Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Grongmesterskapet i alpint

Helga 25.-26.mars arrangerte Grong IL åpent Grongmesterskap i alpint med både SL og SSL under fine forhold på Bjørgan. Resultater fra helga finner du under

Ny spisskompetanse inn i ski-VM

Bare i løpet av noen få uker har ski-VM 2025 vokst fra fem til ni ansatte. VM-sjefen forventer en hurtig vekst i tida framover, hvor viktige lederposisjoner blir besatt.

Åpen dag i Torsbustaden hoppanlegg lørdag 25. mars

Liker du utfordringer? Elsker du skibeherskelse? Er du en tøffing? Lørdag 25. mars inviterer Nord- Trøndelag Skikrets v/hopp/kombinertkomiteen i samarbeid med Skogn IL til åpen hoppsamling i Torsbustaden Hoppanlegg, Skogn.

Ungdomsstafetten 2023

Kong Haralds Ungdomsstafett 2023 ble avholdt i Holmenkollen lørdag 11. mars i forbindelse med World Cup. Skikretsens to lag gjorde en solid innsats med 7. og 20. plass. Skikretsen gratulerer så mye med innsatsen!

Resultater Geitfjellrennet

Søndag ble den 78. utgaven av det tradisjonelle Geitfjellrennet i alpint arrangert på Bjørgan med Grong IL som arrangør. Det ble en fin skidag, med mange glade og motiverte alpinister

NC Randonee Meråker

Trondheim Randoneklubb og Randolinja ved Meråker VGS ønsker velkommen til NC randonee i Meråker. Lørdag 11. mars: Vertikal på Meråker Alpinsenter, 450m+, start kl.09:00. Søndag 12. mars: Individuell på Mannfjellet, 500 til 1600m+, start kl.10:00. Konkurranseklasse (Ungdom til Master) og trimklasse (med eller uten tid).

Kong Haralds Ungdomsstafett

Skikretsen stiller med to lag under Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen lørdag 11. mars. Langrennskomiteen har tatt ut følgende lag.

Høylandsrennet flyttes til søndag 5. mars

Arrangøren IL Hållingen i samråd med rennjuryen har besluttet å flytte Høylandsrennet fra lørdag 4. mars til søndag 5. mars. Dårlige værprognoser lørdag 4. mars er årsaken til flyttingen. Arrangøren håper godvær på søndag og ønsker velkommen til Høylandet

Hovedlandrennet med hopp og kombicross i Torsbustaden

Fredag og lørdag arrangerte Skogn IL sin del av Hovedlandsrennet på ski sammen med IL Varden Meråker. Fredag ble kombinert arrangert, lørdag ble spesielt hopp, laghopp og kombicross gjennomført i Torsbustaden under meget fine forhold.

Utstyrsordningen 2022

Utstyrsordningen er nå åpen for søknader og vi oppfordrer alle som har kjøpt støtteberettiget utstyr i 2022 til å nytte anledningen til å få dekket noe av kostnaden. Søknadsfrist 15. mars.

Resultater Spillumsrennet og NTE-cup IV

Lørdag ble Spillumsrennet og NTE-cup IV arrangert på Bjørgan skisenter. Rennet ble flyttet fra Spillum på grunn av lite snø på Spillum. Stor takk til Spillum IL og arrangørstaben som tok utfordringen med å flytte arrangementet.

Påmelding av NTS stafettlag til HL i Meråker

Nord-Trøndelag Skikrets er ansvarlig for å melde på stafettlag til Hovedlandsrennet i Meråker 26. februar. For ha et grunnlag for påmelding av antall lag, ønsker vi en tilbakemelding innen 19. februar.

Jenny Farbu, Inderøy IL

Seier i norgescup til Jenny Farbu

Mange gode Nord-Trønderske resultater under dagens norgescuprenn på Voss. Seier til Jenny Farbu, Inderøy IL i K17 og tredjeplass til Eline Klevberg Lerfall, Lånke IL i K18!

Resultater fra helgens langrenn i NTS

I helga ble det gjennomført 3 kretsrenn i langrenn, med  variert innhold, langrennscross, stafett og sprintrenn. Mange i aktivitet, og kreative arrangører som Følling IL, Skjelstadmark IL og IL Hållingen.

