Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

RAW AIR - avlyst

Når idretten fikk innreiseforbud måtte verdenscuprenn som skulle arrangeres i Norge avlyses, deriblant Raw Air som skulle arrangeres fra fredag 12. mars til søndag 21. mars i Holmenkollen, Lillehammer, Granåsen og Vikersund.

Håre fikk den siste VM-plassen

Anders Håre kapret den sjette plassen i hoppguttas VM-tropp. Landslagssjef Alexander Stöckl har store ambisjoner foran ski-VM i Oberstdorf.

Brev til helsetoppene

Norges Skiforbund har i dag sendt brev til helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, vedrørende skiidrettens behov for gjenåpning.

LO NC Lillehammer

Andreas Varsi Breivik og Joacim Ødegård Bjøreng vant hver sin dag under LO NorgesCup i Lysgårdsbakkene lørdag. Heidi Dyhre Traaserud var best blant kvinnene.

Uttaket til junior-VM i hopp

Fra 9. til 12. februar er det duket for hopp i junior-VM i finske Lahti. Norge har en spennende og lovende tropp med seg inn i mesterskapet.

NM Junior og LO NC i Sprova AVLYST

Det blir ikke renn i Sprova. Lokale smittevernsmyndigheter i Steinkjer åpner ikke for renn. Det har vært jobbet med to alternative steder å erstatte renn på denne helga, men de har dessverre ikke ført frem.

Spillemidler utstyr 2020

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2020 (med fakturadato i 2020).

NM Stor bakke Junior og Senior

Anders Ladehaug fra Nordre Land og Eirin Maria Kvandal ble Norgesmestere i Stor bakke i Granåsen, mens Iver Olaussen fra arrrangørklubben Byåsen IL ble Junior Norgesmester

NM JR og LO NC Vikersund

Vikersund IF arrangerte LO NorgesCup hopp i K105 og NM Junior Liten bakke for kvinner i K65 lørdag 9. og søndag 10. januar. Frida Berger ble Norgesmester i Liten bakke under NM Junior.

Nasjonale renn for aldersbestemt

For tiden arrageres det ikke nasjonale renn for aldersbestemte klasser. Vi håper smitte-situasjonen skal endre seg til det bedre, og at det blir mulig å gjennomføre de rennene som står på terminlisten.

Tromsø planlegger bygging av Arktisk Arena

Tromsø skal få et helårsanlegg for vinteridrett. Arbeidet med å realisere et anlegg av internasjonal standard for nordiske grener på Kvaløya har pågått siden 2018. Vinteren 2024 står det forhåpentligvis klart til bruk, slik at man kan arrangere konkurranser i nord.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix