Hopp til innhold

Status skiarrangement uke 8

Oppdatert 23.02.kl. 2030. Med at det nå igjen gis mulighet for å arrangere skirenn for barn og unge opp til 20 år, legges det opp til kretsrenn i langrenn søndag 28. februar, Beitstad/Følling og i Røyrvik. Skatvalsrennet utsettes inntil videre.

Oppdatert 23.02. kl. 2030

Langrenn 28/2.
Skatvalsrennet, Skatval skilag (friteknikk) - UTSETTES
Midterfjellrennet, Følling IL og Beitstad IL (friteknikk)
Børgefjellsentret, Røyrvik IF, NA-karusell, (Friteknikk)

Arrangementene gjennomføres med 1 kohort (200 personer bestående av utøvere/trenere/foreldre). Løpere fra klubber i NT-skikrets prioriteres. Påmelding av løpere, alle foresatte og støtteapparat som vil møte på rennet MÅ melde seg på via Min idrett. Dette for at arrangøren skal ha kontroll på totalt antall personer iht Covid-19. Arrangøren vil prioritere utøvere hvis totalantallet overstiger 200 personer.  Forbehold om godkjenning av smittevernplan fra de lokale helsemyndigheter.

NIF-EPI02, 02
NTB