Hopp til innhold

Alpint Agder og Rogaland Skikrets

Aktuelt

Samling alpint SNØ 1 og 2 nov 2023

I henhold til samlingsplanen inviteres det til samlingene SNØ 1 og SNØ 2 i november. Vi setter en nedre aldersgrense på U12, dvs. født 2013 og eldre på disse samlingene.

Hintertux høsten 2023

Alpinkomiteen ønsker nok engang velkommen til herlige Hintertux 7-13 oktober 2023. Endelig påmelding og utfakturering til klubb viser ca. 100 deltakere.

Invitasjon fonnasamlinger august

I henhold til samlingsplanen inviteres det til samlingene Fonna 5 (a og b) og Fonna 6 i august. Usikkerheten rundt snøsmeltingen i løpet av sommeren gjør samlingene noe usikre, men foreløpige prognoser sier at vi får til noe skikjøring også i august.

Fonna 2 Alpint 8-13 juni

Fonnasamlingene kommer på løpende bånd og nå er det klart for fine dager på breen. Fokus på grunnteknikk. Støtte i ytterski og balanse. 85 løpere og foreldre/trenere er på plass.

Rapport Fonna 1 18-21 mai

Fonna 1 ble planlagt som en fartsamling. Vi laget 2 trasêer, 1 enkel Super-G og 1 med bølger og hopp. Stor deltakelse og deilig å være tilbake igjen på Fonna! Snart er vi klar med ny samling.

Trenerkurs alpint Fonna 29/6-2/7

På bakgrunn av innmeldt behov samt muligheten fra kretstrener til å samkjøre trenerutdanning ifbm. kretssamling inviterer vi klubbene til Trener I kurs

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03