Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.04.2019 Til 01.04.2019 Arr. navn Serierenn 5 og Kvammameisterskap (Sjusetekarusellen) Arrangør Kvam Langrenn- og Skiskyttarklubb Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live

Aktuelt

Resultat Parkstafetten 2019

Parkstafetten, som også var kretsmeisterskap, markerte slutten på dei terminfesta renna i skikretsen. Det vart ei flott avslutning med strålande forhold i tursenteret.

Vestlandske skistemna med finale

Voss IL inviterte til ein flott skidag i Voss ski- og tursenter, når Vestlandske skistemna vart arrangert. Langrennet markerte også slutten på årets kretscup i langrenn.

Kretscup finale og stafett

Voss IL inviterer til laurdagens Vestlandske skistemna som også er finale i vår kretscup for 13 - 20 års klassane. Søndag vert det KM Parkstafetten. Begge deler vert arrangert i Voss ski- og tursenter.

Tour de Hardanger

Til helga vert det Tour de Hardanger med tre renn på to dagar. Dette er også siste helga med kretscup før finalen på Vestlandske skistemna. Sjå informasjon, middagsinvitasjon og påmeldingslink.

Langrennsløparane på Junior-NM

Hordaland skikrets sine langrennsjuniorar stilte i helga på junior NM på Savalen. Topp innsats av våre og fleire fekk flotte resultat.

Per Nymoen - Gi mannen en stav!

Ny langrennsbok: En hilsen til «Langrenns-Norge» fra en bygutt som var meget interessert i idrett, men uten talent for de store prestasjoner. Via opplevelser i Oslomarka vaktes begeistringen for langrenn, som igjen førte til jobb i Norges Skiforbund.

Fluorkontrollene er endelig i gang

Etter en periode med intenst arbeid for å utvikle gode testmetoder og prosedyrer ble historiens første fluorkontroll gjennomført under hovedlandsrennet på Gålå i helga.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01