Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Fanarennet og finale i kretscupen

Fana il arrangerte det flytta fanarennet i helga. Det markerte også finale for årets kretscup i langrenn. 200 løparar stilte på rennet med skikkeleg klisterføre. Raskaste dame i 5 km var Guro Skjeldal frå Bulken i j 17 år. Blant karane i lengste løypa, så var det bror Kristian Skjeldal frå Bulken i m19-20 år som var raskaste løpar. Sjå samanlagtlista totalt i årets kretscup for langrenn.

Resultat Vestlandske skistemna og kretscupen

Tradisjonsrike Vestlandske skistemna vart arrangert på søndag. 225 fullførde på kretsrennet, der Vebjørn Turtveit og Emma Skjoldli var dei raskaste i lengste løypa. Sjå også oppdatert poengliste i kretscupen føre helgas store finale på Sjusete med fanarennet.

Fanarennet 25. mars

Det utsatte Fanarennet i langrenn går av stabelen laurdag 25. mars. Dette vert også årets finale i kretscupen. Rennet vert på Sjusete i Kvam, der det kan meldast om gode forhold for helga. Skulle det vere behov for reservearena så vil dette verte meldt på torsdag.

I møte med Kongen og Holmenkollen

Hordaland skikrets sendte 8 deltakarar til Kong Haralds ungdomsstafett for 15-16 åringar i Holmenkollen. Kongen sjølv inviterte på pølsefest i tillegg til stafettkonkurranse. Våre ungdomar gjorde det godt i tøff konkurranse med dei andre skikretsane. Sjå bilete frå turen og resultat Kong Haralds ungdomsstafett

Vel gjennomført Tour de Hardanger

Sjå resultat frå helgas nyvinning Tour de Hardanger. Takk til Il Korlevoll-Odda og Røldal il for eit flott tillaga arrangement. Tilbakemeldingane var klare på at dette var ei kjekk skihelg. Neste år satsar me på at det er mindre nasjonale arrangement samstundes.

Velkomne til Tour de Hardanger

Det vert ei spennande helg når kretscupen flyttar seg til Hardanger og Røldal/Seljestad. Følg linkane for påmelding på heile touren og enkeltrenn for dei yngste.

Imponerte på hovudlandsrennet

Det var 27 deltakarar frå Hordaland med på årets hovudlandsrenn i langrenn. Der var ikkje langt i mellom toppresultata frå våre løparar. Gjengen frå vest koste seg med både campingliv og ulvesafari mellom slaga i konkurranseløypene på Tolga.

se flere nyheter Vis alle nyheter