Hopp til innhold

Nasjonale renn

Skikretsen tildeles x antall sengeplasser i forbindelse med nasjonale renn etter en fordelingsnøkkel satt av NSF. I margen følger en oversikt over hvilke skirenn skikretsen organiserer felles overnatting ved, og hvilke overnattingssteder vi er tildelt. Når tiden nærmer seg for det enkelte renn kommer Hovedleder for kretsen ut med mere informasjon vedr. frister, reise, smøring etc. Klikk på det enkelte renn for mere informasjon.

Innkvartering NM/ NC Junior
Norges Skiforbund vidarefører ordningaen med felles organisering av innkvartering i forbindelse med NM og NC Junior, slik som i de siste sesongene.. Dette medfører at NSF reserverer alle sengeplassar på arrangørstedet og fordeler disse på kretsene. Antall sengeplasser baseres på antall deltagere fra MRSK i NC jr. siste sesong, pluss èn leder-plass ekstra pr. 3 - utøver .

For sesongen xxxx tildeles vi totalt xx sengeplasser. Dette håper vi er nok til våre utøvere + trenere. Men ikke alle foreldre kan regne med å få plass sammen med utøverne - som ved enkelte renn sist vinter. Her vil vi prøve å hjelpe til med å finne andre overnattingssteder til foreldre.

 

Foreldre kan gjerne bestille overnatting gjennom skikretsen slik som tidlegere år, slik at vi får oversikt over hvor mange som ønsker overnatting. Men vi oppfordrer foresatte om å undersøke alternativ overnatting i privat regi.

 

Innkvartering NM
Her gjelder samme informasjon som ved NC jr. 

Rammevilkår (frister og bestilling/avbestilling)
Bestillingsfrister, avbestillingsfrister og øvrige rammevilkår blir satt av det enkelte overnattingssted.
Merk at alle bestillinger er bindende. Ved forfall må løpar/ foresatte benytte seg av egen reiseforsikring ved ønske om eventuell refusjon.

Utøvere som overholder fristene prioriteres.

Ved reiser til mesterskap og norgescuprenn i sør Norge ordner løpere, støtteapparat og foreldre transport selv. Stranda Skigymnas reiser til de fleste NC jr. rennene med sin minibuss. For transport her tas det kontakt med Jan Erik Westerås. 

 

Informasjon om det enkelte skirenn (NC.jr/ NM/ MNM mm.) finner dere i venstresiden (ved bruk av pc)

 

 

 

nif-epi04, 04