Hopp til innhold

Hopprenn og haustmøte i hopp

Komande søndag 22. oktober frå kl. 13 vert det både hopprenn og haustmøte i hopp- og kombinert på Gullbotn. For barn som har lyst å prøve hopping i dei flotte plastbakkane og for foreldre som er nysgjerrig, så er de hjartleg velkomne til Gullbotn.

Dagen startar med hopprenn i dei nybygde hoppbakkane i plast frå kl. 13. Her kan ein førehandspåmelde seg eller møte opp i anlegget. Både hoppski og sko kan lånast. Her treng ein berre å møte opp. For informasjon og påmelding til hopprennet, følg lenkje. 

Gullfjellsrennet søndag 22. okt kl. 13 

Hopp- og kombinertkomiteen inviterer same dagen til haustmøte i anlegget. Sjå eigen saksliste for haustmøte. Både foreldre og andre interesserte i hopp- og kombinert er hjarteleg velkomne. Møtet startar etter hopprennet.

Program haustmøte hopp- og kombinert søn 22. okt

NIF-EPI01, 01