Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

ERFA-møtet langrenn

Som tidligere annonsert inviterer langrennskomiteen i NTS klubbene og andre skiinteresserte til ERFA-møte i langrenn onsdag 23. mai på Idrettens Hus, Steinkjer. Påmeldingsfrist 21. mai.

Andreas Stjernen fortsetter på landslaget i hopp

Norges Skiforbund har tatt ut landslaget for sesongen 2018/2019, og det gledelige at Andreas Stjernen fortsetter satsingen i VM-sesongen. Skikretsen gratulerer med uttaket og ønsker lykke til med sesongforberedelser.

Fagmøte Hopp og Skiting 2018

2018.04.25 Hopp avholder Fagmøtet fredag 1. juni i forkant av Skitinget i Stavanger. Alexander Stöckl forteller om vegen til Gull i OL, og Magnus Brevig forklarer hvordan Norge jobber med idrettsvitenskap for å utvikle hoppsporten.

Jubileumspokalen 2018

Nord-Trøndelag Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til Jubileumspokalen 2018. Kriteriene finner dere her.

Rennsøknader langrenn og turrenn 2018/2019

Langrennskomiteen ønsker å starte opp med T-listearbeidet for sesongen 2018/2019 på et tidligere tidspunkt enn tidligere år. Komiteen ønsker at alle rennsøknader i langrenn og turrenn for sesongen 2018/2019 legges inn av klubbene i Sportsadmin innen 15. april.

NTS-stafettlag NM-junior

Langrennskomiteen har satt sammen følgende lag til søndagens kretsstafett under NM junior. NTS stiller med 6 guttelag og 5 jentelag.

Høylandsrennet 3. mars utsatt

Arrangøren i samarbeid med skikretsen har besluttet og utsette Høylandsrennet (turrenn/familerenn) lørdag 3. mars pga kulden. Ny dato blir 17. mars

Kong Haralds Ungdomsstafett

Kong Haralds Ungdomsstafett for 15-16 år arrangeres i Holmenkollen søndag 11. mars. Nord-Trøndelag Skikrets stiller med to lag.

Standing NTE-Cup langrenn

Søndag 4. mars inviterer Grong IL til KM 13-16 år i friteknikk, samt finalen i NTE-cup i langrenn for klasse 13-16 år. Standing etter 4. renn finner du under

Konica Minolta NC Stjørdal

Arrangørklubbene Stjørdals/Blink og Nybrott hadde gjort et fantastisk arbeid med bakken, og presenterte topp isspor til Konica Minolta NorgesCup som ble arrangert i Bjørkbakken i helga.

Virtuelt hopprenn "live" på Youtube

Har du lyst til å delta i et virtuelt hopprenn som sendes live på Youtube? PÅmeldingsfristen er utvidet til 28. februar. Landslagsluer til alle i premie.

Kretsstafett under NM-junior på Steinkjer

Påmeldingsfristen til NM-junior på Steinkjer nærmer seg. Det er kretsvis påmelding av stafettlag, og vi ønsker å få kartlagt hvor mange som ønsker å gå kretsstafett søndag 4. mars. Frist til NTS er 25. februar

OL-gull til Andreas Stjernen

Sprovahopperen Andreas Stjernen, sammen med Daniel André Tande, Johann Andre Forfang og Robert Johansson tok Norges aller første OL-gull i laghopp, da de vant dagens lagkonkurranse i Pyeongchang. Skikretsen gratulerer!

Se Skandinavisk cup Direkte

Se Skandinavisk cup/Statoil norgescup i langrenn fra Granåsen direkte på SKI-TV fredag 23. februar, lørdag 24. februar og søndag 25. februar.

Stor alpinhelg i Fagerlia

To fartsrenn og et slalåmrenn gikk av stabelen i Fagerlia, Meråker Alpinsenter, denne lørdagen: Åpent KM SG NT-Skikrets, samt SG- og SL-delen av det tradisjonsrike Småalpinistrennet. Resultater

Resultater fra skirenn 17.-18. februar

Mange skirenn arrangert i kretsen i helga, og med stor aktivitet. Aasguternnet, Tronesrennet, Snåsastafett, Isbolrennet, Arnljot Gelline, og KM-SG alpint i Meråker.

