Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Hva betyr GDPR for idrettslaget?

Nye EU-regler og oppdatert norm for behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet får betydning for alle organisasjonsledd i norsk idrett.

Åpen samling syns og bevegelseshemmede

8.-12. august inviterer Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund til åpen samling for syns og bevegelseshemmede i forbindelse med Rekruttlagets samling på Savalen.

Seminar: Kvinner og idrettsforskning

Lyst på en solid dose passion? Sett av mandag 16. april fra kl 12-16 og bli med på seminaret «Kvinner og idrettsforskning». på Nord Universitet på Levanger

Takk Marit!

Sør-Trøndelag skikrets takker Marit Bjørgen for en fantastisk karriere og hva hun har betydd for Trøndersk, norsk og internasjonal skisport. Hun har vært en ener både som utøver og et fantastisk forbilde. Vi ønsker henne og familien lykke til videre.

Nytt kull på TOPPTRENER 2 utdanning

Nytt kull på TOPPTRENER 2 utdanningen i Trondheim starter høsten 2018 med søknadsfrist 10. mai. Utdanningen er utviklet av Olympiatoppen i samarbeid med fagmiljøer på NTNU. Den gir 60 studiepoeng og er en deltidsutdanning.

Skiferdighet øker skigleden

Til helgen arrangeres SpareBank 1 cup 5 og 6 på Selbuskogen. Lørdag er det duket for en morsom langrennscross med flere tekniske utfordringer.

Virtuelt hopprenn "live" på Youtube

Har du lyst til å delta i et virtuelt hopprenn som sendes live på Youtube? PÅmeldingsfristen er utvidet til 28. februar. Landslagsluer til alle i premie.

Se Skandinavisk cup Direkte

Se Skandinavisk cup/Statoil norgescup i langrenn fra Granåsen direkte på SKI-TV fredag 23. februar, lørdag 24. februar og søndag 25. februar.

NIF-EPI02, 02
Snorre Veggan