Hopp til innhold

Langrenn Vestfold og Telemark Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 05.04.2025 Til 05.04.2025 Arr. navn Haukelirennet Arrangør Rein, IL - Ski Gren Langrenn Krets Vestfold Og Telemark Skikrets Live

Aktuelt

God oppslutning om jentesamlingen

Fint eksempel for ski-Norge fra Vestfold og Telemark. Marthe Kristoffersen fikk bra respons på jentesamlingen til VTSK. Totalt var det 33 jenter fra forskjellige klubber og ca 20 trenere og foreldre tilstede på samlingen.

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Få en god start på sesongen

Alle jenter i Vestfold/Telemark fra 12 år og oppover inviteres til kveldssamling på Runar Ski om en uke da tidligere landslagsløper, ekspertkommentator, og nå sportssjef for Ski Classics-laget Team Eksjöhus, Marthe Kristoffersen kommer på besøk! Torsdag 23. mai kl 17.00 til 20.00

Søknader rulleskirenn 2024

Tusen takk til dere alle for innsatsen dere har lagt ned i langrennssporten denne sesongen, både som arrangører og deltakere. Det nærmer seg mai og sommeren lyser i det fjerne, og det er på tide å vende fokus mot rulleskisesongen. Se vedlagte fil for søknadsinformasjon.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04