Namsosrennet i hopp 18. februar avlyst

Namsosrennet i hopp som er terminfestet til søndag 18. februar er avlyst. KM for 13-16 år flyttes til søndag 18. mars i tilknytning til T-A finalen i Yrken.

Resultater fra skirenn 10.-11. februar

Stor aktivitet på skifronten i kretsen i helga. Steinkjer Skifestival med langrenn, alpint (KM SL), hopp/kombinert og turrenn, Skjelstadmarkstafett, Teamstafett i Overhalla, og KM alpint SSL i Grong.

Se Statoil norgescup Direkte

Se Statoil norgescup for seniorer i langrenn fra Åsen i Nannestad direkte på WWW.SKI-TV.NO fredag, lørdag og søndag.

Innbydelser til KM i alpint

Førstkommende helg arrangeres KM i SL på Steinkjer, KM SSL på Bjørgan, mens KM SG arrangeres 17. februar i Meråker. Innbydelser finner du under

Invitasjon til sonemøter

Utredningsgruppen starter opp sitt arbeide og inviterer til sonemøter i kretsen, i Steinkjer 5. februar, Skatval 6. februar og Grong 8. februar.

Resultater fra KM-stafett

KM-helga i langrenn ble avsluttet med KM-stafett søndag 28.januar med Inderøy IL som arrangør. Skikretsen gratulerer arrangør, alle med startnummer og alle støtteapparat med vel gjennomført KM-stafett

Emil Iversen uttatt til OL

Olympiatoppen tok onsdag ut nye 47 utøvere til OL i PyeongChang, og Emil Iversen, IL Varden Meråker ble uttatt i langrenn. Fra før var Kathrine Harsem, IL Varden Meråker og Birgitt Skarstein, Frol IL uttatt. Skikretsen gratulerer alle tre med uttaket og ønsker lykke til.

KM-helg i langrenn

Lørdag 27. januar inviterer Leksvik IL til KM-klassisk, mens Inderøy IL står som arrangør av KM-stafett søndag 28. januar. Linker med påmeldingsfrister til arrangementene finner du under

Samling og trenerkurs på Bjørgan

Det ble et lærerikt trenerkurs i Grong helga 21.-22. januar. Deltakerne fikk øve seg på de 30 jentene som deltok på alpinjentesamlingen. Det bidro til ei litt annerledes og variert samling for jentene. Stor takk til instruktør Einar Witteveen fra skiforbundet!

Standing NTE-Cup langrenn

Lørdag 10. februar arrangeres det fjerde rennet i NTE-cup i langrenn for klasse 13-16 år. Cuprennet inngår i Steinkjer Skifestival. Standing etter 3. renn finner du under

Resultater

Resultater fra Skognrennet 14. januar og Skatvalsrennet 21. januar ligger i link under

Skikveld i Steinkjer

Steinkjer Skiklubb og Trondheim 2023 inviterer til skikveld "Fra skileik til VM" på Steinkjer videregående skole onsdag 24. januar kl. 1900-2100

Sonemøter i Grong, Steinkjer og Skatval i uke 6

På det ekstraordinære skikretstinget 16. november 2017 ble det oppnevnt en utredningsgruppe som skal vurdere fordeler og ulemper ved eventuelle organisatoriske og/ strukturelle endringer for skikretsen

Skarstein og Harsem uttatt til OL

Mandag 15. januar tok Olympiatoppen ut nye utøvere til OL i PyeongChang. I troppen er Birgit Skarstein, Frol IL og Kathrine Harsem, IL Varden Meråker.

Alt om Ski-NM

Ski-NM på Hamar arrangeres fra 11.-14. januar. Alt om mesterskapet her.

nif-epi04, 04
Snorre Veggan