Hopp til innhold

NM Lillehammer 23.-24. mars

NM på Lillehammer nærmer seg med stormskritt! Alt ligger klart for to fartsfylte renn i og rundt Lillehammer. det meldes om gode forhold i Espedalen og sprintløypa i Ballettbakken begynner å ta form! Husk å melde deg på innen 20.03.24 kl 23.55!!

Rennleder Torstein Vestli har ting under kontroll og minner om påmeldingsfristen som straks utløper.

Meld deg på her innen 20.03.24 kl 23.55

Ellers finner du øvrig informasjon vi lenken nedenfor. Blandt annet oppdatert løypekart og starttider. 

NM Lillehammer

 

Sammenlagtlisten for Classic Norway Hotels randoneecup 23/24 er oppdatert etter forrige helgs individuell i Molde. Se poengstillingen her. For å bli premiert i årets randoneecup må man ha deltatt på minst 3 løp og de 7 beste resultatene er tellende. 

NIF-EPI01, 01