Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Samordnet rapportering 2020

1. april åpner Samordnet rapportering i KlubbAdmin. Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet.

Skognrennet i hopp 1. mars

Skogn IL inviterer til Skognrennet i hopp søndag 1. mars. Rennet var tidligere terminfestet til 5. januar, men ble utsatt pga snøforholdene.

Kong Haralds Ungdomsstafett

Skikretsen stiller med to lag under Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen søndag 8. mars. Langrennskomiteen har tatt ut følgende lag.

Flott hovedlandsrenn i langrenn

Mange fine resultater og stor innsats av skikretsens utøverne i Hovedlandsrennet i nordiske grener 21. - 23. februar 2020 i Nybygda/Furnes. Resultater under

Resultater fra Hovedlandsrennet i hopp og kombinert

Hovedlandsrennet i hopp/kombinert ble arrangert med langrennsdelen i Nybygda og hoppdelen i Lierberget. NTS ble nummer 8 på søndagens laghopp, med Albert Sprauten, Isak Skorstad Mortensen og Karl Haugen Kleppa på laget

Markus Nordgård Fossland uttatt til Jr-VM i alpint

Stjørdalsalpinisten Markus Nordgård Fossland er blant de 15 utøverne som NSF har tatt ut til VM-junior i alpint som arrangeres i Narvik i dagene 5.-14. mars. Skikretsen ønsker Markus lykke til med mesterskapet

Hovedlandsrennet i Nordiske grener er i gang

I overkant av 35 utøvere fra NT-Skikrets er i aksjon fra i dag til søndag på Nybygda Skistadion og i Lierberget. Under dagens langrenn ble det mange fine resultater fra skikretsens utøvere, med blant annet en sterk 7.plass til Johannes Sivertsen fra Leirådal IL i G 16 år

Resultater fra helgens langrenn i NTS

I helga ble 4 langrenn arrangert rundt forbi i kretsen, og alle ble gjennomført på en sportslig fin måte. Team stafett i Leksvik og Overhalla, Sprint på Høylandet og friteknikk i Ogndal.

Endring av stilart i Ogndalsrennet

På grunn av snøforholdene har renn-juryen besluttet å endre stilart i Ogndalsrennet i langrenn søndag 16. februar fra klassisk til friteknikk. Påmeldingsfrist 13. februar.

KM-resultat alpint

Søndag 9. februar ble KM i SL og SSL arrangert av Steinkjer Skiklubb og Grong IL under fine skiforhold på Bjørgan.

Resultater fra KM og MNM i hopp og kombinert

Namsos IL hopp arrangerte søndag KM og Midt-Norsk mesterskap i hopp og kombinert for klassene 13-16 år. Stor aktivitet gjennom hele dagen, og det ble hoppet i alle 6 bakkene, samt stor fart i langrennsløyfene.

Resultater fra MNM i langrenn

Arrangørene Lånke IL og Stjørdals-Blink IL arrangerte Midt-Norsk mesterskap i Selbuskogen skisenter 8.-9. februar og resultatene finner du under.

UTSTYRSORDNINGEN 2019

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2019. Med fakturadato i 2019. Søknadsfristen er 4. mars 2020.

Trøndersk Skilaugs skistipend

Trøndersk Skilaug har opprettet en stipendordning for å stimulere til en ytterligere videreutvikling av trøndersk skisport innenfor de nordiske skidisipliner.

Grasrottrenerkurs i Ogndal

Ogndal IL får besøk av Norges Skiforbund onsdag 5. februar der de gjennomfører kurset Grasrottreneren. Kurset åpnes for andre som er interessert.

Endring av stilart i Steinkjer Skifestival

Rennjuryen for Steinkjer Skifestival lørdag 1. februar har besluttet å endre stilart, slik at både prolog og jaktstart går i friteknikk. Ny påmeldingsfrist er torsdag 30. januar.

