Hopp til innhold

Kombinert - Sør-Trøndelag skikrets

Aktuelt

Skisprell på Selbuskogen

Rekruttering og skiglede på sitt beste, her fra Nord-Trøndelag skikrets. Her fra skisprell på Selbuskogen Skisenter i vinter.

Hovedlandsrennet 2024

I helga ble hovedlandsrennet i langrenn, hopp og kombinert arrangert på Gålå og i Jorddalen for 15- og 16-åringer.

Solan Gundersens Vinterleker

Solan Gundersen Vinterleker ble arrangert 22.-25. februar, og skikretsen var representert med en flott gjeng utøvere og støtteapparat.

Flott dag i Granåsen med Høgåsrennet

En flott dag i Granåsen rekruttanlegg med nærmere 50 deltakere på Høgåsrennet i hopp og kombinert. Takk til Byåsen IL Hopp og Kombinert for flott gjennomført arrangement, og takk for super innsats av rekrutter, utøvere og støtteapparat i bakken og løypa!

Trøndersk Skilaugs skistipend

Trøndersk Skilaug har opprettet en stipendordning for å stimulere til en ytterligere videreutvikling av trøndersk skisport innenfor de nordiske skidisipliner.

Barnas mini-VM 2023-2024

Det er klart for en ny sesong med Barnas Mini-VM! Her blir det nye arrangementer rundt om i skikretsen og ski-Norge med lek, skiglede og VM-stemning for barna.

Opptak webinar rekruttering

Her er opptak av rekrutteringswebinaret under ledelse av skiklubbutviklerne Marianne Myklebust og Ingunn Fossmellem. Her får dere se en presentasjon av ulike konsepter og tiltak for å bygge klubbmiljø, samt styrke klubbens tiltak for å rekruttere inn nye barn og familier til klubben.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01