Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

NM-kongen av Alta

Det vart ei eventyrleg avslutning på sesongen for Sjur Røthe frå Voss IL. Den enda med to gull av to mulege på dei individuelle distansane i NM i Alta. Det vart ein usannsynleg avslutning, for den sympatiske vossingen, i ein sesong som starta med mykje motgang.

Voss il med super sprintstafett i NM

Vebjørn Turtveit og Sjur Røthe frå Voss IL imponerte stort med sin 4. plass på NM del II sin sprintstafett. Dei var med å prega stafetten frå start til mål mot svært sterk konkurranse. På oppløpet var dei eitt av 4 lag som kjempa om pallplassane.

Flott finale i kretscupen under Tour de Hardanger

Det vart ein fin finale på årets kretscup, når Røldal IL og Korlevoll IL inviterte til 3 skirenn med sosiale aktivitetar i Røldal og på Korlevoll. Sjå resultat og samanlagtlista for årets kretscup.

Oppdatert poengliste i kretscupen før helgas finale

Sjå oppdatert poengliste i kretscupen i langrenn før helgas finale i Tour de Hardanger. I finalen deles det ut doble poeng. Det vert pokalar til dei 3 beste, samt uttrekkspremiar blant alle som har tatt poeng i årets kretscup.

Resultat Ulvikarennet

Det var ca 175 deltakarar med på kretsrennet i langrenn i ski og tursenteret på Drevtjørn. Ulvik IL laga eit flott arrangement for dei tilreisande. Eivor Vestrheim Skjerven, rett føre lagveninne Emma Skjoldli frå Bulken IL, var raskast dame i 5 km løypa. Erling Fagerbakke Fosse, Voss IL var raskaste løpar i lengste løypa for herrane. Sjå resultatlink. Gledeleg att så mange i dei yngste klassane var med denne søndagen i Ulvik.

Røldal IL inviterer til finale i kretscupen

Laurdag 17. mars og søndag 18. mars går tour de Hardanger av stabelen. Det er også finalen i kretscupen etter Ulvikarennet i helga. sjå informasjon frå arrangøren med blant anna middags- og sosialt tilbod på laurdagskvelden.

Basisanlegg i Årmotslia

Før helga vart det laga til eit basisanlegg i Årmotslia i Myrkdalen. Erik Aas Andersen frå utviklingsavdelingen i NSF og Magne Sørestrand var arkitektane bak utforminga av anlegget. På søndagen fylte IL Eldar anlegget med skiglede når dei avslutta sesongens telenorkarusell.

Ulvik IL inviterer til Ulvikarennet

Søndag 11. mars arrangerer Ulvik IL langrenn i klassisk teknikk på Drevtjørn. Hugs påmeldingsfrist torsdag 8. mars. Vedlagt tilbod for dei som ynskjer overnatting.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04