Hopp til innhold

Kretssamling i langrenn 30. - 2. oktober

Velkomne til vår kretssamling i samarbeid med Vossalangrenn på Voss- ski og tursenter. Samlinga er for utøvarar fødd i 2008 og eldre. Voss gymnas inviterer til utvida samling for utøvarar som skal opp i 15- og 16 års klassen. Meld på!

Velkomne til kretssamling i langrenn med utvida samling for 15 - og 16- åringane. Samlinga vert arrangert av Vossalangrenn i samarbeid med Hordaland skikrets og er for aldersgruppa 15 år (2008) og eldre. Samlinga avsluttast søndag 2. oktober med rulleskirenn på Voss-ski og tursenter. 

Meir informasjon om samlinga kjem i neste veke per mail til påmeldte deltakarar. Påmeldingsfrist søndag 25. september. 

Program kretssamling langrenn 30. september - 2. oktober

Påmelding kretssamling langrenn 30. sep - 2. okt

Eige opplegg frå torsdag 29. for 15 og 16 år

Voss gymnas inviterer 15- 16 åringane til ein ekstra treningsdag med overnatting på Voss ski- og tursenter. Det er viktig at de søkjer om å få fri frå skulen på fredag 30. september, slik at de kan kome til Voss allereie torsdags 29. september til kl 1800 og økt med Vossalangrenn. Voss gymnas er vertskap og vil følge opp der i frå. Det vert både trening og omvisning på flotte Voss Gymnas før fellesdelen og helgesamlinga startar. 

Program utvida tilbod 15 - 16 års klassen tor 29. sep - fredag 30. sep

Påmelding utvida tilbod til 15 - 16 års klassen med Voss gymnas og Vossalangrenn, send mail til: eivind.m.b@hotmail.com 

Rulleskirenn

Søndagens rulleskirenn avsluttar vår kretssamling og har eigen påmelding og informasjon. Følg lenke og meld dykk på.

Rulleskirenn klassisk søndag 2. oktober Voss ski- og tursenter

nif-epi04, 04