Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Kretssamling i langrenn på Stord

Stord Il inviterer også i år på kretssamling for langrennsløparar født 2003- 2006. Flott rulleskiløype, idrettshall og sherpatrappene er noko av det som vert brukt denne kjekke helga 31. august til 2. september.

Kvasshovden opp

Sett av laurdag 14. juli til det flotte motbakkeløpet Kvasshovden opp i Ulvik. Her er det også kulturprogram på kvelden. Sjå informasjon.

Sumarcampen 2018

Ei flott samling i Jondal er over. Deltakarane delte glede og innsats. Trenarane, hjelparane og kokkane laga gode økter, trivsel og super mat og Andrew Musgrave inspirerte stort! Hjarteleg takk til sponsorane Coop og Coop Prix Jondal og Engevik Byggsenter for viktige bidrag. Sjå bilete frå Sumarcampen 2018.

Bergsdalen Opp

Det var ein fin folkefest i Dale, når årets Bergsdalen Opp vart arrangert. Det var rulleski, løp og sykkel på programmet, der Hordaland skikrets sine løparar stilte på rulleskidelen. Sjå resultatlink og premiepallen for senior.

Kretssamling i langrenn for juniorar

Tradisjonen tru inviterer Osterøy IL til ei kjekk jonsokhelg på Osterøy for våre langrennsjuniorar. Sjå invitasjon og meld dykk på treningssamling helga 22. - 24. juni.

Vårmøte - Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til vårmøte i Norheimsund laurdag 26. mai. Det vert fagmøter i greinene og fellesdel med bla oppfølging av klubbutvikling. Atle Rolstadaas frå Utviklingsavdelingen i NSF kjem. Meld på!

Sumarcamp i Jondal 23. - 26. juni

Hordaland skikrets har gleden av også i år å invitere til Sumarcamp i. Er du mellom 11 og 15 år (født mellom 2003-2007), så er du velkommen til veldig kjekke dagar i frå isbre til fjord i Jondal. Meld på og set av datoane laurdag 23. juni til laurdag 26. juni.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02