Hopp til innhold

Sterk norsk innsats i EYOF

Det ble en bra dag for de norske hopperne i EYOF. Jesper Ødegaard ble beste norske med sin 4. plass, kun 0,1 poeng bak bronsemedaljen! Tonje Bakke ble beste norske jente på en 6. plass. Oppdatert 28.01

Alt i alt en meget sterk prestasjon av de norske hopperne.

Som sagt ble Jesper Ødegaard beste norske gutt på en sterk 4. plass, kun 0,1 poeng bak en bronse. Sverre Aas Myhr ble nr 11, Marius Lindvik nr 18, mens Anders Ladehaug ble nr 33.

Her er hva trener Marthea sier om jentene:

For en gjeng! Jentene har hatt den individuelle konkurransen i EYOF i dag. De presterer bra som lag og flere tar ut sine beste hopp her nede i konkurransen!Hanna nr 18 etter to gode hopp på det nivået hun er nå, Sara nr 12 etter å ha vært femte lengst i 1 omgang, Silje nr 10 med et godt hopp(+nest lengst i prøveomg.), Tonje nr 6 etter å ha vært nr 4 etter 1 omgang!!Fin dag, flinke jenter og mye positivt å ta med seg videre:) Det gjenstår en mix lagkonkurranse som går av stabelen på fredag.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix