Hopp til innhold

Hordaland Skikrets

  

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 10.02.2023 Til 12.02.2023 Arr. navn Equinor NC junior, Voss Arrangør Voss IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 11.02.2023 Til 12.02.2023 Arr. navn Kretsmesterskap 2023 Arrangør Fana IL Gren Alpint Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 18.02.2023 Til 18.02.2023 Arr. navn Vikingrennet Arrangør Viking, TIF Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 19.02.2023 Til 19.02.2023 Arr. navn Fanarennet 2023 Arrangør Fana IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live
Fra 26.02.2023 Til 26.02.2023 Arr. navn Vargarrennet 2023 Arrangør Vargar IL Gren Langrenn Krets Hordaland Skikrets Live

Nyheter

Bulken IL arrangerte sprintrenn

Det vart ein flott søndag i Dalane for dei 120 deltakarane under Bulkensprinten. Det var første gong at Bulken IL inviterte til kretsrenn i sprint i anlegget, noko arrangøren gjorde på ein framifrå måte.

Gullfjell IL arrangerte hopp - og kombinertrenn

Gullfjell IL laga til ein flott konkurranse i anlegget på Gullbotn søndag 5. februar. Hopprenn etterfulgt av kombinert vart arrangert og glade deltakarar og ein dyktig speaker skapa god stemning i anlegget.

Oppdatert kretscup før Bulkensprinten

Sjå oppdatert poengstilling i kretscupen langrenn og oversikt over deltaking for mini-kretscupen i aldersgruppa 8 - 12 år. 5 kretsrenn gjev deltakarpremie for desse.

Telenorlekene og felles opplegg Hordaland

Telenorlekene er rett rundt hjørnet og me i Hordaland skikrets gledar oss til kjekke dagar i Wyller og Oslo 9. - 12. mars. Nå kan de melde på fellesopplegget vårt og reservere overnatting på Scandic Fornebu.

Bulken gledar seg til sprintkonkurranse

Søndag 5. februar inviterer Bulken IL til sprint i den flotte løypa på Dalane. Dette er vår einaste individuelle sprint på årets terminliste. Ei perfekt opplading for dei som skal på hovedlandsrennet og for juniorane som skal gå NC på Voss neste helg.

Hopp- og kombinertrenn på Gullbotn

Når snøen nok ein gong er i anmarsj rundt Bergen, så er det gledeleg at Gullfjell IL til helga inviterer til Hopp- og kombinertrenn på Gullbotn søndag 5. februar.

Vel gjennomført KM i Samnanger

Samnanger IL laga til eit Kretsmeisterskap som stod til 10 i stil. Alt i frå trasear, renncafe, skileikområde, tidtaking og speakerteneste var framifrå. Det vart ein slik dag dei over 200 deltakarane håpa på denne laurdagen i Totræna skianlegg. Søndagens renn vart avlyst grunna store nedbørsmengder utover natta og morgontimane, men laurdagens renn vog opp for den skuffelsen.

Resultat Bavallsrennet

Laurdag og søndag 28. og 29. januar arrangerte Voss alpin det årlege Bavallsrennet. Deltakarar frå Hordaland, Sogn og fjordane og Agder og Rogland fekk glede av alpintrennet arrangørane laga til i det flotte anlegget. Det var ca 90 deltakarar totalt som var med på helgas renn.

Voss alpin arrangerer Bavallsrennet

Set av helga til Bavallsrennet i alpint. Utøvarar frå nabokretsane Sogn og Fjordane og Agder og Rogaland er også hjarteleg velkomne til Voss. Det vert slalåm laurdag og storslalåm søndag. Laurdagen går det rekruttrenn på myra. Meld på!

KM langrenn i Samnanger

Til helga inviterer Samnanger IL til KM i langrenn på Totræna. Friteknikk laurdag og klassisk søndag. Eige skileikområde for dei yngste. Skikretsen har felles smøreopplegg opp til 16 år under laurdagens friteknikkrenn.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
NTB