Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Se opptak av fagseminar om simulert høyde

Onsdag 7. april gjennomførte Norges idrettsforbund et fagseminar om stimulert høyde. Nå kan dere se et opptak av innleggene og diskusjonen rundt tema som skal viderebehandles av Idrettsstyret før saken løftes opp til Idrettstinget.

Skiforbundets koronaveileder

Myndighetene har gjort innskjerpelser i covid-19-forskriften og nasjonale anbefalinger gjeldende fra og med 25. mars. For skiidretten innebærer dette følgende:

Kretscupen i langrenn samanlagt

Årets Kretscup i langrenn oppdatert. Det vert ikkje noko Fanarenn slik regelverket er per i dag. Det betyr at dei 7 teljande renna er opptelt og me har ei samanlagtliste for sesongen.

Flott KM helg på Korlevoll

Gode snøforhold gjorde løypetilhøva nær perfekte og arrangøren IL Korlevoll - Odda gjennomførte to flotte renn med laurdagens renn i friteknikk og søndagens renn i klassisk teknikk lang løype. Sjå bilete, oversikt over kretsmeistrar og resultat frå helgas renn på gjestfrie Korlevoll.

Sjur Røthe solid under VM på ski

Sjur Røthe var nok skuffa etter at VM på ski i Oberstdorf endte utan medalje på Vossingen. To startar gav to 6. plassar på både 30 km med skibyte og 15 km friteknikk.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04