Hopp til innhold

Aktuelle saker

Sjekk aktivitetstallene for 2023

Vekst i alpinsporten og stor vekst i randonee er de mest gledelige resultatene i de foreløpige aktivitetstallene for 2023. Tallene fra samordnet rapportering fra 2023 viser at både antall medlemmer og aktive minker noe, men at frafallet stagnerer i forhold til tidligere år. – Vi ser flere positive effekter av vårt viktigste satsingsområde mot barn og unge, sier leder for rekrutteringsavdelingen i Norges Skiforbund, Sven Håkon Kulbeck.

Infomøte - Status og veien videre

Norges Skiforbund Randonee inviterer alle randoneeinteresserte til Teams-møte 11. juni 2024 kl 21.00-22.00. Sesongen som har vært skal oppsummeres og planen mot OL 2026 skal legges. Vel møtt!

Kick-Off på sesongen 2024/2025

Landslaget gjennomførte Kick-Off for den viktige OL-kvalik sesongen 2024/2025 hos Olympiatoppen på Sognsvann. Der ble satsningen frem mot kommende sesong konkretisert og nye satsningsområder ble tatt tak i.

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

Landslagsuttak 2024/2025

Norges Skiforbund Randonee har gjort omstruktureringer inn mot neste sesong som er OL-kvalifiseringsperiode. I korte trekk: - Landslaget spisser sin satsing inn mot sprint og stafett. - Bedre struktur rundt en spennende juniorgruppe. - Langdistanselag for å bevare sportens "DNA".

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

En fartsfylt sesong er over!

En lang og fartsfylt randonee-sesong er rundet av i både inn- og utland. Vi gleder oss allerede til neste sesong, som blir minst like fartsfylt og spennende som den foregående!

Compass Capital AS - En ny randoneevenn

Vinteren er på hell for de fleste, men april/mai kan være en fin tid for fantastiske randoneeturer. For Randoneelandslaget starter forberedelsene til den særdeles viktige sesongen som kommer. Sesongen 2024/2025 er kvalifiseringssesongen til OL-2026 og vil definere hvilke nasjoner som kan stille med utøvere i OL.

se flere nyheter Vis alle nyheter

 

NIF-EPI01, 01