Invitasjon til smørekurs på ELON Steinkjer

Onsdag 08.02., fra kl. 1600 til 1800, får ELON Steinkjer besøk av Team Elon Midt-Norge, som skal holde smørekurs for våre kunder. De kommer til å gi tips for stell og pleie av ski, og generelle tips for en vellykket skitur. Kurset er åpent for alle!

Full fart på Ekne under Barnas mini-VM

Ekne IL hadde lagt ned mange dugnadstimer for å kunne arrangere barnas mini-VM onsdagskveld. Dette resulterte i 158 barn lekte seg på ski i skileikløypa og i hoppbakken.

Resultater fra KM-stafett

Inderøy IL arrangerte søndag KM i stafett på Petter Northug Stadion. En veldreven og kreativ arrangør gjennomførte arrangementet på en utmerket måte!

Resultater fra KM og NTE-Cup i Leksvik

Leksvik IL arrangerte lørdag KM og NTE-cup i langrenn i klassisk stil på Leksvik skistadion. En veldreven arrangør som gjennomførte arrangementet på en utmerket måte. Skikretsen gratulerer arrangør, utøvere og støtteapparat for vel gjennomført.

Første møte i hovedkomiteen

Det første møtet i hovedkomiteen for SKI-VM Trondheim 2025 ble gjennomført i Norges Skiforbunds lokaler på Ullevål Stadion fredag ettermiddag.

KM-helg for langrenn

Til tross for siste dagers mildvær melder helgas KM-arrangører, Leksvik IL og Inderøy IL om flotte forhold! Påmeldingsfrist er i dag, meld deg på!

Resultater Grongrennet i langrenn

Søndag 22. januar arrangerte Grong IL kretsrenn i langrenn på Bjørgan under fine forhold. Arrangementet ble gjennomført med skibytte, og samtlige utøvere ble en erfaring rikere

NC Randonee Meråker

Trondheim Randoneeklubb og Randolinja ved Meråker VGS ønsker velkommen til NC Randonee i Meråker 11.-12. mars 2023

Resultater Ogndalsrennet

Ogndal IL arrangerte lørdag 21. januar Ogndalsrennet i langrenn, samt Barnas Mini-VM under fine forhold. Skikretsen gratulerer med vel gjennomført arrangement.

Trøndersk Skilaugs skistipend

Trøndersk Skilaug har opprettet en stipendordning for å stimulere til en ytterligere videreutvikling av trøndersk skisport innenfor de nordiske skidisipliner.

Skognrennet i hopp og kombinert

Topp stemning og flotte forhold da Skogn IL arrangerte sesongen første hopp og kombinert i Torsbustaden søndag 15. januar. Ca 40 unge utøvere deltok.

Resultater fra Kolvereidrennet

Kolvereid IL arrangerte søndag 15. januar Kolvereidrennet i langrenn under fine forhold. Skikretsen gratulerer med vel gjennomført arrangement. Rennet inngår i årets NA-karusell.

Resultater fra Leksdalsrennet og NTE-cup II

Leksdal IL arrangerte lørdag Leksdalsrennet og NTE-cup II i langrenn under fine forhold. Flotte løyper og glad stemning over alt, med norske flagg og mange, gode og glade skiløpere

NM-hopp på Rena

Sist helg ble NM-hopp junior og senior stor bakke arrangert på Rena og med nordtrønderske utøvere på plass. I tillegg ble det arrangert felles NC-renn.

Resultater fra Lille Arnljot Gelline

Lørdag 7. januar arrangerte Vinne Skilag det tradisjonelle Lille Arnljot Gelline rennet i langrenn. Et godt gjennomført arrangement, med flotte løypeforhold tross lite snø.

Alpinsamling på Bjørgan 7.-8. januar

I helga arrangeres det åpen alpinsamling på Bjørgan i samarbeid med flere alpinklubber og alpinkomiteen i skikretsen. Vi ønsker alle lykke til med samlingen!

Nå starter vi med Skisprell

Sammen med kretser og klubber inviterer Norges Skiforbund til skisprell-aktivitet i hele Ski-Norge. Moroa starter i morgen med Superlørdag på NRK1.

Dagsamlinger langrenn for syns- og bevegelseshemmede

Har du en syns- eller bevegelseshemning og ønsker å finne ut mer om mulighetene til å drive med langrenn? Bli med på dagsamlinger i Trøndelag i vinter - Trondheim 14. januar og Inderøy 11. februar, samt kveldssamling 1. mars i Trondheim.

NIF-EPI02, 02
NTB