Hopp til innhold

Seminar på Nord-Nord Mesterskap

Erik Valnes, Astri Reithe Lunde og Sjur Ole Svarstad deltok i panelet under seminaret på Nord Norsk Mesterskap i Nordreisa.

Betydningen av klubbmiljø og fellesskap var hovedoverskrifter da nesten 200 tilhørere møtte opp til seminar i regi av NEF, langrenn og Nordreisa IL under NNM sist helg. 
Erik Valnes og Astri Reithe Lunde delte sine tanker og erfaringer fra egen karriere, og fokuserte spesielt på betydningen av idrettsgleden som drivkraft i hverdagen. Roger Finjord ledet panelet stødig med en huoristisk tone og Sjur Ole Svarstad, Karl Gunnar Skjønsfjell og Pål Rise understreket betydningen av å skape gode klubb- og foreldremiljøer for å stimulere rekrutteringen til langrennssporten. Hør og se hele seminaret her: Link til stream

nif-epi04, 04