Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Midt-Norsk Mesterskap 13-16 år, Molde

Molde og Omegn Idrettsforening er vertskap for Midt-Norsk mesterskap i langrenn 13-16 år, 13.-14. februar 2021. Invitasjon og påmeldingslinker. Påmeldingsfrist er 5. februar.

Ny NM-medalje til Kathrine Harsem

Skikretsen gratulerer Kathrine Harsem, IL Varden Meråker med nok en NM-medalje, da hun i dag avsluttet sterkt og gikk inn til bronsemedalje på dagens 10 km friteknikk under NM på ski i Granåsen.

NM-gull til Emil Iversen

Skikretsen gratulerer Emil Iversen, IL Varden Meråker med NM-gull på søndagens 30 km under NM på ski i Granåsen.

SJ Norge blir hovedpartner for NM i langrenn

Norges Skiforbund har inngått avtale med SJ Norge om å være deres hovedpartner under NM i langrenn. Norgesmesterskapet arrangeres i Granåsen i Trondheim, 16. til 19. januar, og del to på samme sted i mars 2021.

«Best Practice» for ski-Norge

Slik kan ski-Norge gjennomføre skirenn i vinter. Vi besøkte Natrudstilrennet på Sjusjøen i desember, og dette rennet kan fungere bra som «Best Practice» i vinter. Vi oppfordrer ski-Norge til å arrangere mange lokale skirenn i vinter innenfor smittevernreglene.

NIF-EPI01, 01
NTB