Hopp til innhold

Trening, teknikk og kurs

Er du eller vil du bli trener i en langrennsklubb? Eller ønsker du å bli bedre til å gå på ski?

På disse sidene finner du informasjon om kurs, trenerutdanning, ledige trenerjobber, tips til langrennslitteratur, aktiviteter, øvelser og mye mer som kan være til nytte i en treners hverdag.

Vi håper du blir inspirert til prøve nye og spennende løsninger i din trenerhverdag!

Aktuelt

Trenerseminar 28-29.april

Benytt anledningen til å diskutere fremtiden for norsk langrenn med Guri Knotten, Guro Strøm Solli, Monika Kørra og Bente Skari. Disse vil sammen med flere av våre landslagstrenere og ELON trenere delta i diskusjonen. Det vil bli digitale innledninger med Marit Bjørgen og Therese Johaug. Fristen for påmelding er utvidet.

Trenerseminar 2022

Vi er stolte av å invitere til et fantastisk seminarprogram, med verdensenere både fra skisporet og forskermiljøene i langrennssporten. Men viktigst av alt: Vi vil legge til rette for at DU skal bidra til å forme fremtiden for norsk langrenn!

Jr-lag sprinttrening Lygna

Webinar - Hedmark Skikrets

14. mars kl.20:00 inviterer Hedmark Skikrets til nok et spennende webinar. Under kyndig ledelse av Avle Christen Bjørn, skal et sterkt panel med Magni Smedås, Per Ola Gasmann og Per-Øyvind Torvik belyse et svært spennende tema: "Hvordan håndterer jeg overgangen fra junior til senior"

Trener 3 - 2022-23

Vi har nå åpnet for å søke om plass til neste kull på vår trener 3 utdanning.

se flere nyheter
NIF-EPI01, 01
Foto: Svalbard Skimaraton