Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 24.01.2021 Til 24.01.2021 Arr. navn UTSATT! BKK Bulkarennet Arrangør Bulken IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 30.01.2021 Til 30.01.2021 Arr. navn UTSATT! KM Korlevoll friteknikk Arrangør IL Korlevoll - Odda Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 31.01.2021 Til 31.01.2021 Arr. navn UTSATT! KM Korlevoll klassisk Arrangør IL Korlevoll - Odda Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 07.02.2021 Til 07.02.2021 Arr. navn Ulvikarennet 2021 Arrangør Ulvik IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 13.02.2021 Til 13.02.2021 Arr. navn Fanarennet Arrangør Fana IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live

Aktuelt

Utsetting av kretsarrangement

I samband med dei nye retningslinjene som gjeld for skiidretten, så er vår aktivitet delvis nedstengt med tanke på kretsrenn og arrangement. Lokalaktiviteten i klubbane er difor den viktigaste bidragsytaren til våre medlemmer i denne perioden.

SørVest Cup langrenn 2021

NB!! Dessverre må vi utsette rennet på Hovden pga. nye smittevernregler. Skikretsene Agder og Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane inviterer til regioncup for våre løpere som erstatning for avlyste nasjonale renn.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Kretscupen samanlagt

Etter helgas Viljarrenn er kretscupen oppdatert for klassane 13 år til 19/20 år. Sjå også resultat frå helgas renn med Ørnarstafetten som gjekk på Voss ski- og tursenter.

UTSETT! Samnanger og Bulken inviterer til langrenn

Samnanger IL og Bulken IL inviterer til klassisk langrenn på Totræna og langrenn i friteknikk på Dalane laurdag 23. januar og søndag 24. januar. Renna er desverre utsett grunna koronarestriksjonar for perioden gjeldande frå 20. januar. Nye datoar for desse renna kjem skikretsen tilbake til.

Trener I kurs i langrenn

Del 2 på trener 1 kurset går 23. - 24. januar på Kvam og Sjusete. Det er opent for dei dei som berre vil vere med på modulen vinter, og for dei som vil byrje trenerkurset nå og fullføre barmarksdelen til sommaren.

Skirenn og stafett på Voss

Til helga inviterer idrettslaga Viljar og Ørnar til langrenn på Voss ski- og tursenter. Det vert distanserenn på laurdag og stafett på søndag. Hugs påmeldingsfrist førehandspåmelding mandag 11. januar.

Fellesopplegg på SørVestCup

SørVest cup i langrenn for junior og senior startar på Hovden 23. - 24. januar. Skikretsen organiserer felles støtteapparat og overnatting. Meld frå om overnattingsbehov innan fredag 8. januar.

Samnangerrennet flytta til 23. januar

Samnangerrennet som skulle gått 10. januar er utsatt til laurdag 23. januar. Lite snø og vanskar med å flytte rennet geografisk gjer at ein utset rennet.

Resultat Røldalsrennet

Røldal IL starta det nye året med å invitere til langrenn i klassisk teknikk under strålande tilhøve på Korlevoll laurdag 2. januar. Over 170 deltakarar stilte til start.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03