndelag Skikrets inviterer klubber, foreldre, trenere og tillitsvalgte til sesongevaluering og planlegging (ERFA-møte), tirsdag 9. mai 2017 kl. 19.00, på Campus Steinkjer

Ny NM-medalje til Stian Saugestad

Stian Saugestad, Grong IL kjørte inn til NM-sølv utfor og medalje nummer to i mesterskapet som arrangeres i Narvik. Markus Fossland fra Stjørdal kjørte inn til en sterk 11. plass. Skikretsen gratulerer!

NM-gull til Stian Saugestad i Super G

Grongalpinisten Stian Saugestad slo til med med et superrenn i super-G og vant en suveren seier i NM i Narvik torsdag. Markus Fossland fra Stjørdal fulgte opp med en sterk 12. plass. Skikretsen gratulerer!

se flere nyheter Vis alle nyheter