Hopp til innhold

SBM Cup Finale/ Midt-Norsk - Alpint

Det ble et vellykket Midt-Norsk Mesterskap og Finale-helg i SBM Cup på Bjorli i helgen - med mye god skikjøring av våre unge alpinister. Gratulerer til alle - med en flott helg - og sesong! Resultater ligger under "Skirenn" på alpinsiden. Bilde: J16-pallen med Sienna Grande Bruseth og Frida Kaldhussæter på 2 og 3 pl.

Sammenlagtvinnere i SBM Cupen vår denne sesongen:

U12 Gutter: Erik Kjerstad Opshaug, Stranda IL

U14 Gutter: Aksel Waage Molvær, Spjelkavik IL

U16 Jenter: Frida Kaldhusæter, Stranda IL

U16 Gutter: Jonas Gorm Hole Hagen, Stranda IL

 

SBM sammenlagtlisten ser dere her: 

SBM Cup alpint sammenlagt sesongen 2020-21.xlsx

 

Alle sammenlagtpremie-vinnere (Nr. 1-2-3 i klassene U12, U14, U16, Junior - med nok antall renn (5) ) sender navn og kontonummer til skikretskontoret for utbetaling av premien. 

 

Regler/ Retningslinjer for SBM sammenlagtcupen har desverre ikke blitt oppdatert og lagt ut. Men her er det som gjelder:

SPAREBANKEN MØRE CUP

For sesongen 2020-21 er det resultatlisten i rennet som teller for sammenlagtresultatet. Av alle arrangerte renn i SBM Cup gjennom vinteren fordelt på henholdsvis SL, SSL og SG er det et antall tilsvarende halvparten av alle rennene (uavhengig av disiplin) som teller. Plassiffer for de beste resultatene blir lagt sammen. (Er det oddetall antall renn for eks. 9, høynes det oppover, altså til 5 renn). Det er krav om at aktuelle løpere deltar i finalen for å kunne bli premiert i sammendraget. Eventuelt sykdomsforfall kan behandles av AK.

 

Finaleresultatet (finale-helg) teller ikke med i resultatberegningen. Ordning med at enkeltomganger teller for puljeoppsett til HL/ TL, gjelder ikke i SBM Cupen.

Premiene til de tre beste i sammenlagtcupen er:

  1. pl. kr. 1500
  2. pl. kr. 1000
  3. pl. kr. 500
NIF-EPI02, 02
NTB