Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Verdibasert fluorvedtak

- Dette er et klart verdivalg for alle som er glad i norsk langrenn. Vi håper langrenns-Norge vil respektere fluorforbudet ettersom forbudet er basert på tillit, opplyser leder av langrennskomiteen, Torbjørn Skogstad.

Grasrottrenerkurs med Marit Bjørgen

Velkommen til eit grunnleggande innføringskurs i å vere trener i langrenn. Kurset er mindre i omfang enn trener I kurset og vert gjort på ein kveld eller dag. Hordaland skikrets inviterer til kveldskurs torsdag 25. oktober i Bergen. Marit Bjørgen er blant instruktørane.

Jentesamling på Fanahytten

Fana IL i samarbeid med Hordaland skikrets inviterer også i år til den årvisse jentesamlinga i langrenn. Samlinga vert arrangert 26. - 28. oktober for jenter fødd mellom 1999 til 2006 . Sjå invitasjon og meld dykk på!

Haustmøte Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til haustmøte på Voss tysdag 9. oktober. Det vert opne greinmøter og ein felles del. Denne kvelden vert det saler som omhandlar m.a. terminlister, Nasjonale renn og kurs på agendaen, samt andre saker om skisesongen som er rett rundt hjørnet.

Trener I kurs i langrenn

Nå er påmelding til trener I kurs i Bergen opna. Set av laurdag og søndag 27. og 28. oktober. Kurset er opent for alle og går over 2 helgar. Første helga er det fokus på barmarkstrening og teori og andre helga er det skiaktivitet.

Haustcamp 2018

Sjå bilete frå den mest allsidige og kjekke samlinga i hordaland skikrets. Under treningssamlinga "Haustcamp" på Bømoen går det unna. Berre sjå!

Tif Viking inviterer til rulleskiskule

Er du interessert i å lære å gå på rulleski? Har du eit barn som er interessert i å delta i skiaktivitet? Då må du sjå vedlagt invitasjonen frå Tif Viking - Bergen.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03