Hopp til innhold

Skiforbundet beklager at Braathen legger opp

Norges Skiforbund er svært overrasket og beklager på det sterkeste at Lucas Braathen har besluttet å legge opp.

 

– Jeg fikk beskjed om Lucas sin beslutning rett før pressekonferansen startet, og dette kom helt overraskende både for meg og de andre i støtteapparatet. Jeg opplever at det har vært en grei dialog med Lucas og hans far den siste tiden. Nå ønsker vi å ta vare på Lucas, og håper at det går bra med han. Samtidig trenger vi også tid til å følge opp de andre utøverne og støtteapparatet, sier sportssjef i alpint, Claus Johan Ryste.    

– Dette er en trist nyhet og kom overraskende for oss alle, og jeg beklager sterkt at Lucas har kommet til denne konklusjonen. Samtidig kan vi ikke gjøre annet enn å respektere beslutningen han har tatt, sier skipresident Tove Moe Dyrhaug.   

Les også: Disse stiller i Sölden

nif-epi04, 04