Hopp til innhold

Langrenn Buskerud Skikrets

Terminlister (1 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.05.2019 Til 01.05.2019 Arr. navn Jeanette tester arrangement Arrangør Testklubb IR Gren Langrenn Krets Buskerud Skikrets Live

Aktuelt

Skisamling Skjolden/Sognefjellet 20.–24. juni

Sognefjellet melder som vanlig om flotte skiforhold! LK i Buskerud Skikrets har derfor også dette året valgt å legge første samling til Skjolden/Sognefjellet som forberedelse til en ny sesong. Her er oppdatert treningsplan for samlingen.

Vårmøter Buskerud Skikrets

Det blir vårmøte for langrennsklubbene i Buskerud 4. juni på Sole/Noresund. Hopp/kombinert vil også kjøre vårmøte i begynnelsen av juni. Alpint ikke avklart ennå.

Rulleskivett!

Et sikkert vårtegn er rulleskiløpere på veiene. Da er det viktig å følge regler for å hindre skader og ulykker - her er rulleskivettreglene!

Golberg og Fossli på sprintlandslaget

Norges Skiforbund har uttatt utøvere på menn distanse, menn sprint og kvinner elite foran 2018-2019-sesongen. Vi gratulerer Pål Golberg og Sondre Turvoll Fossli med plass på sprintlandslaget og ønsker lykke til med kommende sesong!

Jubileumspokalen 2018

Buskerud Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til Jubileumspokalen 2018. Kriteriene finner dere her.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01