Hopp til innhold

Rekruttering og utvikle din klubb

Finn inspirasjon
Illustration

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.05.2024 Til 01.05.2024 Arr. navn Test stafett iSonen - EH Arrangør Buvik IL - Ski Gren Langrenn Krets Sør-Trøndelag Skikrets Live

ARRANGEMENT, KURS, FRISTER:

Fra Til Tittel
Fra 30.04.2024 23:59 Til 30.04.2024 23:59 Tittel Frist samordnet rapportering

Aktuelt

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

Vårmøte i skikretsen 15. mai

Sør-Trøndelag skikrets inviterer til Vårmøte i Granåsen i Trondheim med fellesdel og grenvise møter. Dette er en viktig møteplass for klubbene og tillitsvalgte i skikretsen for dialog og fokus på framtidens skiidrett.

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Skisprell på Selbuskogen

Rekruttering og skiglede på sitt beste, her fra Nord-Trøndelag skikrets og Sør-Trøndelag skikrets med skisprell på Selbuskogen Skisenter i vinter.

Freidig Alpin starter opp paratilbud

Freidig Alpin starter opp paratilbud for unge og voksne med funksjonsnedsettelse fra neste sesong sammen med ressursperson Terje Holm. Dette blir et viktig tilbud for å skape et miljø for para alpint i skikretsen.

Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

I mars inviterer Norges idrettsforbund, Norges Skiforbund og Olympiaparken til idrettsfest på Lillehammer. Hele tre arrangementer går av stabelen samtidig, og bredden i norsk idrett og idrettsglede for alle skal vises fram gjennom NM-veka, Norgesleker og SKI NM.

Skiglede og rekruttering i Holtålen

De siste tre skisesongene har Haltdalen IL, Ålen IL og Hessdalen IL restartet tradisjonsrike skirenn (etter mange års pause) med Haltdalsrennet, Ålbyggsprinten og nå sist Vintergaloppen Hessdalen. Utrolig artig!

VM-stemning på Utleira-crossen

For en dag det ble med Utleira-crossen i Granåsen lørdag! Her var det utfordringer for alle i crossløyper med "alpinstart" og artige utfordringer på veien ned til stadion, og ekte skiglede med VM-stemning i løypene for de 150 deltakerne.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04