Hopp til innhold

Hordaland Skikrets

  

Nyheter

Open klasse 2017

27. april til 1. mai er det Open klasse i Myrkdalen. Er du glad i å stå på ski eller brett? Her er det eit utal av aktivitetar/konkurransar og underhaldning. Sjå informasjon og meld på!

Invitasjon Hordaland skikrets - ting 2017

Hordaland skikrets arrangerer årets skikretsting 6. mai i Myrkdalen. Det vert fagmøter og gode innlegg på hovuddelen. I år inviterer me til ein guida skitur på søndagen for alle interesserte.

Kursuke i alpint - fonna 2017

Det blir både trener I- og II kurs på folgefonna når årets kursuke i alpint vert arrangert 6.- 12.august. Sjå informasjon om kurstilbodet, rammeprogram og meld på via påmeldingslink.

Finale i Norgescupen og NM del II

Hordaland skikrets avslutta helgas nasjonale renn i langrenn med mange ulike konkurransar. Det var både NM i teamsprint, 5 og 10 km og 50 og 30 km. Juniorane avslutta med norgescupfinale i duathlon. I år var heile 8 løparar frå Hordaland kvalifisert til finalen for juniorane.

Vel gjennomførde telenorleikar av Voss alpin

Over 300 13 og14 åringar frå heile landet var i helga med på Telenorleikene på Voss. Arrangøren losa ungane gjennom flotte konkurransedagar og sosiale tilstellingar. Våre lokale alpinistar gjorde det godt i konkurranse med landets beste. På team-event vart det 2. plass!

Invitasjon til Myrkdalsfart

Voss alpin i samarbeid med Norges skiforbund og Myrkdalen inviterer til fartssamling 5. -7. mai. Myrkdalsfart har som mål å laga til den kjekkaste leikeplassen for fartsglade alpinistar, med hopp i forskjellige storleikar, løyper med bølger i sving, bølgefelt, løype med fartsmåling og mykje anna moro. Sjå invitasjon.

Velkomne til Vestlandsmesterskap

Fana Alpin inviterer til Vestlandsmesterskapet i alpint 21. - 23. april i Myrkdalen. Sjå invitasjon med program og overnattingstilbod. Hugs også å meld dykk på felles løpermiddag.

Velkomne til Sumarcamp i Jondal

Hordaland skikrets inviterer også i år på skikkelig spanande treningssamling i Jondal. Me brukar både breen med topp langrennsløyper og det gode treningsområdet nede i Jondal. Samlinga startar laurdag 24.juni og me avsluttar etter lunsj tysdag 27.juni.

Lokale alpinistar på hovudlandsrenn

Forrige veke var 14 alpinistar frå Hordaland med på årets hovudlandsrenn. Dette er eit uoffiselt NM for landets 15- og 16 åringar. Dei hevda seg bra i selskap med hardtsatsande ungdomar frå resten av landet.

se flere nyheter Vis alle nyheter