Hopp til innhold

Rennsøknader skirenn 2022-2023

Utfordringer med det nye arrangementsverktøyet iSonen, gjør at vi må bruke Sportsadmin også kommende sesong. Vi utsetter rennsøknadsfristen til 11. september.

Til klubber i Buskerud Skikrets:

VIKTIG INFO!!

Etter et møte i dag, 6. september, med NIF IT har det blitt besluttet at vi skisesongen 2022-23 skal fortsette å bruke Sportsadmin som arrangementsverktøy.

Det har de siste ukene blitt jobbet godt med å få på plass ny arrangementsløsning (iSonen).  Dessverre er det pr. i dag noen kritiske funksjoner som ikke fungerer i den nye løsningen. 

Det vil fortsatt jobbes med fullt trykk med mål om at iSonen skal kunne tas i bruk til sommersesongen 2023. Dette tvinger seg også fram i og med at Sportsadmin skal legges ned.

En del arrangører har lagt inn sine rennsøknader i iSonen. Disse må beklageligvis legge inn søknaden på nytt i Sportsadmin.

Vi utvider derfor fristen for å legge inn rennsøknad til 11. september.

---------------------------------------------------------------------------------------

Alle rennsøknader skal legges inn i www.sportsadmin.no.
Enkel brukerveiledning for online rennsøknad i SportsAdmin finner du HER

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretsen dersom dere trenger hjelp til dette, buskerud@skiforbundet.no, eller tlf. 419 26379 (Liv)

NB! 
Sjekk at du er innlogget med din klubb og ski i Sportsadmin, ikke logget inn med klubb og gren. Dette er viktig for at rennet skal vises riktig i online terminliste. Og velg kode, f.eks 422 Langrenn, 424 Alpint, 428 Turrenn osv.  (IKKE 420 ski!)

Ny frist: Søndag 11. september.

Hovedterminlister NSF 2022-2023:

Grenkomiteene  i kretsen setter opp endelige terminlister på bakgrunn av rennsøknadene. Når endelig terminliste er klar, settes søknadene til status godkjent og vises i online terminliste. Ikke åpne rennet for online påmelding før klasser og øvelser er lagt inn komplett

NIF-EPI02, 02
NTB