Hopp til innhold

Lån kretsens utstyrshenger

Informasjon om henger og bestilling
Illustration

Kalender

Fra Til Tittel
Fra 27.05.2024 18:00 Til 27.05.2024 20:00 Tittel VTSK AU-møte nr 5

Aktuelt

VTSK Vårmøte 8.mai

Vestfold og Telemark Skikrets inviterer til vårmøte onsdag 8.mai på nye Idrettens Hus i Porsgrunn. Fagmøter i alpin, hopp/kombinert og langrenn avholdes rett i etterkant av vårmøtet.

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Ikke ta pause nå!

Fint eksempel fra Buskerud og Vestfold/Telemark Skikretser. Oppfordring fra vår Skiklubbutvikler; ikke ta pause fra aktiviteter nå!

Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

I mars inviterer Norges idrettsforbund, Norges Skiforbund og Olympiaparken til idrettsfest på Lillehammer. Hele tre arrangementer går av stabelen samtidig, og bredden i norsk idrett og idrettsglede for alle skal vises fram gjennom NM-veka, Norgesleker og SKI NM.

Første verdenscuppoeng i hopp

Heddal ILs Heidi Dyhre Traaserud tok i helgen sine første verdenscuppoeng i hopp da verdens beste hoppere var samlet i Hinzenbach, Østerrike.

Gode råd og tips fra Skiklubbutvikleren

Vi som bor i Buskerud, Vestfold og Telemark og er glad i snø og skiaktivitet, kunne vel ikke hatt en bedre start på 2024. Her er noen tips og råd for rekrutteringen fra vår Skiklubbutvikler, Einar Aabrekk.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03