Hopp til innhold

Langrenn Hordaland skikrets

Aktuelt

Rekrutteringskveld i Kvinnherad

Me gledar oss til rekrutteringskveld i Uskedalen mandag 2. november. Treningsøkt for dei yngste og fagdel med tema rekruttering, klubbutvikling og anlegg.

TD - og arrangørkurs i langrenn

Velkomne til TD - arrangørkurs i langrenn torsdag 5. november. Kurset går som webinar med internasjonal TD Torbjørn Broks Pettersen.

Jentesamling på Fanahytten

Invitasjon til langrennsjentene født 2005 - 2008. velkomne til samling på fanahytten 23. - 25. oktober. Sjå invitasjon med informasjon.

Rekrutteringskveld i Kvam

Velkomne til rekrutteringskveld på Sjusete i Kvam onsdag 21. oktober. Me tilbyr treningsøkt for regionens rekruttar og fagkveld med tema rekruttering og anlegg.

Invitasjon til åpen økt paralangrenn

Hordaland skikrets inviterer til open treningsdag i paralangrenn mandag 19. oktober. Anne Ragnhild Kroken frå NSF kjem og deler kunnskap. Meld deg på og kom!

Trener I kurs i langrenn

Hordaland skikrets arrangerer trener I kurs i langrenn laurdag 17. oktober og søndag 18. oktober. Kurset vert arrangert der det er flest påmeldte deltakarar.

Haustmøte i skikretsen

Hordaland skikrets inviterer til digitalt haustmøte mandag 28. september. Her vert det aktuelle tema og felles informasjon til skiklubbane. Greinene arrangerer eigne digitale fagmøter.

full fart på treningsdag

Det vart ein fin treningsdag på Voss, når langrennskomiteen inviterte til rekrutterings- og treningsdag i Bømoen. Over 40 deltakarar fekk gode treningstips av mellom anna Vebjørn Turtveit. Dagen bestod av rulleskitrening for rekruttane. For dei eldre vart det felles lunsj med quiz og løpetur med styrke og spenst/hurtighet på ettermiddagen.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01