Hopp til innhold

Organisasjon

Postadresse: Norges Skiforbund, Postboks 5000, 0840 Oslo
Besøksadresse: Sognsveien 75 B1, Ullevål stadion  
Telefon: 21 02 90 00
Åpningstider: Mandag - fredag, klokka 08.00 - 16.00
E-post: post@skiforbundet.no 
Skilisens: skilisens@skiforbundet.no
Fakturaadresse: 821596572@autoinvoice.no
Løperfondet: kai.holmen@idrettsforbundet.no  / Idrettens regnskapskontor
Varsling - lenke   

Aktuelt

Klare for World Cup-åpning

Norges Skiforbund Langrenn sender åtte utøvere til denne ukes World Cup åpning i rulleski i latviske Madonna. Følg konkurransene live.

Sterk annenplass til Norge

Det norske herrelaget gikk inn til en knallsterk annenplass i World Cup-åpningen i teamsprint i rulleski i latviske Madonna torsdag. Det norske laget besto av Andreas Bergsland (Trøsken Idrettslag) og Hermann Skram Botterud (Bærums Skiklub).

Uvurderlig betydning for Ski-Norge

– For Ski-Norge er dette en merkedag. Petter Northug jr. har hatt en uvurderlig betydning for skisporten. Det er ingen over og ingen ved siden, sier skipresident Tove Moe Dyrhaug.

Hopplandslaget er klart

Norges Skiforbund Hopp har tatt ut hopplandslaget for 2024-2025-sesongen, og det blir en spisset satsing inn mot VM på hjemmebane.

Klart for World Cup til Steinkjer

– Det blir utrolig kult å få flere internasjonale para-konkurranser i langrenn i Norge i VM-sesongen, forteller vinterens World Cup-vinner, Vilde Nilsen.

Brevig ny hovedtrener i hopp

Magnus Brevig (40) er ansatt som hovedtrener for de mannlige utøverne på hopplandslaget. Brevig har vært trener på landslaget siden 2009, og har også hovedansvaret for sport science (teknologi og utvikling) på hopplandslaget.

Klart for nytt løypeseminar

Det tradisjonsrike løypesemiaret arrangeres på Beitostølen 11-13. november. Programmet inneholder som vanlig mange tips og triks, nyheter og gode brukerhistorier.

se flere nyheter
nif-epi04, 04