Hopp til innhold

Jesper Saltvik Pedersen og Jeroen Kampschreur

Se World Cup-finalen direkte

Live-streaming fra para alpint. Se Jesper Saltvik Pedersen i kamp om sammenlagtseieren i World Cup fredag, søndag og mandag.

Fredagens slalåm, søndagens storslalåm og mandagens super-G i World Cup i italienske Sella Nevea kan dere se direkte på FIS TV. Marcus Grasto Nilsson og Magnus Valø Balchen stiller også for Norge.

LIVESTREAM WITH ENGLISH COMMENTARY AVAILABLE ON FIS TV & FIS YOUTUBE

Rennprogram/sendetider:
Søndag 24.mars: Storslalåm - 1.omgang 09:30 & 2.omgang 13:00
Mandag 25.mars: Super-G - 10:00

Ny annenplass til Jesper

Jesper Saltvik Pedersen tar en ny annenplass i World Cup i fredagens slalåmrenn i Sella Nevea. Med en god 2.omgang klatret Saltvik Pedersen opp fra femteplass og var til slutt 11 hundredeler bak Taiki Morii fra Japan. Jeroen Kampschreur tok tredjeplassen 25 hundredeler bak Morii. Magnus Valø Balchen kjørte inn til åttendeplass i fredagens slalåmrenn.

Annenplass i Sella Nevea
Jesper Saltvik Pedersen tok annenplassen i torsdagens World Cup-renn i storslalåm. Saltvik Pedersen ledet 22 hundredeler etter 1.omgang, men nederlenderen Jeroen Kampschreur kjørte godt i 2. omgang og stakk av med seieren. Kampschreur vant til slutt med 33 hundredeler ned til Jesper Saltvik Pedersen. Italieneren Rene De Silvestro tok tredjeplassen i Italia, 1,33 sekunder bak Kampschreur.

- Det var et tett og jevnt løp for Jesper i dag. Vi er klare for slalåm i morgen for Magnus og Jesper, sier landslagstrener Hege Møller. 

Marcus Grasto Nilsson kjørte inn til 14.plass i torsdagens storslalåm.


Pallplass og utfor-kula til Saltvik Pedersen
Jesper Saltvik Pedersen tok tredjeplassen i italienske Sella Nevea. Der fikk Saltvik Pedersen også utdelt Utfor-kula for årets sesong.

Jesper Saltvik Pedersen kjørte inn til tredjeplass i tirsdagens storslalåmrenn i Italia. Han var 1,35 bak italieneren Rene De Silvestro i mål. Saltvik Pedersen lå på annenplass etter 1. omgang, men Karmøy-gutten tapte hundredelskampen mot nederlenderen Jeroen Kampschreur i 2. omgang. Nederlenderen klatret opp til annenplass etter å ha kjørt sterkt i 2. omgang. Saltvik Pedersen fikk i dag også beviset på han er denne sesongens beste utfor-kjører og fikk utfor-kula etter dagens renn. 

- Det var veldig synd at vi ikke fikk kjørt utforen som var planlagt her i Sella Nevea, men to renn i St. Moritz før jul og et i Cortina i januar. Det var kult å få prøve Paralympics-traséen som vi skal ha Paralympics i 2026. Det har vært en bra utforsesong også må vi gønne på de siste rennene her i Sella Nevea for å prøve og stikke av med de kulene som er igjen, sier Jesper Saltvik Pedersen. 

Marcus Grasto Nilsson kjørte inn til 11.plass i tirsdagens storslalåm. Det er ny storslalåm i italienske Sella Nevea på torsdag.

nif-epi04, 04