Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Resultat Bergsdalen Opp

Det var nyopning av tradisjonelle Bergsdalen Opp under Daledagane laurdag 11. juni. Rulleski, sykkel og løp var alternativa, når dei driftige arrangørane inviterte til motbakkefest. Sjå resultat frå rulleskikonkurransen.

Rulleskirenn i tunell - E39

Her kjem invitasjonen til eit rulleskirenn, som berre vert ein gang! Det skjer i den nye tunellen mellom Os og Bergen laurdag 18. juni.

Juniorsamling på Osterøy

Osterøy IL har samla dei dyktigaste trenarane og inviterer til ei sosial og innhaldsrik treningshelg på vakre Osterøy 24. - 26. juni. Åpent for alle langrenns- juniorar.

Vårmøte Hordaland skikrets

Torsdag 2. juni kl.18 inviterer Hordaland skikrets til vårmøte på Voss gymnas. Fellesdel med informasjon etterfulgt av greinmøter.

Sumarcamp langrenn 2022

Velkomne til Sumarcamp i Jondal frå onsdag 29. juni til laurdag 2. juli. Samlinga er for langrennsløparar født mellom 2007 og 2011. Ein perfekt start på ferien?

Finale og NM del II

Fleire unge Hordalandsløparar som gjorde det skarpt under NM del II og finalane i Norgescupen for junior som gjekk på Lygna.

Velkommen til NM Lygna

Norges Skiforbund Langrenn og Lygna Skisenter har gleden av å invitere til NM del 2, NM Para, Equinor Norgescup finaler for junior og senior, 06.-09. april.

Vestlandsmeisterskap og sesongavslutning langrenn

Voss IL inviterte i helga til Vestlandsmeisterskap i langrenn for skikretsane i vest. Renna markerte også sesongavslutning lokalt. God deltaking og ei kjekk rennhelg gav meirsmak for nye slike meisterskap.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03