Hopp til innhold

Ny sportssjef

Norges Skiforbund Telemark har engasjert Per Olav Tangen (64) som ny sportssjef.

- Dette blir en ny rolle for meg som jeg ser veldig frem til, sier Tangen.

Foran VM-sesongen på hjemmebane har Norges Skiforbund engasjert rutinerte Tangen som ny øverste sjef for den sportslige satsingen i telemark. Tangen har en lang skihistorie å vise til. 64-åringen fra Ullensaker har vært trener siden 70-tallet, og har inngått i støtteapparatet på telemarklandslaget siden 2012. Han har også vært rennleder på Galdhøpiggrennet 18 ganger, og har et brennende engasjement for telemarksporten.

Den nye lederen for telemarkkomiteen, Rolf Bryn, ser frem til å få Tangen på «telemarklaget». 
- Vi er veldig glad for å få med Per Olavs kompetanse og store nettverk inn i VM-sesongen. Per Olav kjenner oss godt gjennom mange år, og er et arbeidsjern uten sidestykke. I tillegg til det Per Olavs vil tilføre, legger vi opp til en modell på den sportslige satsingen hvor vi henter inn nødvendig fagkompetanse ved behov, sier Bryn.

Vinterens hovedmålsetting for telemarklandslaget er VM på hjemmebane i mars på Rjukan hvor laget har medaljeambisjoner både på kvinne- og herresiden. Sist gang det ble arrangert VM på Rjukan var i 2011.

Dette er telemarklandslaget for sesongen 2018-2019. 

NIF-EPI01, 01
NSF