Hopp til innhold

Alt på et par ski på Rauland

Bækkelaget SK, Skarphedin IL, Morgedal IL og Hagahogget Låmlag har også i år gleden av å invitere til "Alt på et par ski på Rauland".

I år er samlingen lagt til helgen som starter med fredag 1. april.

Samlingen følger stort sett samme opplegg som i fjor, med noen endringer.

Overnatting og sosialt lørdag
Det er blitt reservert en god del hytter på Vierli på Rauland. Disse ligger rett ved bakken og der det skal spises på lørdag. Det er lagt opp til felles middag lørdag kl 18:00 på Vierli Kafeteria. Etter middagen kan man enten dra til parken for kveldskjøring, eller samles for litt sosialt samvær i Lavvoen som står like ved kafeteriaen.

Kjelkeaking
Fredag kveld er kjelkebakken reservert til deltakerne på samlingen. For de som ikke har prøvd dette før – kjempegøy! Det er 10 års aldersgrense, men det er lov å sitte på med en eldre dersom man er under 10. Leie av kjelke er gratis, men man må ha heiskort (se informasjon om heiskort lenger ned).

Toppturer for store og små
 - Killingnuten lørdag. Dette er en fin liten topp som ligger rett ved Vierli terrengpark. Denne skal være overkommelig for de fleste.
 - Skardsnuten lørdag. For de som har gjort det før blir det en litt lenger topptur lørdag, kanskje til Skardsnuten. Starter på Raulandsfjell Alpinsenter.
 - Skardsnuten søndag – eller noe annet. Litt etter forhold og påmeldte blir det lagt opp til passende topptur på søndag også.

Terrengpark
Vierli Terrengpark er ansett som en av Norges beste, så her kan alle få kjenne litt på grensene sine. Arrangørene satser på å få tak i en som kan vise litt hva det er mulig å få til i en park med løs hæl.
Her vil det også være kveldskjøring på lørdag.

Kitekurs
Nytt av året er at det tilbys et kitekurs i samarbeid med Dragekompaniet. De lager et opplegg for deltakerne. Her må det betales en egenandel på 300,- pr person. Endelig opplegg lages basert på interesse.

Kjøre på ski eller gå på ski
Det er mange steder å velge mellom dersom man har lyst til å kjøre i en bakke. I tillegg til terrengparken har vi Rauland Skisenter som henger sammen med Holtardalen. I Raulandsfjell Alpinsenter er det litt brattere og større muligheter for å finne litt pudder hvis forholdene spiller på lag.
Det er også 150 km oppkjørte langrennsløyper i flott fjellterreng for de som har lyst til det.

Priser
For overnatting fredag til søndag, samt felles middag lørdag har  arrangørene følgende tilbud:
 - For voksen kr. 1110,- per person
 - For ungdom kr. 930,- per person (7-15)
 - Barn til og med 6 år: gratis

For heiskort har arrangørene følgende tilbud:
 - Weekend voksen: 525,-
 - Weekend ungdom (7-15): 420,-

Dersom du ikke vil ha weekend-kort vil det være mulig å kjøpe dagskort.

Påmelding
Her er det bare å melde på hele familien. Det blir garantert en morsom helg på ski! Påmelding gjør dere i følgende skjema

FRIST: Mandag 28. mars (2. påskedag)

Har du spørsmål kan du sende en e-post til Rolf (rolf.bryn@nordea.no). Arrangementet har også laget en egen side på facebook – her vil det komme oppdateringer og annen nyttig informasjon. Gå inn å lik siden med en gang

nif-epi04, 04
NSF