Hopp til innhold

Lærerike og morosame kurs startar opp 21. september i Bergen og Kvam!

Trener I og trener II kurs i langrenn

Det vert oppstart på både trener I - og trener II kurs helga 21. - 22. september. Trener I kurset har oppstart i Bergen og trener II kurset startar opp i Kvam.

TRENEr I

Trenerkurset i langrenn vert arrangert gjennom 2 helgar. Første kurshelga vil vere  laurdag 21. og søndag 22. september. Andre kurshelga vert avtalt ved kursstart og arrangert under skiforhold.  

Første del av kurset vil verta arrangert i Bergen. Dette kurset kan inngå i eit aktvitetsleiarkurs eller som starten på trener I kurset. 

For informasjon om kva kurset inneheld  totalt sett (etter 2 helgar)og kva kompetanse det gjev, sjå informasjon om trener I kurset.  E-læringskursa er ein del av kurset og kan gjennomførast når det høver, og gjerne i forkant. For å gjennomføre desse må ein vere pålogga "min idrett"

Kurset kostar 1500,- og vert fakturert i etterkant. Sjå innhald og følg påmeldingslink. 

TIMEPLAN  TRENER I 2019

Påmelding trener I kurs

 

Trener ii

same helga inviterer me til oppstart trener II kurs i skikretsen. Første kurshelg, av 3, vert laurdag 21. september i Kvam. 

Sjå informasjon om trener II.
Hovudkurshaldar er Tove Andersen. 

I dette kurset inngår også e-læring. Dette er ein del av kurset og kan gjennomførast når det høver, og gjerne i forkant. For å gjennomføre desse må ein vere pålogga "min idrett" 

Påmelding Trener II  langrenn - 2019

Kurstidspunkt
21. - 22. september - timeplan
26. - 27. oktober
Avtales undervegs (des-jan)

nif-epi04, 04