Hopp til innhold

Kristin Marie Nyhus

   

Alder: 25 år
Klubb: Heming
Gren: Langrenn

Om seg selv sier Kristin; 
Jeg bor i egen leilighet på Vinderen sammen med 10 av vennene mine. Alle har egen leilighet. Jeg har to storebrødre på 35 og 27 år. Jeg er tante til to.
Jeg jobber i kantinen på Abildsø Sykehjem.
Interesser utenom ski er ridning, allidrett, sykling og løping. Jeg trener på Sats/Elixia flere ganger i uken. Ellers liker jeg å være med vennene mine.
Jeg går på langrenn for å ha det gøy, være ute i frisk luft og komme i god form. Jeg går mye på ski på hytten i Valdres med familien min.
Jeg var  fem år da jeg begynte å lære og gå på ski, men det tok mange år. Balanse lærte jeg ved å henge i tau etter hunden vår Æsop. Han løper kjempefort!
Mine forbilder er Petter Northug og Therese Johaug.
Jeg har vært med i WG en gang tidligere, i 2009 i Idaho. Det var gøy å gå i fine løyper. Det var veldig kaldt og fint vær. Husker vi fikk noen litt usunne matpakker med sjokolade og cola. Det var fint svømmebasseng på hotellet, og vi så musikalen Mamma Mia. Jeg fikk to sølvmedaljer. Jeg fikk en fin boblejakke av en tilskuer. Den har jeg brukt mye!
Tror det blir spennende i Østerrike med å treffe nye folk.
Målet er å ha det gøy. Jeg håper på medalje, men det er ikke så viktig. Det er en ære å få være med. Mitt motto har lenge vært: En dag uten trening er en dag uten mening!

Lagkameratenes beskrivelse av May;
Hun er snill, synger pent, en rolig person, liker å trene, og er flink til å trene og lage mat.

 

NIF-EPI01, 01