Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Velkomne til Sumarcamp i Jondal

Hordaland skikrets gledar seg til treningssamling i Jondal. Me brukar både breen med topp langrennsløyper og det gode treningsområdet nede i Jondal. Samlinga startar laurdag 24.juni og me avsluttar etter lunsj tysdag 27.juni. Sjå program med ta med liste.

Invitasjon til kretssamling på Osterøy

Osterøy il inviterer også i år på ei fartsfullt treningssamling for skikretsens juniorløparar i langrenn. Samlinga startar fredag 23. juni og varer til søndag 25. juni. Sjå invitasjon og meld på!

Nye fjes i Hordaland skikrets

Under skikretsens ting, så vart det endringar i både styret og komiteane. Johan Børsheim frå Ulvik il, tar blant anna over leiarvervet i skikretsen etter Ida Sætersdal.

Årets utøvar 2017 Hordaland skikrets

Hordaland skikrets delte i år ut årets utøvar prisen til Gaute Kvåle, Røldal il, for sin imponerande sesong i langrennssporet med blant anna ein 5. og 6. plass i U-23 VM.

Emma Skjoldli på landslag

Emma Skjoldli frå Bulken il har fått plass på Noregs juniorlandslag i langrenn. Etter ein fantastisk sesong som førsteårs løpar i 19-20 års klassen, så var det verken overraskande eller ufortent at Bulkenløparen er tatt inn på laget som ei av 6 jenter. Hordaland skikrets gratulerer!

Invitasjon Hordaland skikrets - ting 2017

Hordaland skikrets arrangerer årets skikretsting 6. mai i Myrkdalen. Det vert fagmøter og gode innlegg på hovuddelen. I år inviterer me til ein guida skitur på søndagen for alle interesserte.

Finale i Norgescupen og NM del II

Hordaland skikrets avslutta helgas nasjonale renn i langrenn med mange ulike konkurransar. Det var både NM i teamsprint, 5 og 10 km og 50 og 30 km. Juniorane avslutta med norgescupfinale i duathlon. I år var heile 8 løparar frå Hordaland kvalifisert til finalen for juniorane.

se flere nyheter Vis alle nyheter