Standing NTE-cup etter 2 renn

Søndag ble cup-renn nummer 2 i NTE-cup for klassene 13-16 år gjennomført på Midterfjellet, som var en del av KM-arrangementet. Standing etter 2 renn

Resultater fra KM-stafett

Lørdag arrangerte Beitstad IL KM-stafett på Midterfjellet under flotte forhold og herlig vinterstemning. Resultater under

Stor aktivitet på kurs og samling på Bjørgan

Sist helg arrangerte Grong IL alpint og Nord-Trøndelag skikrets v/Alpinkomiteen trener 1 kurs i alpint og en åpen kretssamling for barn og unge fra 8 år og eldre. Det ble ei fin helg for alpinmiljøet i kretsen.

Blir KM-helg i langrenn på Midterfjellet

Det har kommet noe snø det siste døgnet, samt at det meldes mer snø i løpet av fredagen og arrangørene Beitstad IL og Følling IL melder om fine skiforhold på Midterfjellet torsdag ettermiddag. Det blir KM-helg på Midterfjellet. Minner om påmeldingsfristen som er i dag 23. januar.

KM-stafett flyttet til Midterfjellet

Mildværet skaper utfordringer for KM-arrangørene til helga. KM-stafett lørdag er foreløpig flyttet fra Beitstad til Midterfjellet. Ny avgjørelse tas torsdag ettermiddag, og påmeldingsfristen er flyttet til 23. januar. Søndagens KM og NTE-cup går foreløpig som terminfestet på Midterfjellet.

Kombilekene 2020

NSF kombinert og Tolga IL inviterer til Kombilekene 24.-26. januar 2020. Et av årets høydepunkt i kombinert.

Stor seier for Norges Skiforbund

Norges Skiforbund har brukt ressurser for å bistå SPK Freidig i utbyggingen av Vassfjellet etter at de har måttet ventet lenge på å sikre finansieringen med de nødvendige garantier. I dag fikk idrettslaget ja fra kommunaldepartementet.

Spillumsrennet flyttes til Trones

Spillum IL har på grunn av dårlige utsikter for snø på Spillum de kommende dager, har arrangøren valgt å flytte Spillumsrennet i langrenn 19. januar fra Spillum til Trones. Invitasjon finner du under

Resultater Leksdalsrennet

Rundt 170 løpere stilte til start i lørdagens Leksdalsrenn i langrenn, og resultatene fra rennet finner du under

Smørevettregler og fluortiltak

Norges Skiforbund innfører fluorforbud for alle klasser i alle NSFs grener til og med aldersgruppe 16 år, samt smørevettregler og HMS tiltak.

Skognrennet i hopp og kombinert utsettes

Mildværet den siste tiden har har ført til at det er for lite snø i anlegget, og arrangøren Skogn IL må utsette Skognrennet i hopp og kombinert lørdag 11. januar inntil videre. Ny dato er ikke bestemt.

Statusrapport Leksdalsrennet i langrenn 11. januar

Arrangøren melder tirsdagskveld om fortsatt skiforhold i Leksdal og Marka Skistadion, og at langrennet lørdag 11. januar vil gå som terminfestet slik det ser ut nå i kveld. Det er meldt noe nedbør onsdag i form av snø, noe som er spesielt gledelig for arrangøren.

Foldereidrennet utsettes

På grunn av snømangel er Foldereidrennet i langrenn lørdag 11. januar utsatt inntil videre. Ny renndato ikke bestemt!

Nye TD`er i alpint

Lørdag 4. januar gjennomførte 7 personer TD-kurs i alpint og dette betyr at alpinkomiteen er godt rustet med tanke på fremtidige TDèr i kretsrenn i NTS.

Endring av stilart i Grongrennet

Grong IL i samråd med skikretsen har besluttet å endre stilart i søndagens Grongrenn i langrenn fra skibytte til friteknikk. Distanser og klasser se under

Grongrennet i langrenn 5. januar

Grong IL melder torsdag kveld om fine skiforhold på Bjørgan, og at søndagens Grongrenn i langrenn går som planlagt inntil videre. En vil i løpet av fredag ettermiddag vurdere eventuelt endring av stilart. Påmeldingsfrist 3. januar.

Husk smørevettreglene!

På Vårmøtet til NSF Langrenn i mai 2017 ble det vedtatt regler for opphold og bruk av smørefasiliteter ved NSF arrangement.

nif-epi04, 04