Hopp til innhold

WC Villars. En helg med blandet suksess

WC i Villars-sur-Ollon, Sveits, ble arrangert med sprint, blandet stafett og individuell på programmet. Det var norsk deltakelse på sprinten og individuellen.

Hans-Inge Klette viser nok en gang internasjonalt nivå på sprinten. Han endte tilslutt på 14.plass i ei bratt og fartsfyllt løype. Trym har slitt med sykdom siden hjemreise fra EM, og valgte å stå over øvelsen. Vår debutant, Gjermund Eide Bratberg, gjorde unna en stødig sprint og tar med seg mange gode læringspunkter frem mot neste sprintøvelse. 

I påskesol og begrensede snømengder, skulle de norske utøverne utfordre seg på en individuell med høy fart og mange skiftesoner. For Hans-Inge og Trym ble det en tung dag og rapporterte om lite energi. Kanskje var det en stor overgang å dra fra sprengkulde til vårlige forhold og godt på plussiden temperaturmessig? Gjermund gjennomfører sin første WC-individuell på en god måte og sier seg fornøyd med helga! 

Førstkommende helg er det Classic Norway Hotels Randoneecup på Kårvatn, før landslaget igjen skal måle krefter i verdenscupen i måneskiftet februar/mars. 

Resultater:

Sprint Individuell 

NIF-EPI01, 01