Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

Pallen i Elite Menn

Østvold vant LO NC Lillehammer

Sesongen 2021/2022 startet med LO NorgesCup på Lillehammer 5.-6. juni. Takk til miljøet på Lillehammer for 2 flotte konkurransedager i starten av sesongen. Og takk til alle frivillige som gjør det mulig å ha renn for utøverne.

Tande snakker ut

Daniel-André Tande forteller for første gang om det stygge fallet i Planica og veien tilbake til hoppbakken.

Regionsamling Sør hopp

Otra IL, Agder og Rogaland skikrets og Norges skiforbund ønsker velkommen til hoppsamling på Evje 4 - 8 August 2021.

Samordnet rapportering 2021

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Slik blir RAW AIR 2021/22

Skiflygings-VM i Vikersund og ombygging av bakken i Granåsen gjør at RAW AIR ser litt annerledes ut kommende sesong. Norge var samtidig nær å få støtte for forslaget om å arrangere skiflyging for kvinner i Vikersund.

Skitinget 2021

Skitinget og fagmøter gjennomføres digitalt mellom 8.-12. juni.

Beslutninger i FIS

Det internasjonale skiforbundets styre (FIS Council) gjennomførte digitalt møte torsdag 1. april. Hovedtema for møtet var å bestemme den endelige gjennomføringen av kongressen.

LO NC Finalen AVLYST

Det er nå avklart at man ikke kan reise ut av Viken for å konkurere, så en stor del av utøverne blir da forhindret fra å delta. Det er også generelt en krevende smittesituasjon der myndighetene oppfordrer til redusert mobilitet. Den planlagte NorgesCup finalen er derfor avlyst.

Spillemidler utstyr 2020

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2020 (med fakturadato i 2020).

RAW AIR - avlyst

Når idretten fikk innreiseforbud måtte verdenscuprenn som skulle arrangeres i Norge avlyses, deriblant Raw Air som skulle arrangeres fra fredag 12. mars til søndag 21. mars i Holmenkollen, Lillehammer, Granåsen og Vikersund.

Håre fikk den siste VM-plassen

Anders Håre kapret den sjette plassen i hoppguttas VM-tropp. Landslagssjef Alexander Stöckl har store ambisjoner foran ski-VM i Oberstdorf.

Brev til helsetoppene

Norges Skiforbund har i dag sendt brev til helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, vedrørende skiidrettens behov for gjenåpning.

LO NC Lillehammer

Andreas Varsi Breivik og Joacim Ødegård Bjøreng vant hver sin dag under LO NorgesCup i Lysgårdsbakkene lørdag. Heidi Dyhre Traaserud var best blant kvinnene.

Uttaket til junior-VM i hopp

Fra 9. til 12. februar er det duket for hopp i junior-VM i finske Lahti. Norge har en spennende og lovende tropp med seg inn i mesterskapet.

NM Junior og LO NC i Sprova AVLYST

Det blir ikke renn i Sprova. Lokale smittevernsmyndigheter i Steinkjer åpner ikke for renn. Det har vært jobbet med to alternative steder å erstatte renn på denne helga, men de har dessverre ikke ført frem.

NM Stor bakke Junior og Senior

Anders Ladehaug fra Nordre Land og Eirin Maria Kvandal ble Norgesmestere i Stor bakke i Granåsen, mens Iver Olaussen fra arrrangørklubben Byåsen IL ble Junior Norgesmester

NM JR og LO NC Vikersund

Vikersund IF arrangerte LO NorgesCup hopp i K105 og NM Junior Liten bakke for kvinner i K65 lørdag 9. og søndag 10. januar. Frida Berger ble Norgesmester i Liten bakke under NM Junior.

Nasjonale renn for aldersbestemt

For tiden arrageres det ikke nasjonale renn for aldersbestemte klasser. Vi håper smitte-situasjonen skal endre seg til det bedre, og at det blir mulig å gjennomføre de rennene som står på terminlisten.

Tromsø planlegger bygging av Arktisk Arena

Tromsø skal få et helårsanlegg for vinteridrett. Arbeidet med å realisere et anlegg av internasjonal standard for nordiske grener på Kvaløya har pågått siden 2018. Vinteren 2024 står det forhåpentligvis klart til bruk, slik at man kan arrangere konkurranser i nord.

nif-epi04, 04
NTB Scanpix