Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Jentesamling på Fanahytten

Jenter frå 13 år til og med eldre junior ønskes velkommen til treningssamling i langrenn på fanahytten. samlinga vert helga 27.-29.oktober. Sjå invitasjon og meld på. Dette vert kjekt!

Prisdryss i langrenn

Seks ildsjelpriser, samt klubbpris til Konnerud under langrenns middag under arrangør- og anleggsseminaret på Gardermoen i helga.

Trenerkurs i langrenn

Hordaland skikrets inviterer til trener I kurs i langrenn. Første del av kurset vert arrangert i Rosendal helga 20.-22. oktober.

Inspirerande seminar

I samband med haustcampen arrangerte skikretsen seminar med tema klubbutvikling. Takk til Åge Skinstad og Atle Rolstadaas for inspirasjon og god innføring i nyttige verktøy for klubbane. Sjå link til nytt fagstoff.

Flott langrennssamling på Stord

I helga arrangerte Stord il si skigruppe kretssamling for 13-16 åringane. Her var det trening på rulleski og løp med rulleskirenn på søndagen. Sjå bileter frå samlinga og resultat frå søndagens rulleskirenn.

Invitasjon til kretssamling i langrenn på Stord

Stord il si skigruppe i samarbeid med skikretsen inviterer til kretssamling i langrenn for utøvarar født mellom 2002 og 2005. Samlinga vert i år avslutta med rulleskirenn i friteknikk som er opent for alle. Sjå informasjon og meld dykk på samlinga frå fredag 1. september til søndag 3. september.

Haustcamp 2017

Set av helga 15.-17. september for årets storsamling i skikretsen. Det vert elvepadling, terrengsykling, nattorientering, rulleski, rollerblades og anna moro. For klubbane vert det frivilligseminar på søndagen, med bla. Åge Skinstad og Atle Rolstadaas.

Velkomne til Sumarcamp i Jondal

Hordaland skikrets gledar seg til treningssamling i Jondal. Me brukar både breen med topp langrennsløyper og det gode treningsområdet nede i Jondal. Samlinga startar laurdag 24.juni og me avsluttar etter lunsj tysdag 27.juni. Sjå program med ta med liste.

se flere nyheter Vis alle nyheter