Hopp til innhold

Organisasjon

Postadresse: Norges Skiforbund, Postboks 5000, 0840 Oslo
Besøksadresse: Sognsveien 75 B1, Ullevål stadion  
Telefon: 21 02 90 00
Åpningstider: Mandag - fredag, klokka 08.00 - 16.00
E-post: post@skiforbundet.no 
Skilisens: skilisens@skiforbundet.no
Fakturaadresse: 821596572@autoinvoice.no
Løperfondet: kai.holmen@idrettsforbundet.no  / Idrettens regnskapskontor
Varsling til etisk komité: varsel@skiforbundet.no

Aktuelt

Ski-VM blir plastsmart

Ski-VM 2025 har fått støtte fra Trøndelag fylkeskommune, som skal brukes til å redusere plastbruken på tiårets største idrettsarrangement.

Omfattende satsing for randonee

– For første gang er vår randonee-satsing satt skikkelig i system. Vi setter stor pris på hjelp og støtte fra Olympiatoppen, og føler vi med dette samarbeidet har gode kort på hånda til å ta en nytt godt sportslig utviklingssteg som lag denne sesongen, sier sportssjef Martin Bartnes og landslagstrener Ove Erik Tronvoll.

Fornøyd med styrking av anleggsarbeidet

– Vi er spesielt glade for at tinget så tydelig signaliserer at styrking av det anleggspolitiske arbeidet skal være blant de viktigste satsingsområdene for organisasjonen i tiden framover, forteller visepresident i Norges Skiforbund, Aage Schaanning.

Kommunene og idretten trenger hverandre

Resolusjon på Idrettstinget 2023: Norske kommuner er en viktig samarbeidspartner for idretten, kanskje den viktigste. Det er nok å nevne den innsatsen kommunene gjør gjennom å bygge og drifte idrettsanlegg, og den økonomiske støtten de bidrar med til idrettslagene.

Langrennslandslaget goes Happybytes

Skiforbundet langrenn har signert avtale med mobilselskapet Happybytes som strategisk partner. Avtaletiden er på to år og går til etter VM i Trondheim 2025.

To VM-nettverk inngår samarbeid

Beyong Skiing og Spor ønsker å skape forretningsmuligheter på tvers av landegrensene. Dette gjør de gjennom å åpne hverandres nettverk.

Velg riktig organiseringsmodell ved kjøp av løypemaskiner

Når det skal investeres i løypemaskin, kommer gjerne spørsmålet om hvordan eierskapet skal organiseres. Er det lurt å kjøpe og eie maskinen i klubben, bør det opprettes et AS med løypekjøring som «kommersielt» formål, eller lønner det seg at kommunen kjøper maskinene?

Fluorfri koordinator og ny smøresjef

Tord Hegdahl (38) tar over lederansvaret for langrenns smøreteam- og trailer. Tidligere smøresjef Stein Olav Snesrud (40) fortsetter i Skiforbundet som fluorfri koordinator i forbindelse med FIS’ vedtak om innføring av fluorforbud fra skisesongen 2023/2024.

se flere nyheter
NIF-EPI01, 01